Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Ja mam "numery" iście królewskie :-) Po kolei lecą. Abstrakcyjnie i z wyobraźnią 36/37/38. Nikt nie zgadnie :P

Gość 36 but, 37 temp, 38 ubranie
?

Zła.... :D jednak się skusiłaś na pyszną kawę? Mądri... żartowałam :D Ty jesteś niemal jak brat :) /nie mylić z WB/

Droga Pani anielo, ależ Pani uparta. Nic Pani nie opuści? Chyba będę musiał wycofać się z negocjacji..... :(

"Ty jesteś niemal jak brat " Coś w tym jest, Nadziejo :-) Mądri, ile można się targować? Negocjacjami tego nie nazwę :-(

".... dzien w ktorym wróżby mają naprawde moc..." Szkoda, że tylko w tym dniu te czary działają :D:D:D WRÓŻBA ROCZNA plus ej, no co za brak konsekwencji... to w końcu przez rok działają, czy tylko w tym dniu.. jestem jakby zainteresowana, więc liczę na szybką odpowiedź ... :D:D:D:D

"36/37/38" - w temacie NUMEROLOGII nie jestem zbyt biegły. Może jakaś podpowiedź....? Rozumiem, że chodzi o aktualne (dzisiejsze?) numerki. Czy to jest w skali ...... miesięcznej? ;)

"Ty jesteś niemal jak brat " Coś w tym jest I Ty Brutusie.......... :( :( :(

Brutusie ... :D gdyby było inaczej, to byś z nami tak frywolnie nie pogrywał :D a to rozmiar podajesz i to taki fantazyjny, żeby się kojarzył od razu z nr buta, a to ..... ups.....co innego....:D

"....Rozumiem, że chodzi o aktualne (dzisiejsze?) numerki. Czy to jest w skali ...... miesięcznej?" ciekawe, czemu aż tylu osobom się podobnie kojarzy? ;)

Mówiłam, że nikt nie zgadnie :-( Najtrudniejsze rozwiązania są najprostsze, ale trzeba na nie wpaść. Po co Wam jakieś wróżby, nie wystarczy : wszystko będzie dobrze? Dla mnie to pozytywna wróżba. Ponadto kto ma szczęście w kartach nie ma szczęścia w miłości. Jak byłam dzieckiem to ogrywałam dorosłych na pieniądze w pokera. Oczywiście jak tata zabrał mnie ze sobą. Dzisiaj kart do rąk nie biorę.Szkoda?

Nadziejo, "numerek" kojarzy mi się jednoznacznie. Z góry przepraszam za to skojarzenie:P Chyba czas wracać do pracy.

"a to rozmiar podajesz" - a kto mi KAZAŁ się zaczernić. Tam była rubryka "Aktualna stopka"...... Jak się nie obrócisz to "dupa z tyłu". :(

Droga Pani anielo, mam wrażenie, że się Pani powtarza. Proszę wrócić z nową (aktualną!) propozycją. Z poważaniem M.

"Jako że dziś Andrzeja dzien" - proszę ze mnie nie drwić. Tu i teraz to jest MÓJ dzień. Mądri PS Oczywiście, trochę też dzień złej i Nadziei.... ;)

Mądri :) nie wiem, czy to ważne, ale rozmawiać z cyborgiem :) liczysz na zrozumienie z jej strony ? :) Rozmawiać z nią, to jak ze szczerusiem czasami :)

Ja Ci nie kazałam, sam chciałeś :-) Nadziejo, a Ty? Widzę, że całkiem dobrze Ci idzie. Kiedyś musi być ten pierwszy raz :P

miłego dnia... wzajemnie..... :)myślałam,że szczerze życzysz :) Ja życzę zawsze szczerze.. albo w ogóle... :)nie chowam złych emocji w "środku" szkoda życia /mojego życia :)/

Mądrisłownik: "kazali mi" - żenujące przyznanie się do czegoś co sprawia frajdę. :(

"kazali mi" :D:D:D w takich wypadkach to się mówi Mądralo: " ... i tej wersji zamierzam bronić" ;)

"Ja życzę zawsze szczerze" A ja mówię "nawzajem". Tak, "na wszelki wypadek". :)