Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tissues

wkurza mnie "niedoszły" teść

Polecane posty

Gość tissues

mieszkam z moim chłopakiem i jego ojcem, szczerze mowiac mam juz go dosyć:( ten chłop jest nie do zniesienia, cały czas sie o cos czepia. Wszystko w domu musze robić JA. Sprzątam ja gotuje ja piore ja dbam o wszystko ja. to jest juz nie do wytrzymania a kiedy wczoraj powiedział : Jak sie czujesz po chorobie? bo moj kolega przyjezdza i trzeba posprzatac szlag mnie trafił po prostu. Chyba ma mnie za sprzataczke na cały etat. Ostatnio tez mnie wkurzył tekstami ze niby ja za duzo jem a on sie martwi bo moze przytyje. Zaznaczam za rachunki z moim chlopakiem i z ojcem dzielimy sie po równo, jedzenie kupujemy oddzielnie tylko obiady sa wspolne. Zreszta nie ma sie co dziwic mojemu skoro ojciec wpieprza jak wieprz za przeproszeniem, cały czas musi cos mielic. Tylko siedzi i oglada TV nic wiecej:/ wymaga super obiadkow a sam jak byłm chora podał mi frytki same :/

Gość dziewczyny z kafeterii
czy "niedoszły" teść pokazał ci fiuta ??????????????

Gość ale jaki masz problem
bo nie bardzo rozumiem? wyprowadz sie i z glowy a nie wyplakujesz sie na forum.

Gość das.artist
Sory, ale muszę powiedzieć Ci prawdę- jestes głupia!!! Co Ty tam jeszcze robisz?! Dlaczego dajesz sobą pomiatać?!

Gość omatkojedynaaaa
uciekajcie na swoje bo lepiej nie bedzie

Gość uważaj..............
bo Twój facet może też podobnie Ciebie traktować po ślubie, niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Gość tissues
łatwo powiedzieć , narazie nie mozemy sie wynieść na swoje bo nie mamy takich możliwości. nie o to chodzi ze chce sie wypłakiwać na forum chciałam tylko sprawdzic czy ja mam tylko takie wrazenie czy ten facet faktycznie przegina. Ja juz swojemu powiedziałam ze napewno nie bede sprzatała na przyjazd jego kolegi bo z jakiej racji mam to robic. Wiadomo obiady gotuje takie jakie gotuje jakiegos byle co jesc nie bede i przy okazji on je no ale takie cos ....

Gość tissues
teraz pytanie w jaki spoob tak zeby nie wzienic niepotrzebnej kłotni, mowic o tym ze mi sie to nie podoba jak on tak mowi?

Gość tissues
up up up :)

Gość tissues
nawet jak zrobię kupe to teśc włazi po mnie do kibelka i drze japę, że śmierdzi

Gość tissues
no bardzo udany podszyw :) moze o smród sie nie czepia ale kiedy recznik nie wisi na swoimmiejscu to juz jest nie tak :D

Gość dgfhj
wpakowalas mu sie do domu i jeszcze narzekasz? posralo cie?

Gość co tu duzo gadać
zapoznaj go z jakas kobieta to moze sie uspokoi

Gość a wiesz co znaczy niedoszły?
Jeśli tak i użyłaś tego słowa z rozmysłem, to nie rozumiem dlaczego mieszkasz z i usługujesz facetowi z którym nie masz zamiaru się związać na całe życie. I jeszcze jego ojcu "o

Gość tissues
nie wiedziałąm jakiego innego słowa uzyc wiec uzyłam tego w cydzysłwoeiu. Jak masz z tym roblem to idz sobie ulzyj na inne forum np. polonistyczne. tak sie składa ze nie wpakowałam musie do domu, tylko mieszkamy razem w wynajmowanym domu za granica , wiec jak ja u niego tak on u mnie

Gość przeraza mnie taka postawa
po kiego mieszkasz z chłopakiem i jego ojcem? swojego domu nie masz?

Gość tissues
A potrafisz czytać ?