Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Czy przypadkowo też na nim TRWAJĄ? Nie, powiedzym że nie mają wyjścia :P U mnie w domu wszyscy zdrowi :-)

Gość też diagnosta
"Potrzebuję czasem z kimś pogadać" - wszyscy tego potrzebują. Tylko Ty masz odwagę powiedzieć to głośno.

Nadziejo, wszystkiemu winne te uprzedzenia. Długo by można na ten temat. Naprawdę ciężko je przezwyciężyć, czają się na każdym kroku .

"....Nawet jeśli regularnie robię z siebie wariatkę - widocznie tego mi trzeba...." :) rozumiem aż nazbyt dobrze ... w sumie czasami jest to dość ekscytujące..... czasami..

"Człowiek stojący nad grobem" Dla mnie to ktoś, kto ma zdiagnozowaną śmiertelną chorobę i niebawem zejdzie z tego świata. Znam człowieka który ma pona 70-tkę,a jest tak energiczny, ciekawy świata i podróży, do tego przystojny ( to facet), że "klękajcie narody". Nie rozumiem, jak można o sobie coś takiego napisać :-( Nawet z ironią czy żartem.

"nawet z ironią ....." właśnie o to mi od dłuższego czasu chodzi... niektórzy zatracili się bardzo, jeśli chodzi o stopień i zakres żartowania.... uważają np., że im bardziej kogo obrażą lub zy-epitetują, tym większa radość i satysfakcja.... no cóż.... można i tak... P.S. .....z tą różnicą, że nie każdy się dobrze czuje, jak obrazi kogoś innego --nawet tutaj, na anonimowym forum... i nie każdego można sprowokować do tego, że obrażał inne osoby .... :) miłego popołudnia Zła, zmykam do obowiązków 🌻❤️

Tylko Ty masz odwagę powiedzieć to głośno. Dzięki temu jestem bardziej wiarygodna. Dlatego ze mną rozmawiasz mimo, że wcale nie jestem mądrzejsza niż inni. Delikatnie rzecz ujmując :-P Pozdrawiam

Nadziejo, nie tylko :-) A poważnie to nie czarny nick, ale fakt, że dał się do tego przekonać :-D

:) Miłego .... nadal.... wbrew wszystkiemu ... na pohybel przeciwnościom... :) na pocieszenie dla tych, co nie lubią krakersów oraz kropek ..... ;):)

też.... również ..... bo niby dlaczego nie ...? :D P.S. Czy wy także macie śniegu po parapet?:)

Gość szczery zawsze
ja pierd. :D

witam WSZYSTKICH cieplutko............ Tytułem uzupełnienia słowniczka INWEKTYW: myślenie abstrakcyjne - to zdolność do tworzenia wyobrażeń, pojęć, a także umiejętność wytwarzania narzędzi i posługiwania się nimi. Wiąże się ze stosowaniem operacji myślowych (poznawczych), dzięki którym tworzymy nowe pojęcia, możemy rozwinąć logiczną dyskusję.... ;)

:) nooo... to taka definicja mi pasi ... Zła, jesteś?:) Mądri... to ja jak zwykle poproszę kawę jakobs zieloną rozpuszczalną z domieszką śmietanki :)

"Dlatego ze mną rozmawiasz mimo, że wcale nie jestem mądrzejsza niż inni. Delikatnie rzecz ujmując" Może nie będzie to ujęcie delikatne. Wprost przeciwnie (szczególnie dla niektórych innych). Chętnie z Tobą rozmawiam bo stosujesz również myślenie abstrakcyjne, a nie wyłącznie konkretne.

Ja mam.... mogem się podzielić, jakby się ktoś pytał ;) Zła chyba jeszcze dusi komara porannego... bo jakoś się nie udziela...a na kawę by się od razu skusiła ;):)

No to w sumie jakby samo przez się, ale nie do końca ... mój kolega z pracy nie stosuje, ale ma na stanie.. bo wie, że ja lubię.. :) ja za to zawsze mam krakersy, bo wiem, że on lubi... drobne rzeczy, a cieszą :)

Tak, dla równowagi, coś konkretnego...... "stojący nad grobem" - użyłem takiego nicka. "Tuż po pochówku mojej" 80-letniej babci. Babcia miała SZCZĘŚCIE, że nie "zeszła" podczas tańców, "wnuczek" uświadomił sobie, że był bardzo blisko spełnienia "ostatniego życzenia" babci. To wszystko w kontekście KONKRETNYCH słów: ...zabranie, stojącej nad grobem 80 letniej babci, na tańce jest.... NIEMORALNE... "jak można o sobie coś takiego napisać Nawet z ironią czy żartem" ... ja nie pisałem o SOBIE, pisałem (oczywiście z ironią) o MORALNOŚCI.

"mój kolega z pracy nie stosuje, ale ma na stanie.. bo wie, że ja lubię.." - też tak miewam. ;)

...... oooo, to ja też wyjaśnię ... ale najpierw się wytłumaczę, że nie wiem o co chodzi z tą babcią, bo ominęłam te strony, gdzie była sfora :) sorry, ale wolałam ich nie prowokować:) Zła, w związku z tym moje wpisy z dnia poprzedniego dotyczy sytuacji, która miała miejsce dużo wcześniej niż te wpisy o babci i wpisy Mądiego :) /a o tej babci, to sobie kiedyś doczytam:)/ Moje teksty z dnia wczorajszego dotyczyły tylko sfory, gdyż zazwyczaj wpisy Mądriego czaję bez tłumaczenia :) :)dalej pada śnieg...... pokrywa śnieżna na parapecie -jakieś 20 cymy:)

Mądrisłownik: "gdyż ponieważ" - żenujące usprawiedliwienie... :(

też tak miewam.... czyli jednak posiadasz.... oszukiwaczu jeden...:) i nie chcesz się podzielić z kuleżanką?:D

"też tak miewam.... czyli jednak posiadasz...." ....posiadywam..... ;)