Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Startuchy nie zapracowaly na swoje emerytury, a teraz zyja za nasze

Polecane posty

Może i starość. Ale ty jesteś złym człowiekiem, myślałam,że nie aż tak.Jakie to szczęście,że nie jesteś moją synową. Nie wysilaj się, domyślam się twojej odpowiedzi. Nie współczuję ci nic a nic(szok).

papaja303 Wczoraj poczyściłam jelitka, a dziś przed chwilą wypiłam pół adwokata, a co tam! ale sssmaczny Wdałam się w dyskusję o staruchach, co to za długo żyją, tu, na kafeterii, wkurzyłam się i poszłam do barku, coby zakończyć ten za długi żywot. krrropka. Stać Cię na to? W Twoim wieku już nawet chyba nie przystoi tak pić a zwłaszcza samej:)

Nie jestem taka stara, jak ci się wydaje, a wypiję i resztę. Adwokata sama ukręciłam, a co, nie wolno? zazdrościsz?

Ja nie potrzebuję babo współczucia:) Mam na to wyjebane:) Lepiej, gorzej ale daję sobie radę:) Ja przynajmniej nie pijam do lusterka, a Ciebie na gazetę nie stać jak pisałaś ale na adwokata tak:) Gubisz się we własnych teoriach Pani starsza:) Biedactwo...na nic jej nie stać a do cholery za co opłacasz internet, skąd masz komputer i telefon komórkowy? Gdybyś była taka biedna za jaką chcesz uchodzić, to nie dostałabyś kredytu na mieszkanie bo jak wszyscy wiemy trzeba mieć zajebiste dochody żeby dostać kredyt:) Zenada!

Napisz prawdę, czy byłaś trzeźwa, zadając się z ojcem twego dziecka? Ta, pytanie poniżej kreski, ale ząb za ząb.

Andrzeju K. gdyby moi rodzice byli złodziejami, co sugerujesz, i przyjmowali prezenty (kwiatki i tzw. bombonierki pomijam), to by żyli z tych łupów, a i ja bym się może załapał. Łupów nie było, ergo nie brali. Ale dobrze twój umysł odwzorowuje mentalność człowieka żyjącego za komuny. Tu przycwaniakować, tam podebrać, "wolno mi , no bo inni biorą". Dzisiejsze pokolenie lekarzy zarabia lepiej, za PRLu to była jedna z gorzej opłacanych grup zawodowych, no chyba że rzeczywiście brali. Ale na tej zasadzie to chyba każdy złodziej miał się nieźle, nieważne czy lekarz czy mechanik sprzedający na lewo części?

Ja nie mam problemów z alkoholem w przeciwności do Ciebie:) A ojciec mojego dziecka to dupek, bo zostawił najcudowniejsze dziecko na świecie i o czyjej głupocie to świadczy? O mojej, że mu zaufałam czy o jego? Nie produkuj się tak, bo i tak pewnie nie wiesz co mam na mysli:)

Gość tidity
Racja!!!!!!!!!! mnie tez to wkurza , ciagle im malo i malo, a co my mamy powiedziec? o wlasym mieszkaniu mzemy pomarzyc, o prace ciezko,! jak tu zyc, a ci maja zd darmo mieszkanie , emeryture i jescze narzejkaja!az szlag mnei trafie tylko zle i zle qrwa

Dziękuj Bogu, że masz lepiej niż ja:) Bo ja zazdroszczę Ci tylko tego, że nie masz pojęcia o czym piszę i nie znasz wcale życia, gdybym była tak ograniczona jak Ty i nie rozumiała pewnych rzeczy pewnie żyłoby mi się dużo łatwiej ale jest inaczej:)

papaja303 Wczoraj poczyściłam jelitka, a dziś przed chwilą wypiłam pół adwokata, a co tam! ale sssmaczny Wdałam się w dyskusję o staruchach, co to za długo żyją, tu, na kafeterii, wkurzyłam się i poszłam do barku, coby zakończyć ten za długi żywot. krrropka. papaja303 Jeśli problemem jest wypicie lampki na pół roku, to prosze.... Pogubiłaś się:) Raz piszesz,że wypiłaś pół butelki a teraz tylko jedną lampkę:)

Nie wiem koleżanko ale zdaje się,ze masz duży problem z alkoholem:) tidity Racja!!!!!!!!!! mnie tez to wkurza , ciagle im malo i malo, a co my mamy powiedziec? o wlasym mieszkaniu mzemy pomarzyc, o prace ciezko,! jak tu zyc, a ci maja zd darmo mieszkanie , emeryture i jescze narzejkaja!az szlag mnei trafie tylko zle i zle qrwa I tu się zgadzam, przynajmniej Ty rozumiesz o co mi chodzi:) Nie o złość tylko o fakty:)

Pół butelki czy kieliszek do wina, to niewielka różnica. To tylko adwokat. Sama wiesz najlepiej, jaka to marna zawartość alkoholu. Jedno jest pewne JAK DOBRZE, że nie jesteś moją synową, ulga. A w tylu akcjach na rzecz Domów Dziecka brałam udział, niezłe pieniążki tam poszły, nie to co teraz.

