Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusia

kobiety , jakie najgorsze rzeczy uslyszalyscie od mezczyzn

Polecane posty

Gość hhggffdtte
-jestem z Tobą nieszczęśliwy, zawsze będę się z Tobą męczył. -długo jeszcze będziesz mi dawać (dupy) -żałuję, że nigdy nie byłem z kobietą na której punkcie bym oszalał, -to dziecko jest dla mnie karą, -jestem z Tobą z obowiązku i odpowiedzialności, -chciałbym ją zerżnąć (tu pojawiają się "stałe" kobiety) i mogłabym tak pisać i pisać. Zero szacunku do nikogo oprócz samego siebie ten człowiek nie ma.

[zgłoś do usunięcia] Ja KsiężNiczka.. nie chcę tego dziecka usuń ciążę - ktoś przebije ? oraz: Luninina Usuń ciążę Nie kocham Cie Nadajesz się tylko do ruchania jesteś brzydka Przebiłyscie dziewczyny wszystko :( I gdyby nie to, że mam fantastycznego faceta to straciłabym wiarę, że istnieją normalni mężczyźni :(

Gość htttyyy5y5
mam aktualnie 23 lata i nauczylam sie ze po pierwszej akcji jaka zafunduje nam nasz partner, akcji z wyzywaniem, ponizaniem, obrazaniem, biciem nalezy brac nogi za pas i spierdalac ile sił od takiego palanta :o dziekuje ci moj były psychopatyczny chłopaku za tą wiedze :o dzisiaj jestem juz inna osoba i moze i dobrze :o okres naiwnosci juz za mna ;(

Gość hhggffdtte
mogę jeszcze dodać : -jesteś ładno-brzydka,nie jesteś w moim typie seksualnym -męczy mnie przychodzenie do Ciebie (leżałam w szpitalu) -zrobiłem to bo tego chciałaś (zaręczyny) -ograniczyłem pisanie do niej a ja byłam wtedy w ok 5 miesiącu ciąży, -poszedłem do niej zobaczyć czy jestem dla niej jeszcze atrakcyjny fizycznie i czy chciałaby się zerżnąć (ok 6 miesiąc ciąży) - nie kocham Cię bo nie wiem co to miłość. -od Ciebie chciałem tylko seksu, -nie podejmę decyzji o odejściu bo jestem odpowiedzialny. zapewne będę dodawać w ciągu dnia bo słyszę tego typu słowa na co dzień. Dodam, że jesteśmy nadal razem, choć można domyśleć się jak wygląda taki związek.

Gość kafka czibo
ja uslyszalam, ze fajnie jest sie do mnie przytulic i pocalowac, ale to nie to;)

Gość ja nie wiem nie czuje
moj stalker: bylam z kolesiem trzy tygodnie, bo zorientowalam sie, ze ma nierowno pod sufitem poza tym, ze sledzil, wysiadywal godiznami pod moim oknem, grozil porwaniem, nachodzil w domu kiedy zachorowalam i czekala mnie operacja "dobra, jak wyjedziesz ze szpitala, to zadzwon do mnie" pozniej, gdy bylam z kims innym ciagle ten sam stalker nachodzil mnie i grozil przez prawie 5 lat, czulam sie osaczona i sie balam, w koncu wyladowal w wiezieniu slowa w sumie nie byly najgorsze, ale to co robil... "masz facetaZ? jak masz to ja sie policze z tym gnojkiem" "zmienilem sie, zaczalem nosic sie elegancko, teraz do mnie bedziesz pasowac" "wsiadaj do samochodu bo i tak cie do niego wciagne" "wiem ze pozno konczysz treningi i ze wracasz sama, uwazaj" dzwoni "ubieraj sie, lecimy do kanady - ubieraj sie po dobroci, bo jak nie to zgarne z ulicy za fraki"

Gość wybacz, nie rozumiem
dziewczyno jak mozesz byc z takim kolesiem i jeszcze pokusilas sie o ciaze z nim jesli lubisz sado maso... jakas masakra!!!

Powinnysmy zmienci nazwe topiku z "najgorsze" na "najglupsze". Bo takie owe teksty sa. Opinia swiadczy w suzej mierze o opiniodawcy, a jak mowi porzekadlo: gdy wskazujesz kogos palcem pamietaj, ze pozostale trzy wskazuja na ciebie. Tez sie niejednego nasluchalam i kiedys sobie bralam do serca - teraz moje zdanie jest powyzej.

Gość qwer
- "jestem z tobą, tylko ze względu na naszą córkę" -" jesteś popieprzonym psycholem" -" lecz się idiotko" Ale ma rację:) - ja też jestem z nim tylko dlatego, że mamy córkę - jestem psycholem, tylko nie pieprzonym, bo nie mam ochoty na seks z nim A co do leczenia, to trzeba by zrobić badania okresowe:)

Gość easy select
W skrócie: powiedziałem wczoraj swojej kobiecie, że chyba jest aseksualna, bo seks po ślubie, zawsze ja inicjuję przytulania i pieszczoty, mam ochotę na każdy rodzaj seksu, ona nie chce mi dać nawet zrobić orala. Ona twierdzi, że też będzie po ślubie chciała wszystkiego spróbować. Taką sytuacją jestem ogólnie sfrustrowany i poirytowany, co jest mi trudno od 2 lat!! ukrywać. Wobec tego ona uważa, że mi zależy tylko na 1 ( fajnie, że od lat się wyrzekam jedności duchowej i fizycznej dla niej właśnie, co jest dla mnie niezrozumiałe, bo dobry seks jest uwieńczeniem uczucia do 2 człowieka, a warunek po ślubie to raczej bariera przeciwko mnie, a nie otwartość na moją osobę ). Więc ona w odpowiedzi na mój tekst o aseksualności: "To Twój problem, że nie potrafisz podniecić kobiety". No sorry, ale po takim tekście, to mam w głowie tylko jedną myśl -> czy inne kobiety też by tak uważały i mam wielką ochotę jakby to sprawdzić. Tak kobiety potrafią wepchać będącego wobec nich faceta w ramiona innej kobiety. A później teksty typu: co za świnia, on mnie zdradził. Ogólnie: porażka.

