Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Porada dla prawiczków.

Polecane posty

Gość dddfdege
Darker a wiesz dlaczego 1 najwieksze prawdoposobienstwo ze cos wyjdzie to poznanie kobiety na zywo 2 podejscie dla samego podejscia gwarantuje ze samoocena nie bedzie sie obnizac - ty nie chcesz numeru nie chcesz jej poznac umowic sie (jeszcze) wiec nie bedzie kosza bo nie bedzie proby ktora moze dac kosza po prostu odejdziesz 3 podchodzac poznywasz sie niesmialosci i innych problemow przechodzisz tzw droge poznawania prawdy - widzisz czy sa zainteresowane ile jest ile nie jest widzisz ze zminiajac cos czy ubior czy zachowanie sposob zagadania jest wiecej zainteresowanych czy mniej a co za tym idzie zauwazasz ze z takim wygladem ribiac pewne rzeczy masz wiecej zainteresowanych a innym razem mniej, i mimo tego zainteresowania odchodzisz, samoocena sie poprawia i nie masz kosza dopiwero jak to opanujesz zaczniesz gadac a ponziej dalej...

"podejscie dla samego podejscia gwarantuje ze samoocena nie bedzie sie obnizac" Nie ma gdzie bo już zaryła w dno. "podchodzac poznywasz sie niesmialosci i innych problemow" A jakich to problemów się pozbywam? "przechodzisz tzw droge poznawania prawdy" - widzisz czy sa zainteresowane" To już przeszedłem.

Gość słówko od kobiety
Powiem wam chłopcy i mężczyźni, że dla nas, kobiet, wasz wygląd nie jest jakoś super ważny. Przynajmniej dla tej dojrzałej części nas :] Miałam nieszczęście być z boskim, wysokim, przystojnym facetem, na którego widok miękły kolana i... byłam zdradzana i okłamywana. Wiele moich koleżanek się w nim podkochiwało, wiele także zaliczył. Teraz jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną, który ma tyle wzrostu co ja, czyli niecałe 171cm :D Nie tak dużo, co? :] Jest totalnym przeciwieństwem tamtego, Bogu dzięki! Nie zaczarował mnie swoim ogólnym wyglądem, no, może tylko uśmiechem. Uśmiechajcie się do dziewczyn, Panowie! Na nas to naprawdę działa. Najważniejsze jest to, co macie nam do przekazania. Jeśli potraficie mądrze mówić (nie wtrącając przy tym przekleństw co drugie słowo), jeśli potraficie nas zainteresować swoją wizją świata to prędzej czy później się uda. Odwagi! Jestem raczej atrakcyjna (żeby nie było, piszę to w oparciu o opinie kolegów), a mimo to nieczęsto zdarzało mi się być zaczepianą przez facetów. Chyba, że przez jakieś ochlejmordy spod sklepu :D Bądźcie schludni, czyści, uśmiechnięci i nie bójcie się nas, nie gryziemy! :] Gdzie najłatwiej nas "poderwać"? Z doświadczenia powiem, że niejednokrotnie modliłam się, by facet, który uśmiecha się do mnie z drugiego końca autobusu podszedł i poprosił o mój numer telefonu. Jednym słowem- wszędzie! I jeszcze jedno, teraz, kiedy jestem w stałym związku nie odwzajemniam uśmiechu. No, może jednorazowo. Ale kiedy panna zerka na was co chwilę i się uśmiecha to pora działać :D

Gość dddfdege
Riczard Alpert 25 ale ja mialem fobie spoleczna wiec bylo bardzo zle i wiekszosc tutejszych prawiczkow miala by latwiej odemnie ale dzialanie jest podstawa wiec ja jestem teraz z kobieta a oni sa prawiczkami ich sprawa ale ja naprawde postanowilem ze trzeba to zmienic zajelo mi to okolo 3 lat w miedzyczasie jakies krotkie znajomosci mialem, al;e nie zaluje fajny okres wielu ludzi poznalem troche kobiet i w przyszlosci na pewno sie bede chcial ozenic

"Miałam nieszczęście być z boskim, wysokim, przystojnym facetem, na którego widok miękły kolana i... byłam zdradzana i okłamywana. Wiele moich koleżanek się w nim podkochiwało, wiele także zaliczył. " Czyli sie wyszumialas z pieknisiem i na meza wzielas sobie spokojnego niesmialego? i czego to dowodzi ??i jak smiesz pisac ze wyglad jest niestotny ?? :classic_cool:🖐️

Ja fobii społecznej nie mam chociaż za towarzystwem nie przepadam.

"Czyli sie wyszumialas z pieknisiem i na meza wzielas sobie spokojnego niesmialego? i czego to dowodzi ??i jak smiesz pisac ze wyglad jest niestotny ?? " One są jak dzieci: jak nie dostana po dupie to się nie nauczą.

