Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

I z przerażeniem muszę stwierdzić, że prócz specyficznej składni mojej i błędu w cześć, to ja nic innego nie dostrzegam.

brum weź poprawkę na to, że zła myśli abstrakcyjnie czyli ma prawo widzieć błędy, których nie ma uszanuj to :P

Gość o, Brum się odnalazła
Gaudeamus.

No właśnie o literówki mi chodziło :-) Dlatego zapytałam. Nie widzę powodów do przerażenia :D

Zła - dwie małe literówki i od razu błędy. Litości odrobinę poproszę. :) Cześć Pomarańczo. :)

Zła - ja niestety mam problem z ortografią i gdyby nie słowniczek - poprawniczek, musiałbym zamilknąć na wieki. :D

Brum boshh... mimo całej mojej wyobraźni, empatii i transcendencji.... nie mogem patrzeć, co oni tak tworzą.... :O /wiesz gdzie .... :O/

Brum, ja myślałam, żeś kobieta :-) Chyba,że znów literówka Ci się trafiła :-)

Gość a ja taka nieuczes.
ja pierd.

Kobietą jestem oczywiście. :) To literówka była.

Gość nie doszłam
ike, "po 3 postach doszedłeś jednak do tego, że nie jestem panem? czy to tylko brak konsekwencji?' To tylko brak konsekwencji.

Brum, na tym forum wszystko jest możliwe :-) Mnie to nie przeszkadza :P

Gość nie doszłam
To oczywiście literufka. Miało być: Nie doszłem gdyż ponieważ wyszłem.

nie doszłam Wszystkim się zdarza czasem wyjść z siebie. Nie bierz tego tak osobiście:P

Gość nie doszłam
...taki brak.... konsekwencji Nikt nie jest doskonały! :(

Zła, czy też TAMTO.... próbowałaś czytać? Nadziejo??/ Napisz konkretnie, co to jest to TAMTO. Może przeczytam.

nie doszłam Doskonałość jest nudna. Konsekwencje są w realnym życiu, tutaj hulaj dusza piekła nie ma. Najwyżej Cię skasują :-)

"Na podstawie bardzo, bardzo wielu wypowiedzi Pani/Pana w bardzo, bardzo wielu tematach, na przestrzeni wielu lat ..." Angel, ile Ty lat, do cholery, siedzisz na tym forum? Co tu robisz taki kawał czasu? Jestem zdruzgotana :-(

Jak zaczęlam,to może polecę "po całości". Mądi/Angel / Oz-u vel inny awatar - czy masz coś wspólnego z osobą o nicku Panacotta oraz innymi nieprzypadkowymi "pomarańczowymi" wpisami na wiadomym topicu? Nadziejo, a może Ty coś mi powiesz na ten temat? Podobno bardzo długo jesteś na forum. Skąd wynika tak ogromna niechęć do Ciebie ze strony IKE? Jeśli już mam uchodzić za paranoiczkę to niech to będzie szczyt absurdu, najwyżej udam się do psychiatry :-) Po czym na pewno opuszczę cafe, bo dalszy pobyt tutaj może być przyczyną wielu groźnych chorób:-P Miło było, ale.... może czas na rozwianie moich wątpliwości ? Angel, znasz mój e- mail. Niestety, ja wszystko od Ciebie, łącznie z adresem , usunęłam.

Gość Angel?
"wszystko od Ciebie, łącznie z adresem , usunęłam" To tak jak ja; zgodnie z zasadą: "Ściśle tajne, spalić przed przeczytaniem."

Gość Mądi/Angel / Oz-u vel inny awa
"czy masz coś wspólnego z osobą o nicku Panacotta" - nie mam najmniejszego pojęcia. Nie znam tej osoby. "oraz innymi nieprzypadkowymi "pomarańczowymi" wpisami na wiadomym topicu?" - nie wiem, który topik jest "wiadomy". Czasem gdzieś coś pisałem; nie mogę więc wykluczyć takiej ewentualności.

Gość Mądri
"dalszy pobyt tutaj może być przyczyną wielu groźnych chorób" - zgadzam się z Twoją "racją". Ale mam też swoją. Wiele groźnych chorób może być przyczyną przebywania na tym forum.

Gość Angel?
"czas na rozwianie moich wątpliwości" "ile Ty lat, do cholery, siedzisz na tym forum?" - nie zaprzątam sobie pamięci rzeczami nieistotnymi. Nie sądzę jednak aby to już było ponad rok. Muszę się odnieść do zacytowanego przez Ciebie fragmentu mojej wypowiedzi: "Na podstawie bardzo, bardzo wielu wypowiedzi Pani/Pana w bardzo, bardzo wielu tematach, na przestrzeni wielu lat ...". To był efekt DEDUKCJI. Kliknąłem na pewien nick. Powtarzam tę czynność.... "ilość tematów: 48, ilość postów: 44547" Wydaje mi się, że ryzyko pomyłki było niewielkie. Odnośnie stażu, oczywiście. Reszta to taki trochę blef, ale i doświadczenie życiowe. Nie ma ludzi aż tak mądrych jak widzą je inni, ale nie ma też aż tak głupich na jakich próbują się kreować. W takiej ilości wpisów musiały znaleźć się, bardziej lub mniej świadomie, wypowiedzi NORMALNE. ;)

Gość Miło było ....
:)