Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Porada dla prawiczków.

Polecane posty

Panowie nie musicie wyglądać jak Iglesias. Najważniejsza jest pewność siebie. Jak przełamiecie strach przed tzw. koszem potem będzie wam szło jak z górki:) Pozdrawiam;)🖐️

a może Ty Rczard Alpert będziesz instruktorem i podejdziesz na ulicy zobaczymy Cię w akcji. W razie czego kostki z lode będę miał;)

Trzeba dobrze wyglądać żeby dziewczyna się takiego nie wstydziła Jakbym normalnie wygladał to pewność siebie sama by przyszła a tak to widzę że się nie podobam

Gość abuse1989
o czym gadać z dziewczyną na 1 spotkaniu bo niemam dosw a mam spotkanie z dziewczna pierwssze

Gość fasd
"Najważniejsza jest pewność siebie. Jak przełamiecie strach przed tzw. koszem potem będzie wam szło jak z górki" takie same banialuki, jak porada "wyjdz do ludzi".

Teraz jest troche chujowaty sezon. Ja swoją nieśmiałość, lęk itd przełamałem w klasie maturalnej. Pod koniec jej. Zaczałem jeździć na różne imprezy, począwszy od kwietnia do listopada aż poszedłem do woja. Najpierw zacząłem od siebie. Zacząłem troszke się lepiej ubierać. Poszedłem do dentysty, zacząłem bardziej dbać o siebie. Zacząłem jeździć ze znajomymi na różne imprezy do jakiś chujowych dyskotek, barów, nad jeziora. Zacząłem poznawać dziewczyny, z którymi tylko sobie gadałem, zostały moimi koleżankami. Potem bardziej się rozgorgoliłem i już nie znajomi mnie zapoznawali, ale sam zacząłem zagadywać do dziewczyn. Po kilku koszach szkło coraz lepiej... Mówie wam nie liczcie że z tą jedyną będziecie uprawiać seks, traktujcie seks jak sport. Pozdrawiam🖐️

"Mówie wam nie liczcie że z tą jedyną będziecie uprawiać seks" Czy ktoś z nas w całej swej naiwności uważa, że jakaś dziewczyna go dotknie? xD

znam 100 % sposob na poderwanie dziewczyny biezesz loma albo cos ciezkiego podchodzisz do dziewczyny walisz ja w leb biezesz ja i do domu :p

Riczard Alpert zauważ że jesteśmy starsi. Jak się jest w liceum to wszystko jest dużo łatwiejsze potem to już duuuużo trudniej.

Nie wiem co potem. W razie czego mam za chatą ogródek a w garażu szpadel :P

Jak się przełamał w klasie maturalnej to co ja lub inni mają powiedzieć - już po studiach? Narobi sobie człowiek nadziei, że może jednak się uda a tu się okazuje, że panna zajęta - poznała kogoś. A nawet jak nie poznała to nie ma ochoty na nas.

zawsze możesz zrobić kompromitujące zdjęcia lub nakręcić filmik. Wtedy propozycja bez wyjścia chodzisz ze mną lub wrzucam zdjęcia na neta ;)

Darker po studiach to już katastrofa. W twoim przedziale już towar mocno przebrany. Chyba że zainteresujesz się np 19-21 latkami.

Ależ oczywiście, że trzeba się interesować młodszymi od siebie. 19-21 to więcej niż ok. A jak wyglądają na jeszcze młodsze to wtedy tzw. perfect crime :D

To i tak spora obsuwa - 5 lat i ucz się człowieku wszystkiego od podstaw.

tylko takie Darker mają spore wymagania i mocno patrzą na wygląd faceta. Dlatego odpadamy na starcie...

A ile wy macie teraz lat? Ja teraz mam 24 lata. Prawictwo straciłem tamtego lata z córką właściciela sadu u którego pracowałem w wakacje wtedy. To był kamień milowy jeszcze mnie bardziej to nakręciło, do listopada miałem wtedy jeszcze dwie dziewczyny z którymi to robiłem. Za każdym razem nakręcało mnie to jeszcze bardziej. Dziś po trzech latach, jestem tzw. swingerem. Chciałbym poznać kobiete swojego życia, dla której byłbym wierny jak pies. Ale nie znalazłem więc dalej traktuje seks jako sport. I wcale nie jestem specjalnie przystojny wręcz przeciętny. Mówie wam jeśli będziecie pewnoi siebie to już będzie z górki;)

wymagania lecą w dół u kobiet w granicach 29 po 30. Mają lek przed zostaniem starą panną