Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość nieskaaa
aha czyli to facet ma sie dostosowac do zony i zrobic wszystko by jej było dobrze ? a kompromisu to juz nie ma? tylko przeciąganie na swoją modłę??

Gość nieskaaa
matacz ,,,... facet niech będzie sobą i wcale nie na smyczy ale niech ma na uwadze uczucia i odczucia żony, partnerki.

Gość matacz ,,,...
no dobrze , ze ktos tam zuwazył ze jest takie cos jak kompromis , tyle , ze jak facet na niego pójdzie tak z kobietą jest znacznie gorzej ! Ktos tam chciał ze mna pogadac ? wiec zaczynaj .... Nawet jesli - wracajac do tematu i tego co powyzej - zdradził , zdradziła i co z tego jak nadal ja kocham i mi pasuje we wszystkim innym tylko nie odnosnie faktu zrady , mam rzucić zone bo ma romans ? a niech sobie go ma , pzrejdzie jej i dalej bedzie moja czy mnie zabraknie cos z tego ? bede poszkodowany ? byc moze moja duma troche ucierpi nie watpię , ale na tym sie swiat dla mnie przynajmniej nie konczy i dziwi mnie ze dla innych tak .

Gość matacz ,,,...
dlatego maja odczucia i uczucia zony pisałem by kretyni blokowali swoje komurki , a jak juz coś robią to robic madrze !

Gość matacz ,,,...
majac na uwadze .

Gość matacz ,,,...
tyle , ze owa zona bedzie drazyc dlaczego komurka zablokowana i nie ma do niej dostepu :) i koło sie zamyka ha ha ha

Gość matacz ,,,...
matacz możemy pogadać? oczywiscie ze tak

Gość do kikideeeeeeeeeeeeeeeeeee
lecz sie kobiecino bo mi cie żal twoje zycie to musi byc horror, pewnie zostalas milion razy zdradzona przez facetów, twoje zachowanie nie jest normalne. Ty nienawidzisz wszytkch mężczyzn, nawet takiemu który mieszka samotnie na bezludnej wyspie wmówiłabyś zdrade. ostatnio przeczytałam fajny dowcip, jak ulał pasuje do Ciebie: Żona po powrocie męża z pracy sprawdza jesgo ubranie, wącha, ogląda a nie znalazłszy niczego podejrzanego krzyczy: Jesteś zboczeńcem! Nawet łysej babie nie odpuścisz!

Gość matacz ,,,...
prowokacja czy też nie , dla mnie nie istotne , o hipotetycznych sytuacjach też mozna pogadać , w te prawdziwie i tak mało kto wierzy :)

Gość sdfmkrgjoigrhueijgf
matacz, a miałam o Tobie całkiem inne zdanie,teraz po tym co tu wypisujesz niestety muszę je zmienić

Gość Smutny Koralik
Jestem tu pierwszy raz i nic mi nie wiadomo na temat prowokacji czy podobnego nicka. Myslcie co uważacie. Jestem w kropce i mam problem. Postaram sie jakoś to załatwić wedle mojego widzenia. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Upewniłam sie tylko że faceci pragną wolności w ich tylko znanym rozumieniu. Kobitki jedne naiwne inne czujne. Jak to w życiu.... Ja pozostanę tą czujną. Zastanowie się czy napisać tu jak będę po rozmowie z tą koleżanką od sms-ów.

Gość sdfmkrgjoigrhueijgf
koralik, a Ty poruszyłaś temat treści tych smsów? jak się bronił tym,że napisał do niej najpiękniejsza? pisałaś,że tych smsów było więcej

Gość matacz czy możemy pogadać?
hej jestem z powrotem :) chciałabym z tobą pogadać, żeby dowiedzieć się czegoś z twojego punktu widzenia.W związku z tym musiałbym tobie zadać kilka osobistych pytań, a nie wiem czy się na to zgodzisz i będziesz miał ochotę na ten temat rozmawiać. No i druga kwestia, czy jeśli zgodzisz się na rozmowę czy możemy ją odbyć mailowo? pozdrawiam, daj znać :) bede tu zaglądać

Gość zimna jak lód
matacz ,,,... prowokacja czy też nie , dla mnie nie istotne , o hipotetycznych sytuacjach też mozna pogadać , w te prawdziwie i tak mało kto wierzy zgadzam sie w 100%, czemu tak jest ze ludzie biorą prawdę za żart? nie mam pojecia, ale przynajmniej wyrzutów nie masz ze kłamiesz:)

smutny koraliku>>>> idż i wydraap jej oczy! a potem nakrzycz na męża i powiedz jaki to jest niedobry i ze dostanie karę-zero seksu, ciagłe kontrolowanie, ewentualne odwiedziny u KAZDEJ jego kolezanki dla ktorej bedzie trochę milszy. wiesz co sie stanie? Twoje życie zmieni sie w piekło, będziesz cały czas wyobrażać sobie ze mąż bzyka kogoś w pracy, jak nie bedzie oddzwaniał to bedziesz odchodzic od zmysłów. w efekcie mąż Cię zostawi dla innej, dla tej głupiej i NIENAIWNEJ (jak to określiłaś), dla MNiEJ CZUJNEJ z którą będzie po prostu szczęśliwy

Gość MQARCOO
jako że kafeteria to mojoa ulubiona storna komediowa powiem po raz kolejny-autora tego topiku jak i inne kobity-jesteście zdrowo pojebane!!!!!!!!! jezu jak was czytam to dizekuje na kolanach za moja żonę.

