Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Porada dla prawiczków.

Polecane posty

''Ok wpadłem zobaczyć jaki wynik i zaraz wychodzę Do baru niby po co ? Sport w jakim celu ? Dziewczyna mnie zobaczy i się mna zainteresuje ? To niby dlaczego dotąd tak nie było ?'' Sport choćby dla zdrowia. Jak Ty chcesz coś zmienić . Jak Ty dalej masz takie nastawienie? Dlaczego myślisz że Twoja wymarzona kobieta przyjdzie sama do Ciebie w 2012 ??? Ty sam tego nie chcesz.

Słówko od kobiety niestety kobiety w ich oczach to zło konieczne bo nie udało sie znaleźć tej właściwej:(

"Ale widzę, że dla was właśnie cycki są wyznacznikiem atrakcyjności kobiety" Błąd ale myśl sobie co tam chcesz. "Widać, że niewiele chcecie zmienić" W porównaniu do tego co ja zrobiłem ty nawet palcem nie ruszyłaś. Nie praw mi kazań. "poddaliście sie już i tyle" Tak jak gdyby była różnica jakbyśmy się nie poddali.

Gość pomyśl tylko
Z Wami to tak ja z tymi bumami, im nie można pomóc, ich można tylko kopnąć w dupę.

Gość słówko od kobiety
Straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat, jeśli chcecie wiedzieć

"a w sopocie zgwałcono właśnie kobietę " Jak widać niektórzy mają aż nadmiar przyjemności.

"Straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat, jeśli chcecie wiedzieć" Moje gratulacje.

"gryziecie każdą rękę wyciągniętą w waszą stronę . Nie tędy droga" A kto niby wyciąga do nas rękę? Gdzie on jest? Dawać denne rady to każdy potrafi ale czy my ich potrzebujemy?

"to mam się dręczyć do końca życia?" Jasne. Dla niej to będzie wysiłek w postaci rozłożenia nóg więc nie oczekuj zrozumienia.

skoro sie próbowało i nie wychodziło wiele, wiele razy to rozumiem że trzeba sie z tym pogodzić ale niektórzy dostali pare koszy i już dali sobie spokój i winią za to wszystkie kobiety

Gość słówko od kobiety
o dziewictwie to nie ja pisałam. już znikam, podszywajcie się pode mnie do woli, jeśli to was bawi.

Może nie tyle żyć normalnie co bez uporczywej serii upokorzeń. Pewnie jakieś samotne przed 40-stką już na ciebie łypią okiem.

"ale niektórzy dostali pare koszy i już dali sobie spokój i winią za to wszystkie kobiety" Kto i o co wini tutaj kobiety? O to, że się nie podobałem? Litości...

"Nikt tu kobiet nie wini, już nie wymyslaj." Byleby coś napisać Wiara. One i tak nas nie czytają.

tylko że teraz wrzucasz nas wszystkie do jednego wora, np tekst o rozkładaniu nóg

"ylko że teraz wrzucasz nas wszystkie do jednego wora, np tekst o rozkładaniu nóg" Bo to prawda - musicie rozłożyć nogi - inaczej się nie da.Chyba, że Ty masz inną budowę :D Chodziło mi o to, że nie wiecie jak ciężko mamy w porównaniu do was.

Milena20..ale darker ma racje laska nie musi nic robic a zawsze znajdzie chetnego na seks facet musi sie bardziej postarac

Facet taki jak my to musi zapierdalać jak dziki osioł i dalej będzie, że źle, że za słabo, że to nie to itp itd

dobrze że chociaż pojawił sie u Ciebie akcent humorystyczny :) nie chce sie tu z wami kłócić, powiedz mi z czym lepiej ma nieatrakcyjna kobieta od nieatrakcyjnego faceta

"powiedz mi z czym lepiej ma nieatrakcyjna kobieta od nieatrakcyjnego faceta" Bo zawsze się znajdzie chętny. Może bez rumaka i zamku ale zawsze.

Gość E tam gadacie
więc dlaczego riczardowi się to jakoś udało, skoro sam mówi że do przystojnych nie należy??pytam sie?

tylko że większość dziewczyn nie chce tego robić z byle kim dla samego seksu ( tak jak facet z dziwką)

"więc dlaczego riczardowi się to jakoś udało, skoro sam mówi że do przystojnych nie należy??pytam sie?" A czy my jesteśmy klonami Riczarda?

Ponadto on pisał o pewności siebie - było trzeba doczytać do końca.

a wy chcielibyście tą tzw "jakąś chętną"? pierwsza lepsza która by sie wami zainteresowała?

"a wy chcielibyście tą tzw "jakąś chętną"? pierwsza lepsza która by sie wami zainteresowała?" Jakby mi się podobała...

"Mi tam nie robi różnicy czy zainteresowana czy nie, bo i tak moja niesmiałość i niefajnośc na nic mi nie pozwoli" Na szczęście pytała tylko czy chcielibyśmy a nie czy mamy możliwość :D