Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość Smutny Koralik
Nie będę prowokować. Wtedy moja złość nie była by zasadna. Skoro sama tak robię to i jemu daję ciche pozwolenie. nie nadaję się do spiskowania. Z resztą, pozbyłam się już dawno adoratorów.

Gość kikidee
ja w mielnie niestety wiadomo z czego mielno słynie w sezonie i po co tu przyjeżdzają turystki kiedyś myślałam inaczej ale kolega mnie uświadomił.pokazał mi film jak jakaś go błaga o to żeby jej wsadził w tyłek,robi mu loda za sklepem a jego kolega to filmuje,dodam że to chłopak znajomej.mielno to raj dla każdego faceta żądnego przygód wywłoki dadza za postawienie drinka,robią to w krzakach kiblach,sąsiad zdradzał sąsiadke w sadku za domem jest masakra normalnie ja mam życie do dupy i móże zazdroszcze tym którym sie udaje ja już nie wierze w miłość bez zdrad i sącze jad

Gość kikidee to ty chyba lubisz jak
cie facet leje skoro bys mu wybaczyla jakby cie uderzyl, gratuluje po prostu pusta kobieto!

Gość kikidee
żaden mnie nigdy nie uderzył ale wolałabym dostać plaskacza bucu niż żeby mnie zdradzał

Gość oryginalnie to po polsku
Niektórzy tutaj twierdzą, że nic się nie stało, ot kilka esków, może trochę intymniejszych, ale to takie nic przecież. A ja właśnie przeczytałam takie niby nic nie znaczące eski, całkiem przypadkiem. Okazalo się, że mój małż prowadził drugie życie przez kilkanaście lat. Do tej pory docierają do mnie echa jego paskudnej przeszłości. W wypadku autorki starałabym się nie wpadać od razu w panikę, ale wybadać co jest na rzeczy. I dobrze, ze nie bagatalizuje takich sygnałów, bo często sa to objawy romansowania. Przyznam się, że nie chcąc być małostkowa, zbagatelizowałam te delikatne sygnały. A tam właśnie był pies pogrzebany!

jakby facet na mnie podniosl reke raz, to bylby jego pierwszy i zarazem ostatni raz glupia pindo

Gość do kikideeeeeeeeeeeeeeeeeee
kikide w trójmiescie w sezonie jest podobnie! jakby wszytkich opanowała jakas choroba. bzykaja sie wszedzie- na brudnych sopockich plazach, w parkach na lawkach. ja lubie mielno poza sezoonem, zreszta jak każde miejscowosci typowo turystyczne. byłam tam w zeszłym roku z mezem w lutym-swietowalismy rocznice ślubu, było cudownie. jaka macie tam teraz pogode? Bo w Trójmiescie-masakra, zimno i leje, brrr, juz nie moge doczekac się sniego żeby przykrył ten cały syf

Gość Smutny Koralik
W końcu ktos zrozumiał. Szkoda że ten co został zdradzony.

Koralik ja tez kiedys bagatelizowalam takie smsy... i sie niezle przejechalam

Gość matacz ,,,...
jesli ci zdradzi to i tak to zrobi , ty chocbys na rzesach stawala to tego nie zmienisz ! jakies jazdy by zaprzestał pisania takich a nie innych sm-ów nie mają sensu i niczemu nie zapobiegną

Gość do kikideeeeeeeeeeeeeeeeeee
koraliku, ale wiekszsc tu na forum to roumie. nikt nie bagateluzije przeciez tego co piszesz. Chodzi jednak o to zebynie robic awantur itd. tylko poobserwowac sytuacje, zdobyc wiecej dowodow na jego ewentualne zdrady

Gość matacz ,,,...
kikidee a jak bys nie bagatelizowała to co , nie zdradził by cie ? no chyba tak nie sadzisz

Gość matacz ,,,...
odpowiedzialem na meila

Gość Smutny Koralik
Żyjcie jak chcecie, miejcie związki jakie chcecie. Ja utnę moją sytuację teraz, dziś i nie będę więcej obserwować, rozmawiać, i siedzieć i myśleć ......... Nie mem ochoty. sytuacja jest niewyjaśniona. Mąż milczy. Jak czegoś sama nie zrobie będzie się to ciągnąć jak smród po gaciach!