Gość słówko od kobiety
Czyli sie wyszumialas z pieknisiem i na meza wzielas sobie spokojnego niesmialego? i czego to dowodzi ??i jak smiesz pisac ze wyglad jest niestotny ?? Ha! Nie sądzę, bym się wyszumiała. Ale fakt, jak nie dostaniemy po dupie, to raczej niczego się nie nauczymy, ale to nie zmienia faktu, ze po ziemi chodzą tysiące takich jak ja- dostałam po dupie i stwierdziłam, że ważniejsze jest to, co On ma w głowie niż to, co na zewnątrz. Poza tym, wtedy byłam gówniarą, a wy, jak mniemam, nie szukacie jakiejś siksy, tylko dojrzałych kobiet.

"Poza tym, wtedy byłam gówniarą, a wy, jak mniemam, nie szukacie jakiejś siksy, tylko dojrzałych kobiet." Siksa - każda ładniejsza i młodsza od niej.

Gość dddfdege
Prawiczek bez wiary - nie obrazaj sie ale przy takim nastawieniu to nawet nie szukaj nie ma to sensu bo z kobieta trzeba gdzies wyjsc cos zrobic miec jakiekolwiek podstawy a te punkty je nabywaja - proponuje znalezc sobie innye zajecia i pogodzic sie z tym ze chcesz byc sam a jak chcesz inaczej to do roboty, poswiec te kilka czy kilkanascie miesiecy zobaczysz ze cos przezyjesz bedziesz mial cos z tego zycia i jakies kobiety poznasz znajomych moze i przyszla zone ale jak chcesz

Gość słówko od kobiety
Dobra, wolicie mnie zgnoić niż normalnie porozmawiać, spoko, ja to szanuję. Nie jestem stara i nieatrakcyjna, nie zazdroszczę innym :] Mam mniej niż 25 lat ^^ A o wyglądzie fizycznym nie będę się rozpisywała. I tak jesteście nastawieni na zgnojenie mnie. Chciałam tylko was podnieść na duchu, zaznaczając, że wiele z nas dorasta do tego, żeby zrozumieć, że liczy się to, co facet ma w środku :] I jeszcze dodam coś, co pewnie też wielu z was trapi: mój facet nie ma zbyt wielkiego sprzętu, a mimo to, zadowala mnie bardziej niż wcześniejszy lepiej wyposażony :D Tyle ode mnie, trzymajcie się i powodzenia! I mniej jadu dla piękniejszej płci :]

"No to lezymy" Leżymy i kwiczymy. "6. kontynuowac podchodzenie imprezowanie aktywne zycie jak i umawianie sie" Fuck that.

Ok wpadłem zobaczyć jaki wynik i zaraz wychodzę Do baru niby po co ? Sport w jakim celu ? Dziewczyna mnie zobaczy i się mna zainteresuje ? To niby dlaczego dotąd tak nie było ?

"I tak jesteście nastawieni na zgnojenie mnie." Wiesz lepiej od nas jak widzę. "Chciałam tylko was podnieść na duchu, zaznaczając, że wiele z nas dorasta do tego, żeby zrozumieć, że liczy się to, co facet ma w środku " Przed 30-stką to 1 na 1000 taka. "I jeszcze dodam coś, co pewnie też wielu z was trapi: mój facet nie ma zbyt wielkiego sprzętu, a mimo to, zadowala mnie bardziej niż wcześniejszy lepiej wyposażony " Leżę i umieram ze śmiechu :D

Zobaczyła że z cwaniakiem sobie życia nie ułoży (niestety) i trzeba było poszukać frajera co to szczęśliwy z tego powodu będzie bo do tej pory mógł sobie co najwyżej rozkładówkę otworzyć.

Dla prawików nie ma dobrych rad :P:P podstawowym problemem jest że oni tak naprawde nie chcą zmianić obecnego stanu rzeczy, a wiadomo że chcieć to móc

"podstawowym problemem jest że oni tak naprawde nie chcą zmianić obecnego stanu rzeczy, a wiadomo że chcieć to móc" To otwórz okno i zechciej pofruwać. Kolejna mądra co myśli ze jak ma dziurę i cycki to + 50 do IQ.

kontakty z dziewczynami nie są tak nierealne jak pofrunięcie :P:P kto sie popisuje swoim IQ

A kto tu mówi o kontaktach? Kontakty to każdy z nas miał tylko odwrotne od zamierzonych.

Gość my tu gadu gadu
a w sopocie zgwałcono właśnie kobietę

Gość słówko od kobiety
Strasznie smutne i przykre jest to co piszecie, a zarazem to, co myślicie o kobietach. Nie myślę, że przez cycki mam +50 do IQ. Ale widzę, że dla was właśnie cycki są wyznacznikiem atrakcyjności kobiety. Trudno. I mój mężczyzna może nie jest jakimś playboyem, ale ponieważ pokochałam jego wnętrze to podoba mi się także fizycznie i mnie pociąga. Nie jestem z nim po to, by w przyszłości wychowywał moje dzieci, których to nawet nie chcę mieć. Chciałam tylko napisać, że istotniejszy dla mnie był jego charakter, co wcale nie znaczy, ze jest jakąś totalną szpetotą. Widać, że niewiele chcecie zmienić, jesteście juz zgorzkniali przez swój problem i gryziecie każdą rękę wyciągniętą w waszą stronę. Nie tędy droga.