Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Jestem,pracuję, kawy nie zdążyłam wypić :-( ale niebawem się poprawię. Mądri, wiem, że nie pisałeś o sobie, to był taki wybieg z mojej strony :-) Delikatnie rzecz ujmując " sposób na..." Nadziejo, u mnie śnieg na parapecie, ale do parapetu to jeszcze daleko.

"nie chcesz się podzielić z kuleżanką" - to prawda, nie chcę się dzielić tym, co nie jest mi do niczego potrzebne. Daję WSZYSTKO!!!

witam zła, "pracuję, kawy nie zdążyłam wypić" - "ja pierd.", co to za praca??????? ;(

Nawet moje abstrakcyjne myślenie nie pomoże, aby Wam to wyłożyć:-( Momentami ciężka - powiedziałabym.

Zła 🌻 ciężka, czy nie.... to czasami należy wziąć oddech, wyjrzeć przez okno ....:) się emocjonalnie wyalienować z szokującego realnego otoczenia, czyli tak zwanej wielkomiejskiej dżungli ;)

"Daję WSZYSTKO!!! ooooo uułaa.... Czymię za słowo " Jeżeli masz na myśli to co ja ........ To jednak preferuję "dzielenie się". Dając (oczywista oczywistość) Z SIEBIE wszystko. Chętnie podzielę się ...................winą z fajną dziewczyną. Czy jesteś skłonna brać wszystko, czy raczej dać z siebie wszystko................... dzieląc się???? ;)

...... uła..... jak przystało na 30.11 ...... tym razem... przedpołudnie pełne wróżb u zagadek .... egzystencjalnych... :)

"przedpołudnie pełne wróżb u zagadek .... egzystencjalnych..." Ktoś, kiedyś mi powiedział: Bierz jak dają, pomyślisz po .... TYM. ?

i* Chętnie podzielę się winą ...... :) no to ja poproszę o rozwinięcie tego tematu, jako zadośćuczynienie za niezwykle ciekawą /niewątpliwie/ opowieść o mechaniku :) Czy jesteś skłonna brać wszystko, czy raczej dać z siebie wszystko................... dzieląc się???? :) a to pytanie z cyklu: retoryczne? :) Bo mam jakby ochotę odpowiedzieć ... oczywiście w ramach wszechobecnej nudy ;)

Ktoś, kiedyś mi powiedział: Bierz jak dają, pomyślisz po .... TYM. :D no proszę... ale podobno to się ceni najbardziej, co najtrudniej zdobyte :) ale to może tylko taki bajer dream, żeby było ciekawiej .... :classic_cool:

"Bo mam jakby ochotę odpowiedzieć ..." ......z taką jakby nieśmiałością....... ?

Mądrisłownik: "Ktoś, kiedyś" - żenujące dystansowanie się. :(

Czekam, aż się "rozkręcicie":-) Szczególnie Nadzieja jak się rozkręci, to ciekawych rzeczy można się dowiedzieć :P U mnie słońce, więc pewnie siarczysty mróz będzie. Ale nic to, jest szansa na jakiś kulig i to z grzanym winem:-) Na razie tylko pospolita kawa. Dzisiaj cafe się zacina

witam anielo, "wróżby mają naprawde moc dużą" A taki koszt mały. "wróżba partnerska kto jest twoim docelowym partnerem wyglad cechy" - jak się zrzucisz z partnerem to tylko 2 złote na twarz. A jakie emocje? PS Droga Pani anielo (mówiłem zawsze "drogie Panie", gdy mnie nie stać było na nie). Chciałbym ponegocjować ceny. Jeżeli wezmę 3 partnerki (w pakiecie), w dodatku bez cech i wyglądu, to ile Pani opuści?

Mądri ..... :D:D:D Zła ... grunt to niezła wyobraźnia ;):D tego nikt nikomu odebrać nie może :D

"podobno to się ceni najbardziej, co najtrudniej zdobyte" - TEŻPRAWDA niekoniecznie! - TEŻPRAWDA ;)

Mądri ..... znowu jesteś za a nawet przeciw?..... :) myślę,że to bardziej prawda, niż nawet sama prawda, to że się ceni...

a gdzie się podziała Twoja stopka? :) miałam kilka pytań... po czemu to 42? no i o dalszej części stopki nawet nie wspomnę...;)

Są takie osoby, które cenią coś co przyszło im łatwo i bez żalu żegnają się z czymś co z wielkim trudem zdobyły.

"gdzie się podziała Twoja stopka?" Już nie jest aktualna. Zmieniłem obuwie.

"znowu jesteś za a nawet przeciw?....." Dlaczego znowu? ...permanentnie... ;)

Zmieniłeś obuwie i już? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :)no ładnie ... a ja już miałam tysiące rozwiązań... ....liczba lat... ....rok urodzenia... rozmiar .... /tylko czego, czym i w jakiej skali ..:D?/ :D:D:D:D

"rozmiar .... /tylko czego, czym i w jakiej skali .." - no kurnia, to miało być o aktualnej stopce w skali zimowego czewika. :(

"no ładnie ..." kombinujesz. Praw fizyki Pani nie zmienisz.... ho ho ho ;)