Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

koraliku z ciekawości spytam - czemu miała by być awantura i czemu zapraszasz byłego (?) faceta na święta???

Gość matacz ,,,...
jak to dlaczego - bo dzieci mają wspólne ! masz jakis problem ? ty oczywiscie byc bylego pogoniła ...

Gość kikidee
chormony czy hormony mam problemy z koncentracją i pamięcią w ciąży i gubie literki albo dodaje przedtem byłam wkurzona teraz się wzruszam i wszystkich kocham,świat znow jest piękny

Gość Marian z Krakowa
po prostu nie znasz sie na ortografii i tyle ehe

Gość koraliku....
do iftar...tak jak matacz napisal,mamy wspolne dzieci.juz do niego zadzwonilam i powiedzialam ze ze wzgledu na tamta sytuacje nie chce zeby do nas na swieta przyjezdzal,bo mam straszny uraz,znam siebie,zaczne wywlekac,dymic...a nie chce miec juz 3 swiat pod rzad spieprzonych,w zeszlym roku po awanturze spakowalam sie i wyjechalam z dziecmi do znajomych. zalezy mi zeby dzieci mialy dobre wspomnienia,a w jego obecnosci wiem jak sie to skonczy. On mnie zwyzywal jak to uslyszal,ze jestem bezczelna,ze jak potrzebowalam od niego pieniedzy ostatnio bo mialam problemy to bralam i bylo ok,a teraz jak juz sie odkulam to mowie mu ze ma spadac i nie chce go tu widziec...nie ma racji,pieniadze dal 2 razy,a poza tym nie placi zadnych alimentow,wiec jest to w jego obowiazku moralnym...a po drugie po tym co odwinal,nie powinien slowem pisnac,zrozumiec,schylic leb i zamknac paszcze i nie wtryniac sie nam

1. płacenie alimentów to obowiązek, a nie łaska. Czemu nie masz ich zasądzonych??? 2. wasze awantury nie są dobre dla dzieci. Pakowanie się i ucieczka do koleżanki to patologia. Czemu stwarzasz takie sytuacje, czy Ty przypadkiem nie liczysz na jego powrót???

Gość Marian z Krakowa
idz do sadu, niech zasadzi alimenty i nie bedzie sie koles rzucal

Ja robiłam urok na męża u Lilith Black Moon ( strony nie podam by nie było, że reklama). Odszedł wtedy ode mnie do koleżanki z jego studiów drugich.Na szczęście powiódł się lub to przypadek, ale jest ze mną i to najważniejsze. 2 dni temu zrobiłam na jego wierność dodatkowo.Jakie efekty będą to się okaże w praniu.

Gość koraliku....
Nie mam zasadzonych alimentow,bo nie zglosilam go oficjalnie jako ojca,nie chce sie go prosic o zgode na paszport i nie chce roznych klopotow z tym zwiazanych gdy np.uloze sobie zycie z kims innym a on wpadnie w szal i bedzie staral sie mnie zniszczyc,co nie zmienia faktu ze ojcem jest. Nie chce zeby do nas wrocil,gdybym chciala,juz by strup byl zagniezdzony na dobre,za duzo mnie kosztowalo zeby byl tam gdzie jest teraz,zebym miala go przyjmowac spowrotem. Myslalam nawet zeby mu zwrocic te pieniadze ktore nam dal,zeby nie mial argumentu i dal wreszcie spokoj,bo czepia sie doslownie wszystkiego zeby tylko miec pretekst i do nas jezdzic.Najpierw sam te pieniadze dawal ,,wciskal wrecz zatroskany,, a teraz przekreca fakty i wmawia ze ja mam obowiazek go przyjmowac skoro chcialam jego pieniedzy

Gość a co dokladnie mozna
znależc w ustawieniach yelefonu NOKIA tak a propos wykasowanych smsów?

Ty koraliku jakaś dziwna jesteś 1. alimentów nie ma 2. ojcostwo nie ustalone 3. facet może wpaść w szał 4. jak wpada w szał to Ty dzieciom tułaczkę po koleżankach fundujesz 5. na ten niby swoje ale nie przypisane sobie dzieci facet kasę dał dwa razy Ło matko...

Gość koraliku....
do ifar,nie nie jestem dziwna,jestem myslaca kobieta po przejsciach i ucze sie rowniez na czyis bledach,starajac sie nie popelniac ich w swoim zyciu,stad nie zglosilam go jako ojca. Nie funduje dzieciom zadnych tulaczek,dobrze sie przekreca czujes slowa,zeby najlepiej kogos z blotem zmieszac,prawda?? Dalam mu rok temu szanse na to zebysmy sprobowali zyc jak rodzina,niestety nie wyszlo,a to ze pojechalam do znajomych na swieta,jest taka sama sprawa na emigracji jak i ty czy miliony innych polakow w kraju jezdza z wizyta do swojej rodziny a znajomi sa tu substytutem rodziny,wiec nie dorabiaj ideologii tulaczek,i patologii do czegos czym to nie jest,choc tobie widac pasuje gnojenie kogos i wyciaganie coraz wiecej informacji

Chyba musiałam dotknąć jakiejś bolesnej struny skoro tak nerwowo reagujesz :P 6, skoro decydujesz się na związek z facetem, który Wigilię woli spędzić z jakimś lokalnym kurwiszczem niż z Tobą i z dziećmi, to pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie samej. Jaki pan taki kram.