Gość matacz ,,,...
niczego nie zmienisz ! ciagle bedziesz o tym yslec , albo o innym czymś , ciagle w bojazni i zazdrosci ! takie zycie ci pasuje ? załoze sie , ze jak mu operator posle smsa - a Ty bedziesz słyszec , ze cos doszło bedziesz sie zastanawiac kto to i co napisał - mam racje ? wiec widzisz , ze to ty masz problem z sobą !!

Gość Smutny Koralik
I nie będę dłużej myśleć czy dobrze robię czy źle bo to zawsze ja mam takie dylematy, on nigdy. Ile można? Obydwoje usłyszą co mają usłyszeć i dalej niech się dzieje co ma się dziać. "Ja już wpływu na nic nie mam. Zachowam się tak żeby mieć czyste sumienie.

Gość kikidee
u nas wieje i leje z domu wyjćś nie można jeszcze śnieg na jutro zapowiadają no i chlap będzie.a co do tej koleżanki co taka mocna do bicia przez 4 lata trenowałam judo,2 karate,5 boks,do tego kendo i boks tajski przymierzam się do zawodów mma więc znajdz mi takiego który sie odważy podnieść na mnie ręke nie radze może dlatego mam takie podejście bo wiem że żaden mi nie podskoczy to ja prałam moich byłych za zdrade każdy oberwał i to nie lekko pogotowie przyjechało,sprawe o pobicie mi mięczak założyl

Gość matacz ,,,...
a gdyby twój maż reagował tak na twoje sms -y czyli zawsze o cos cie podejrzewal gdyby usłyszał dzwiek sms-a ? jak bys sie czóła ?

Gość Smutny Koralik
matacz...... daj już spokój. nie zgaduj.

Gość Smutny Koralik
Ja nie mam tajemnic przed mężem. Może zajrzeć do mojej komórki.

Gość matacz ,,,...
i jeszcze sie tym chwalisz ? i oczywiscie uwazasz , ze na zdrade nie zasluzyłaś , ze byłas wzorem itd. a faceci to swinie - brawo ! kij ma dwa konce !

heh no wlasnie! i co z tego, ze umiesz sie bic?? i ze bijesz innych...

Gość matacz ,,,...
zaraz ale maż z tego co piszesz te ni ma tajemnic skoro przeczytalas tego smsa - wiec co mi tu sugerujesz ?

Gość matacz ,,,...
jak sie nie ma w głowie , to trzeba miec w miesniach ! ha ha ha ale głupia mysli ze taka hej

trzeba umiec zostawic frajera z klasa

Gość kikidee
boże matacz ty się nie odzywaj bo z tobą mi się gadać nie chce walisz jakies teksty z dupy a tak naprawde sie usprawiedliwiasz i chcesz uciszyć sumienie i poczuć się lepiej wierz w te swoje farmazony oby tak dalej

Gość matacz ,,,...
tak jak ty wierzysz w te swoje - nic inaczej słonko !! :) :) :) głupich wiatr nie sieje jak mawia ma mama, oni sie rodzą !

Gość koraliku...
moj facet pisal z sasiadka,wygarnelam obojgu,ona wtedy wyparla sie ,ze nic od niego nie chce i nie jest nim zainteresowana,po czym tego samego dnia-a raczej nocy postanowila mi pokazac jaka jest kozara i sciagnela go do siebie na noc...szkoda ze to byla wigilia...do dzis nie potrafie w swieta czuc atmosfery swiatecznej,mam taki uraz a wiem ze musze sie wziasc w garsc,bo mam malutkie dzieci,ktorym jestem winna przekazac tradycje....on znow sie do nas na swieta wybiera,a mnie swiezbi zeby mu sie odegrac,bo w okolicy mieszka jeden facet zainteresowany mna,moglabym rzec oko za oko zab za zab...ale czy warto dzieciom takie swieta zgotowac,bo wiadomo ze bedzie pieklo,coz to za odegranie sie gdyby nie wiedzial o wszystkim??

Gość kikidee
jaka klasa ma dostać nauczke za swoje na przyszłość a może on zdradzająć zachowuje się z klasa.pitolenie niech sie buja na klase to musi zasłużyć jak śmieć zdradza to będzie jak śmieć traktowany a nie jak lord.opluć i petem rzucić

zajebista sasiadke mialas, a o mezu to juz nie wspomne