Ach... tak to już jest, napluj świni w ryj a ona powie deszcz pada... powodzenia papaja303

Gość za darmo mieszkania
i emerytury ? wolne zarty za darmo mieszkan nigdy nie bylo bo dostawalo sie z pracy mieszkania ale na czynsz pozniej moglas zakupic emerytury maja ? no maja bo pracowali wy tez kiedys miec bedziecie . Polskie spoleczenstwo jest naprawde nizina a wsczegolnosci dzisiejsza mlodziez Moim ojcom nikt nic za darmo nie dal pracowali ciezko .

Gość tidity
ostanio bylam u lakarza (raz na rok!)chcialam tylko wejsc by zapytac zy mnie lekarz przyjmie bo musialam wracac do pracy ocywiscie zaczely sie drzec ze one czekaja od rana! zaczely mi ublizac ze mloda jestem powinna poczekac itd! a ja musialam wracac do pracy! a co one maja do roboty moga tam siedziec ,weszlam pomimo wyzwisk w moja strone i zapytalam doslownie 3 min, wyszlam a one znow zaczely sie drzec! co mi pozostaje isc prywatnie i zaplacic bo miejsc juz niema! sam lekarz mi powiedzial ze ciagle przylaza jedni i ci sami , a czlowiek jak zachoruje raz na jakis czas to musi isc prywatnie , szanujcie mlodycj to i mlodzi beda szanowali was

A pól butelki adwokata czy jedna lampka, robi dużą różnicę no chyba ,że Ty zamiast lampki wlewasz w słoik, więc to możliwe, że nie czujesz róznicy:)

Gość za darmo mieszkania
wiem jakie sa moherowe berety ale to nie jest ten temat

Gość tidity
do za darmo mieszkania jestss pewna ze bedziely mieli emerytury? sluchasz wiadomosci ?? przecie zjuz neijdednokrotnie jest mowione ze na nas juz nie bedzie mial kto pracowac!

Gość za darmo mieszkania
tak wiem o tym ze nie bedzie mial kto na nasze pracowac ale czy to wina moich rodzicow dziadkow ? nie ilu singli jest teraz bachory nie , to nie tamto nie , sami jak tak chca prosze . Ale kogo za to winic ?

Gość tidity
I co z tego ze nie ten temat, tacy sa wlasnie starsi ludzie, mysla ze wszytsko im sie nalezy

Gość nie podobasz
bershika jesteś nie dość że okropnie wulgarna, to jeszcze agresywna tak, że strach by było stanąć przy tobie. Obrzydliwie się ciebie czyta. PS. plizz oszczędź sobie pisania dupereli w rodzaju "to nie czytaj" bo skoro weszłam na topic, to znaczy, że mnie interesuje i sił ą rzeczy widzę to twoje bluzganie jadem i wulgaryzmami.

tidity Dokładnie tak to jest w dzisiejszych czasach. To nie my młodzi jesteśmy źli, tylko starsi którzy z racji wieku uważają, że im się wszystko należy. Tak nie jest. Szacunek im się należy ze względu na wiek ale to nie oznacza,że my mamy wszystko robić tak żeby im było dobrze. Czekać w kolejce, bo młodsza tylko ta młodsza właśnie musi zapierdzielać do pracy a one mają czas na to,żeby posiedzieć i pogadać o tym gdzie komu strzyka, co go boli albo o tym, że Kowalska miała ten sam beret moherowy co dwa lata temu:)

Gość tidity
singli? duzo jest rozwodow bo zwyczajnie ludzie sobie nie radza w tym jebanym kraju, sa klotnie o pieniadze bo na nic nie starcza, nei jest ich stac na wlasne wiece mieszkaja u rodzicow a wiadomo roznica pokolen klotnie i stad te rozwody, brak porozumienia bo zawsze sie mamusia lub tatus wtraca "bo,jestescie u nas to sie przystosujcie" a gdzie maja isc jak mieszkania drogie??? a nie przyszlo ci do glowy ze niektorzy dzieci miec nie moga? ale czy starszy czllwiek to zrozumie?myslisz ze to takie latwe mowic o tym , nei mowia

Nie jestem wulgarna tylko szczera a jak nie umiesz przyjąć prawdy tylko uciekasz przed nią to czyj to problem?

Gość nie podobasz
>przecie zjuz neijdednokrotnie jest mowione ze na nas juz nie bedzie mial kto pracowac! Wy być może dokładacie do emerytur obecnego starszego pokolenia, ale oni też całe lata pracowali i pewnie na tej samej zasadzie dokładali do emerytur tych dawniejszych emerytów. Jak można zarzucić komuś kto całe lata harował, że powinien wykazywać POKORĘ (według pana Nicklasa) za to, że dostaje dzisiaj emeryturę. To od dziś zróbmy akcję " babcie całują pokolenie obecnych 25-35 latków w rękę, z wdzięczności za emeryturę".

W kościołach leżą krzyżem ostatnie pieniądze oddają Księdzu dyrektorowi więc do kogo mają żal? :P

Gość tidity
do nie podobasz A jaka bershika jest wulgarna? pisze prawde , o co ci chodzi?