Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Jak przemilczysz gościom o mnie (o działalności na tym forum), to nie widzę powodów, żebym nie przyszedł.

Gość jestem a jakze:):)
domku widzisz to?:) Uciekam chłopaki,miłego wieczorku:)Pa

Gość ja chce do domku
nasza pierwsza klotnia :classic_cool: napisalem, ze nie mam pojecia jakbym sie znalazl w gronie zupelnie mi obcych ludzi :p a po alkoholu nie wiem jak zupelnie obcy ludzie znalezliby sie w moim towarzystwie :classic_cool: :D czy w tym momencie przelatuja Ci przez glowe mysli pelne obaw? :classic_cool: a co slychac... staram sie nie poddawac zimie :p a Tobie jak poszukiwania ida? :D a Stalingrad to od razu wiedzialem, ze cicha woda i wystarczy odpowiednie podejscie :classic_cool:

Raczej nie odwiedzę Gdynii, ponieważ jutro mnie już tu nie będzie. Niestety nie będę zaproszony.

witam wieczorowo;) Stalingrad rób jak uważasz,nic na siłę:) Domku Jaka kłótnia?Moze po prostu ja tez nie opanowałam czytania ze zrozumieniem,hi.Zimno ,zimowo i nieładnie,brr jak ja nie cierpię zimy. Nic nie szukam,rzuciłam hasło i tyle,na szczęście nie cierpię na deficyt znajomości wiec nie mam parcia.A ty jak planujesz spędzić Sylwestra?

ok,spotkac sie mozemy w któryś weekend.W ten mi nie pasuje,niestety,bo wiadomo Mikołajki,ale przyszły jak najbardziej.Moze wymienimy sie fotaki na maila?

Gość ja chce do domku
ale nie kloc sie juz, ludzie patrza :classic_cool: ja wielkich planow nie mam, ale to u mnie norma ;)

Stalingrad :D a ty masz tyle odwagi by bez wypelniania ankiety :) zdecydowac sie na sylwestra w ciemno ?

Gość szybkoszybko
yeez Stalingrad obrazil sie na kafe i postanowil opuscic portal na amen wraz z wybiciem polonocy z 30.11.2010 na 01.12.2010r :classic_cool: :D

Gość jestem a jakze:0:)
takie nieplanowane imprezy są czasem lepsze niż teplanowane z duzym wyprzedzeniem,prawda?Mnie sie marzy bal na sali w pieknej balowej sukni i złotych szpileczkach,hi.Moze za rok,póki co królewicz dał dyla :)

Gość ja chce do domku
no ok, skoro zapraszasz to mozemy sie wybrac za rok :classic_cool: :D a imprezy wiadomo, nei wazne gdzie, wazne z kim ;)

momento własnie do domku wróciłam;)No własnie i licze na to,ze moja impreza się uda,mimo takiej brzydkiej pogody za oknem. Domku dowiem sie ile masz lat?

stalingradzie miało Cie juz nie być,prawda?Odbierz pocztę.. i odeslij maila

Ogłaszam wszem i wobec,ze Stalingrad nadal szuka towarzystwa na Sylwestra.Nie widziałam jego foto,żeby nie było;)

Gość ja chce do domku
a co wymyslil znowu? :p :D mowilem, kilka wiecej :p starsi ode mnei tam beda z tego co mowilas, dokladniej nie chce tu podawac ;)

ojoj jaki tajemniczy:P To ja ,kobieta i nie mam takich zahamowań.:) Stalingrad to dziwny koleś,pytania typu :a wykasujesz,a na pewno wykasujesz,a jestes pewna ,ze jak dostaniesz to wykasujesz(chodzi o foto) przestały mnie bawic po prostu:)

Gość ja chce do domku
ktos tu musi zachowac zimna krew :p przesadzasz, widocznie nie chce, zeby jego foty tutaj lataly :D zawsze takiego konkretnego dzialania oczekujesz? :classic_cool:

no niestety jestem kobieta twardo stąpającą po ziemi i hasła tego typu mnie wkurzają ,ot po prostu.Albo się na coś decydujesz,albo nie.Krótka piłka. Własnie wróciłam z nasiadówy,makabraaaaaa kiedy zacznę się uczyć?hi

dokładnie..Lepiej bym tego nie ujeła.

Gość ja chce do domku
to ja tez pewnie odpadam ;) :D