Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość DRT
Faith Hope Glory , tak trzymaj, kiedy będziesz w to wierzył, znajdziesz w końcu swą połówkę. Jka widać Ty podchodzisz najbardziej trzeźwo do prawictwa.

Gość DRT
Normalne dziewczyny/kobiety bywają :)

Gość Loosing my religion
a93@onet.eu nie no ja tam cały czas piszę do Faith więc nie do końca zbaczam z tematu;)

Gość Loosing my religion
Faith-dobrze że wierzysz ale żebyś czasem nie miał niespodzianki. Co jeśli przyjdzie 2 stycznia 2013r? ;) Stalingrad poszedł kurcze wykurzyliśmy go z Jego topiku :-D

Koniec weekendu (nie takiego fajnego jaki mógłby być) ale było ok dziś byłem 2 godziny na spacerze w lesie Szkoda że tak szybko robi się ciemno Czekam na marzec aż będzie jeszcze jasno jak wracam do domu (po 17)

Gość DRT
Faith, więcej wiary w siebie i pozytywnego myślenia! ;)

Gość Loosing my religion
Poszło ale nie doszło:D przepraszam późna godzina już więc bład zrobiłam... pl zamiast eu, mam inny mail kończący się na eu i się pomieszały ;) FGH Ty to chyba dobry chop jesteś:) szkoda by bylo jakbyś się zmarnował;) więc czekaj i miej oczy dookoła...:)

Gość FGH to upośledzony Tomeczek
z Sopotu :classic_cool:

Gość vbgh
I w kończu jakas cie juz zaprosiła na tego Sylwka? , bo widze ze juz temat pod 30 stron dobiega i nie chce mi sie czytac tego, więc jest jakas chetna???

Chyba ... żadna. Tylko jedna opcja zakończyła się wymianą danych kontaktowych i jeśli dziewczyna wyrazi taką wolę, to pewnie wybiorę jej opcję.

Szkoda że tylko w necie są tacy odważni a w realu srali by w gacie A na dziewczynę czekam ale jeszcze nie ma okoliczności. Jak pisałem jestem cierpliwy i nie zależy mi żeby już teraz mieć dziewczynę żeby coś udowodnić światu

Gość ja chce do domku
ale syf :o wystraszyliscie mi dziewczyne :classic_cool:

Gość jestem,a jakze:):)
chyba o mnie mowa:)Co słychać domku?Nie zagladam tutaj ,bo raz ze chamówa a dwa Stalingrad pogubiony lekko;)

Gość Tarot Andrzjkowy Zapraszam!!!
Jako że jutro Andrzeja dzień w którym wróżby mają na prawdę moc dużą zapraszam wszystkich na wróżby dziś 29 oraz jutro 30 okazja KOSZT 10 Pytań 6zl WRÓŻBA ROCZNA plus 10 pytań koszt 12 łl wróżba partnerska kto jest twoim docelowym partnerem wyglad cechy koszt 4zl anna_anielaa65@wp.pl gg 28042901

Gość jestem ,a jakze
uprzedzam bedą ludzie w wieku 30 lat również,jak i starsi.Wiem ,ze masz z tym problem,a mi juz specjanie nie zalezy na tym,zeby cię na siłę namawiać.Mam swoje zycie poza sieciowe,więc nie jestem tu stale i wciąż by ci odpowiadac zaraz wtedy,gdy zadasz pytanie-to tak na marginesie:P

Gość ja chce do domku
no wiesz, zimno ;) jak widzisz tez nie zagladam zbyt czesto, trudno ogarnac tutaj to wszystko, chociaz to akurat dobrze :classic_cool: ciekawi mnie z jakiej dzielnicy jestes :D a skoro i troche starsi beda to dla mnie nagle pomysl wydaje sie atrakcyjniejszy :p

Gość jestem a jakże:);)
No i widzisz Stalingrad,az cisnie się na usta zdanie:A nie mówiłam":) Domku jak miło,ze zajrzałeś,ale nie wypominając powiedziałeś,ze gdy nie znasz ludzi to nic tylko pijesz:P A co słychac w ogóle?

Gość jestem a jakze:):)
radze czytac ze zrozumieniem.To bedzie spora impreza wiec i towarzystwo mieszana,sama jestesm studentką i tam bedę prawda?

Gość jestem a jakze:):)
nie mógłbyś..to nie ma sensu.Pozdrawiam i powodzenia zycze w poszukiwaniu chętnej ,która da radę:)