Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Porada dla prawiczków.

Polecane posty

Gość do richarda....
boże drogi chroń nas od takich urzędników

Działać Faith. W 2012 nie przyjedzie królewna na białym koniu. Musisz działać już teraz. Mówisz że jestes brzydki jak śmierć. Czyli? Napewno jestes wyższy odemnie. Jak wygladasz??

Gość prawiczy prawiczek 28
Liczyłem na poradę w rodzaju: idź na seks part swingersów z wynajętą dziwką jako partnerką. Zawidołem się na mądrości richarda

Riczard Alpert jak na faceta to za wysoki nie jesteś. Kobiety lubią chudzielców.

Faith Hope Glory musisz działać etapami. Z tą ulicąnie polecam oberwiesz po twarzy lub wybrechtają.

"Riczard Alpert jak na faceta to za wysoki nie jesteś." Nadrabia bajerem.

Gość dsfsd
"...na spacer do lasu" straszyć? :P

No własnie wysoki nie jestem. Ale jakoś sie tym nie załamałem. Faith na ulicy to napewno nie:D Zacznij chodzić do barów, nawet sam. Zacznij uprawiać jakiś sport. Teraz idzie sezon narciarsko-snowboardowy. Zacznij obracać się w pobliżu ludzi. W końcu zobaczysz że poznasz jedną, drugą, trzecią dziewczyne. Zacznij działać Faith. Samo nie przyjdzie nic;) 🖐️

Gość dddfdege
Riczard Alpert - ale hujowe te rady chociaz droge dobra im pokazujesz, bo rzeczywiscie trzeba zaczac po prostu dzialac, ja nie jestem pewny siebie przecietnie wygladam a mialem laski w lozku nie bylo tego duzo bo nie mieszkam sam ale przeszedlem pewna droge ktora daje gwarancje pozbycia sie prawictwa jak i zwiazku, a jak ona wygladac powinna: 1. chec zmiany i posiadania kobiety, trzeba je lubic i chciec z nimi uprawiac sex oraz je poznawac 2. zmiana stylu ladna fryzura itd 3. pozanc nowe osoby i zaczac podchodzic do kobiet w celu samych podejsc nie brania numeru 4. zaczac chodzic na imprezy i kontynuowac podejscia zaczac rozmawiac z nimi 5. zaczac sie z nimi umawiac chocby przez neta zaperzyjazniac kontynuujac podchodzenie 6. kontynuowac podchodzenie imprezowanie aktywne zycie jak i umawianie sie - tutaj zaczna sie pierwsze kobiety ktore beda zainteresowane wiecej jak 1 spotkaniem, ciagle beda kosze po drodze 7. kontynuowac to co wyzej, juz powinnismy miec opanowane umawianie kobiet jak i podejscia ktore daja od czasu do czasu jakis rezultat (numer) 8. kontynuowac dalej, tutaj beda juz pocalunki z mniej atrakcyjnymi 9 kontynuowac dalej, kolejny krok to pozbycie sie prawictwa kolejny poziom 10 kontynuowac, kolejny krok to zwiazek czy seksualny czy uczuciowy - zadnego nie odrzucamy 11 kontynuowac tutaj juz decydujemy czy kontynuowac czy szukac zwiazku jak ktos chce rad w sprawie tych punktow pisac jak bede doradze

"podchodzic do kobiet w celu samych podejsc nie brania numeru" Przepraszam, nie mam Ci nic do powiedzenia! "zaczac chodzic na imprezy" No to przejebane.

"kontynuowac dalej, kolejny krok to pozbycie sie prawictwa" Brzemię tu piszących :D

Gość dddfdege
" "podchodzic do kobiet w celu samych podejsc nie brania numeru" Przepraszam, nie mam Ci nic do powiedzenia! " chlopie ale to jest doslownie podstawa sukcesu - 50% sukcesu jest w tym punkcie (a moze i wiecej jak 50%) w reszcie kolejne 50% jesli chodzi o kobiete i pozbycie sie prawictwa, wiec sie ogarnij bo to dla ciebie jest podstawa reszta punktow na razie niech cie nawet nie interesuje TO JEST DDROGA GWARANTUJACA SUKCES

"wiec sie ogarnij bo to dla ciebie jest podstawa reszta punktow na razie niech cie nawet nie interesuje" Co to znaczy 'ogarnij sie'? Dziwne, że większość tak nie postępuje a tacy jak ja muszą bawić się w jakieś punkty na liście...