Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdvdvvdvd

proszę doradzćie mi ..PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość klfgjhdfvndfv
a co na to twoj maz?? jezeli nie chce sie matce sprzeciwiac bo to jego mama to moze wynajmijcie mieszkanie w innej dzielnicy miasta? albo w innym miescie? bo moze ten twoj mezus musi byc od matki troche dalej, zeby zaczal cie sluchac? a jezeli jest tak, ze on nie potrafi obyc sie bez mamusi to mysle, ze na to nie znajdziesz rozwiazania. moja kolezanka ma tak samo, ale matka mieszka drzwi dalej i zawsze sa akcje.

No właśnie! Czytam takie tematy, nieważne, czy o teściowych czy, no o czymkolwiek, ale z takimi komentarzami, że nieraz się zastanawiam, kim są te kobiety? Może to ktoś z sąsiadek, zawsze uśmiechniętych, a może ktoś z rodziny? A może kobieta z warzywniaka wiecznie zmierzła? Patrzę na mamy z dziećmi i sobie myślę, ile z was wylewa pomyje i życzy śmierci (były takie wpisy nieraz) na forum?

Gość kasia kasia 458
ja ma taka tesciowa co jest mila i wogole ale za to neka mnie ciaglymi telefonami po 5 razy dziennie niby pytajac sie o wnuka a tak naprawde wyciaga informacje co u nas, co na obiad gotuje itd. meczace to jest, ale w zyciu nic nie milego mi nie powiedziala

Wiesz ten swiat jest okropny jeden drugiemu jakby mogl to by noz w plecy wbil...tak niestety jest i juz bedzie a nawet jeszcze gorzej

Gość kasia kasia 458
Niuniu mam 26 lat, na szczescie nie mieszkamy z tesciami tylko sami. Ja taki typ czlowieka jestem ze nie moglabym z kims jeszcze mieszkac, nawet nie zabardzo lubie jak goscie do nas przychodza, a jak juz sa to chce zeby juz poszli bo bym sie z checia walnęła na kanapie czy poszła pomoczyć w wannie czy pomalowac z dzieckiem. kurde odludek ze mnie będzie niedługo co?