Gość kikidee
do tej co do kikideeee tak byłam zdradzana przez 3 z 4 moich facetów i nie chodzi o to że nienawidze mężczyzn bo mam samych kolegow i tylko 1 koleżanke i tak jest od lat,mam męski zawód i się naoglądałam niejednego niejeden żonaty robił podchody mówiąc że żona nie rozumie,nie kocha a w chacie miał sielankę.za dużo gówna na świecie i niechce mi sie już nawet pisać do takiego pustaka jak ty co jest zdradzany i nie może zrozumieć że PRAWIE każdy facet to świnia nie ma związków idealnych i to nie z naszej winy jak ci się podoba to że cie zdradza bo wolisz to od samotności to idz mu wyliż tyłek albo nasprowadzaj panienek i uważaj na syfa zeby cie czyms nie poczęstował widać że nie wiesz jak żyć a wizja życia bez faceta cie przeraża lepiej bylejaki nawet co zdradza niż żaden jesteś słaba psychicznie i nie wiem jak prosperujesz w tym świecie bo gdybyś przejrzała na oczy i zobaczyła jak jest to bys sie osrała i w tym gównie utoneła

ha ha ha, zgadzam sie!!!

Gość matacz ,,,...
prosze bardzo pisz na bodo@o2.pl

Gość rumburaczyca
"Buziak Najpiękniejsza" czy dla niego to nie Ty powinnaś być najpiękniejsza??? No co za chój :/ sorki ale nie wróżę Ci z nim wspaniałej przyszłosci

Gość Smutny Koralik
koralik, a Ty poruszyłaś temat treści tych smsów? jak się bronił tym,że napisał do niej najpiękniejsza? pisałaś,że tych smsów było więcej nie bronił się, w zasadzie nic nie powiedział bo stwierdził że wyolbrzymiam i źle interpretuję to. Powiedział, że tak po prostu się do siebie zwracaja i to nic nie znaczy, po czym zamilkł. I tak do chwili obecnej.

moja matka miała taką sytuację to wybrała się do tej dziewczyny i powiedziała, że jeśli się nie odczepi od jej męża to jej narobi problemów w pracy (ta dziewczyna już ma dziecko ze swoim szefem, podobno), a ojca wzięła za ryj i musiał odejść z pracy. Na szczęście miał dokąd, więc udało się

ton Twoich wypowiedzi jest poniżej wszytkiego co tu czytałam. Po co jestes taka wulgarna? Wyluzuj trochę :-) Mój mąż nie zdradza mnie a ja jego- z tego co wiem. A jeśli on robi inaczej-juz to jego problem. Chodziło mi tylko o to, że na swiecie za duzo jest problemów żeby się czymś takim przejmować. Są ważniejsze sprawy (na przyklad czesto komentowany tutaj konflikt w Korei). Chodziło mi tylko o to, że gdybym wszędzie wietrzyła zdradę to życie nie mialoby sensu. Trzeba iśc do przodu. By the way-też pracuje z ogromną ilością mężczyzn i nie uważam że każdy to świnia. W taki sposób stworzył ich Bóg, kazał siebie nawzajem kochać, szanować. Naprawdę uważam że faceci są wspaniali, trzeba z nimi umiec tylko postępować. Pomyśl że Twój Tata też jest mężczyzną , a przecież Go kochasz, racja? Więcej optymizmu Kikide :-)

Gość Smutny Koralik
czy dla niego to nie Ty powinnaś być najpiękniejsza??? No własnie powinnam. I to bez względu czy jestem piekna czy brzydka. On nie jest cudem świata a mimo to jest dla mnie najpiękniejszy. Uważam że takim zwrotem nie powinien sie posługiwać żonaty facet w stosunku do koleżanki z pracy.

Gość Smutny Koralik
Ja nie węszę zdrady. Ja chcę zapobiedz temu bo to mój mąż! Czy to tak trudno zrozumieć?

koraliku to wolisz byc oklamywana? jesli Twoj maż uwaza ze tamta jest najpiękniejsza to mimo to chcesz zeby mówił inaczej a myślal inaczej?

Gość matacz ,,,...
ZAZDROSC , ZAZDROSC i jeszcze raz zazdrosc ! za chwile to nawet nie bedziesz dla niego oazą na pustyni , tylko wredna mucha od ktorej ciagle sie tzreba odganiac

koraliku-pisze się ZAPOBIEC a nie ZAPOBIEDZ

Gość Smutny Koralik
koraliku to wolisz byc oklamywana? jesli Twoj maż uwaza ze tamta jest najpiękniejsza to mimo to chcesz zeby mówił inaczej a myślal inaczej? Dobre pytanie! nie wiem co on sobie myślał pisząc to do niej bo zachowywał się tak jakbym to ja była najpiekniejsza i najwspanialsza na świecie. Nie mogę tego zrozumieć. Myślę że chciał jej schlebić albo nie wiem co.. Nie wiem, nie wiem