Gość ,,,,,,menehebnehssksksnhsa
,, tylko wydupić" :(

Gość ihnigi
niestety tak to już jest jak się wskakuje facetowi do łóżka na trzeciej randce. Jak kobieta sama się nie uszanuje to żaden facet tego za nią nie zrobi.

Gość gfgfgg
up up

Gość fdghgfd
Gooorka- nieee,ja nie mam meza :D i na szczescie odpukac jestem zdrowa. Przytoczylam tylko slowa kobiety ktora pisala wczesniej. Dziewczyny im dluzej czytam te teksty tym bardziej jeza mi sie wlosy na glowie. Jak mozna dawac sie tak ponizac? Z jaka patologia wy sie zadajecie? Mialam w zyciu kilku partnerow,bywalo roznie,bluzgi typu jestes pojebany itp. bywaly, ale nigdy nikt nie powiedzial do mnie takich obelg jakie wy znosicie. To o ruchaniu,grozby i w ogole... I jeszcze nie kazda zdecydowala sie na odejscie :o Naprawde jak to czytam to mam ochote zadzwonic do mojego chlopaka i powiedziec mu ze jest kochany.. Szanujcie sie i nie dawajcie ponizac!!

Gość Goorka
fdghgfd wybacz, nie doczytalam:P Ja np. chociaz chce odejsc, to kochaa jednak tego chama i chyba tez dlatego nie mam odwagi odejsc, no i przyzwyczajenie robi swoje. easy select, a moze Twoja kobieta ma juz tak dosc tego namawiania, ze powiedziala w ten sposób? Skoro tyle czasu mówi Ci, że nie, że po ślubie, to może już nie wiedziała jak Ci to powiedzieć żebyś dał jej spokój, to powiedziała jakąś wymówkę w sposób chamski. A moze ktoś ją skrzywdzil i nei chce sexu, albo moze Cie nie kocha i porownuje do bylego, w porownaniu do ktorego nie podniecasz jej zbytnio?

Gość 123456hej
- zycze smierci Tobie i Twojemu dziecku( jego tez) i wszystkiego co najgorsze - nigdy cie nie kochalem- chcialem tylko sie z Toba pieprzyc dlatego mowilem-kocham\To bylo na zakonczenie naszego zwiazku- poza tym przez ponad 3 lata wielbil i uwielbial- na koniec wyszlo szydlo z worka- dziekowac Bogu, ze nie jestem z nim

Gość mnakoasa
mojego byłego chyba nikt nie przebije poza tekstem " przejrzyj się w lustrze" , " twoje jebane wywody od dawna mnie nie interesują " jeden tekst utkwił mi w szczególności w pamięci ale zanim go przytoczę powiem ,że mój luby twierdził ,iż potrafi wychodzić ze swojego ciała , mało tego , potrafi również przenosić się w czasie i był przy ukrzyżowaniu Jezusa a nawet w niebie :D no i ten tekst związany z tym " kurwo masz w sobie szatana" To chyba choroba psychiczna !!!

Gość hhggffdtte
ja wam powiem szczerze, że ja nie wiem co mam robić. W momencie gdy nie słyszę tego co mówi do mnie, słów które przytoczyłam jest między nami normalnie. Ale im dłużej o tym wszystkim myślę,analizuję jest mi ciężko. Czuję się jak wywłoka. Jak szmata. Ktoś kogo nie warto i nie sposób kochać, czuję się coraz gorzej ze sobą, z tym kim jestem. Poradziłabym sobie bez niego. Nie potrzebuję go, ale chcę z nim być, kolejny raz dać temu związkowi szansę. Naprawdę nie wiem co robić..

no ja niestety bylam w tej sytuacji, ze faceta zostawilam po 3 tygodniach znajomosci i wszytskie jego grozby tylko sie wzmogly i nie dawaly mi normalnie funkcjonowac przez 5 lat facet w koncu wyladowal w wiezieniu, po wyjsciu natknelam sie na niego znowu, musialam zmienic fryzjera (okazalo sie,z e chdozilam tam gdzie pracowal jego kolega i ten od razu mu wystrzelal), a kiedy to nie pomoglo wyjechalam do innego miasta na ostatanie lata studiow ja nie mialam wiekszego wplywu na to, ale nie rozumiem kobiet ktore swiadomie tkwia w takim gownie

Gość Goorka
hhggffdtte i co zrobisz? chcesz z nim zerwać?

Gość halna wislocka
kochanie musimy oszczędzać kasiory ubywa:O

przyjedz to nie będę musiał wydawać na dziwke (nie byliśmy wtedy razem - separacja małżeńska)

w dalszym ciagu nie rozumiem jak WY kobiety mozecie dawac sie traktowac w ten sposob

Gość upupupfg
up