Gość koraliku....
no tak,tak,to wszystko moja wina,tak jak i wszystkich innych zdradzanych kobiet.widac dobrze znasz zycie.az za dobrze...to juz nie polemizuje,nie ma sensu:)

Gość a ja cię zapytam
> a jeżeli ona nie będzie chciała się odczepić to pojdź do jej szefa i powiedz mu o tym. Taaak. A jak jej nie zwolni za to że pisała smsy do twojego męża to idź do szefa tego szefa. A potem jeszcze wyżej. Uciekałabym w podskokach od szurniętej osoby która by mi zrobiła taki obciach, czyli łaziła po obcych ludziach,. roznosiła po mieście NASZE sprawy zamiast załatwiać je we własnym małżeństwie. Poza tym, czy wam się wydaje że wystarczy iść do jakiegoś tam szefa, powiedzieć ( bez dowodów nawet) że pani kowalska leci na mojego męża i on od razu ją zwolni? A na jakiej podstawie? I jak się potem wytłumaczy kontroli z PIP którą ta zwolniona na niego zwali, jeśli będzie miała choć krztę oleju w głowie? Kochana pani, która radziłaś jej żeby się tak potwornie wygłupiła - nie wierz w to co się pisze na kafe. Jak ci napiszę, że załatwiłam zwolnienie sąsiadce bo jej pies nasikał mi na wycieraczkę, to tez będziesz to podawała jako przykład? SPRAWY MAŁŻEŃSKIE POWINNO SIĘ ZAŁATWIAĆ WYŁĄCZNIE Z ŻONĄ/MĘŻEM. Robienie teatru z własnego związku jest objawem albo niedojrzałości albo po prostu głupoty.

Bo najtrudniej spojrzeć prawdzie w oczy. Sytuacja, którą tu opisujesz, jest książkowo patologiczna. Ty w niej tkwisz bo chcesz, a z drugiej strony masz pretensje do bóg wie kogo. Rusz tyłek zamiast szlochać na necie jakie to zycie jest okrutne i kobiety złe, bo twojego super misia uwiodły. Stwórz dzieciom jakąś normalną sytuację prawną i zadbaj o pieniądze dla nich, bo póki co to nawet oficjalnie, gdyby zaszła taka potrzeba, imienia i nazwiska tatusia nie mogą podać.

Gość a ja cię zapytam
>ja nie flirtuję z facetami i wymagam tego samego od męża :-D

Gość kikidee
do co dokładnie można duffy to paszczór moja dupa jest piękniejsza to wyreżyserowany teledysk lepiej znajdz coś lepszego jakąś kim kardashian albo jakąś naprawde sexy babke tak sie składa żę jestem biseksualna i ta duffy to nic ciekawego

Gość matacz ,,,...
iftar ty to jednak ciemna masa jestes , a juz myslałem ze nie ...sadzac po innych topikach po ktorych sie błakasz , ale jednak dałas swiadectwo po rozmowie z kolezanką , ktora zaobserwowałem.

Gość a co dokładnie mozna
to jest piosenka, tego sie przede wszystkim SŁUCHA!!!! a iosenkarkka wg mnie nie jest do ogladania, ona ma budzic przyjemne skojarzenia zwiazane z e słuchem!!! ogladac to mozesz aktorki, w kinie, bo tak to dziala. w tym zapyzialym mielnie widać takie głupie ludzie ze juz nie wiedza czemu przede wszytkim słuzy muzyka

Gość koraliku...
iftar ty masz naprawde nierowno pod sufitem...ja mieszkam we wlasnym domu ktory splacam i mialam chwilowy przestoj z kasa dlatego chetnie zgodzilam sie na jego pomoc finansowa,jezdze kilkuletnim sportowym audi a dzieci ubieram w markowe ciuchy...czy tak wyglada patologia???wez sie kobieto opamietaj,wpisy w akt urodzenia nie maja znaczenia,jak dzieci beda w odpowiednim wieku-bezpiecznym,to sie je uzupelni narazie nie ma takiej potrzeby ani parcia na detale ojca w papierach. A to ze facet sie skurwil z jakas lokalna dupodajka...no coz nie on pierwszy i nie ostatni,i napewno nie zamierzam sie z nim ponownie wiazac...kwestia jaka tutaj opisywalam dotyczyla raczej rewanzu,zemsty bo to on jest teraz na pozycji w ktorej skomle i chcialby spedzic z nami swieta wiec wogole sie nie wypowiadaj jak masz od rzeczy bredzic nie na temat

Spory poziom agresji jak na taką spełnioną, zrównoważoną i poukładaną kobietę. W sportowym audi :D

Gość matacz ,,,...
nie sadzę ! zwykły zjadacz chleba - za to na pewno nie zdradzona odrzucona jak ty Kobieta

Gość matacz ,,,...
gdzies ty sie tu agresji dopatrzyła ? no ja nie mogę ! jasnowidz jakis z iftar czy jak ? :)

Gość matacz ,,,...
kazdy mysli po sobie , myslisz , ze skoro ty jestes zmierzłą, zramolała, kobieta z szarpanymi nerwami to kazy taki jest ?

Gość koraliku...
nie jestem zadna elita,ani megagwiazda,zwykla przeciatna kobieta ,ktora sobie radzi i nie wyroznia sie z tlumu,natomiast nazywanie mojej rodziny patologia to jest juz przegiecie,i dajesz tym samym dowod swojego plytkiego myslenia,jadu i zlosci toczonej w strone kogos kto ci niczym nie zawinil,wstydz sie takich durnych wypowiedzi ,nawet pod anonimowym nickiem

Gość ja tez pisze..
smsy do zonatego kolegi , on do mnie , czasem wieczorkiem , i dobrze mi z tym;;-)