Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzejson

nie wiąze sie z zadną bo mnie na to nie stać

Polecane posty

Gość dzejson

nie mam stałej pracy i jestem bez grosza, a nie ma co ukrywac, ze kobieta wiaze sie z kosztem. niestety z bolem przyznaje, iz nie narzekam na zainteresowanie kobiet do mojej osoby i jest mi smutno ze w dzisiejszych czasach liczy tylko kasa i niestety coraz wiecej kobiet nie widzi innych wartości.... wole zostac wiecznym kawalerem niz uzerac sie z pseudo-kobietami, które zostały pochłoniete wspolczesną papką jaka karmia nas zza oceanu w mtv itp...

sorry, ja sama raczej bym nie chciała nawet faceta bez stałej pracy nie dlatego , że chcę od niego pieniędzy , tylko dlatego , że z takim to strach budowac rodzinę nawet skoro nie potrafi swojej sytuacji finansowej ustawić.Ja potrafilam , więc wymagam tego także od partnera.

Gość dzejson
try walking in my shoes Skoro chcesz zostać wiecznym kawalerem to rozumiem, że nigdy już nie będziesz pracować? Chodzi mi o to, ze nie kazda z was potrafi zrozumiec, ze kazdy czlowiek ma pewien etap w swoim zyciu, kiedy nie uklada sie najlepiej, zaznaczam jest to chwilowy etap, obserwuje was i wem co mowie. potraficie zrobic z igly widly... Bedac kawalerem znajde sobie pracę, moze nie jakas super płatną, ale wystaczy mi na wlasne potrzeby i nie bede sluchac marudzenia, ze znowu jej czegos tam nie kupilem badz poraz kolejny nie zjemy w restauracji...

Prowokacje na ten temat już dawno się ludziom znudziły. 😴 Wymyśl coś bardziej nowatorskiego.

dzejson-widać mało wiesz o związkach albo trafiłeś jedynie na panienki lecące na kase a z takimi nie warto się wiązać nawet jak się ma wory pieniędzy.