Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

najwyżej pójdzie drugi raz to samo kafe blokuje.... hmm... nie rażą ?? jak kogo...... i gdzie.... bo na ulicy nie.... ale liczyłam, że w czasie audycji radiowych poczuję komfort .... między jedną piosenką, a drugą... kończył się "What a wonderful world", a zaczynał "We are the ...." a między tymi piosenkami .....takie brukowce..... :(

Nadziejo, jak często słuchasz stacji to myslę, że masz pełne prawo zadzwonić/napisać i wyrazić swoje niezadowolenie z prezentowanych 'standardów". Klient/słuchacz nasz pan. Pozdrawiam

ewentualnie przerzuć się na radio maryja

"....ewentualnie przerzuć się na radio maryja...." miło, że reklamujesz... pewnie sama słuchasz :) ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, więc powstrzymam się od szczegółowego komentarza..

tak codziennie o świcie wysyłam płatnego sms-a do ojca dyrektora w twojej intencji......

Gość zla33
jem kupe :O

Dzisiaj Mikołajki. Co kto znalazł dzisiaj w skarpecie ?? No, chyba, że "powyrastaliście" :-D Z Mikołajek, nie ze skarpet :P

cześć Łeeee.... w skarpecie? Od razu mi się kojarzy odpowiedni program z Jasiem Fasolą ;) My znajdujemy pod poduszką:)

Nadziejo, wpadłam na chwilkę na jeden świeży temat , chyba zrozumiałe czemu ;-) Przyganiał kocioł garnkowi :P

Etam:D tylko Twój jest fajny,,, /no oczywiście jak wpadnie Mądri ;)/ reszta topów, to jakaś taka.... tragicznie tragiczna, żeby nie powiedzieć,że jakaś nihil novi same plagiatos total destructos ;)

Nadziejo, to nie jest mój topic jakbyś zapomniała :-P Nie wybrzydzaj, czasem jakaś perełka się trafi :-)

cześć jeszcze chwilkę jestem a proszę bardzo, Mądri no ike dała mi wczoraj popalić, mam nadzieję,że tutaj nie trafi za mną.... jakby coś, to z góry przepraszam.

"ike dała mi wczoraj popalić, mam nadzieję,że tutaj nie trafi za mną...." Obśmiałem się ze śmiechu. :D :D :D "codziennie o świcie wysyłam płatnego sms-a do ojca dyrektora w twojej intencji......" A jak się już tak nawysyłam, nawysyłam to..... 😡 jak to mawiał Witia Kargul?

"Co kto znalazł .... w skarpecie ??" czyżby, czyżby ktoś znalazł coś innego niż rózeczki???????

czyżby ktoś znalazł coś innego niż rózeczki??????? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :-( Nie każdy dostaje to, na co zasłużył. Czasem wręcz przeciwnie :P Nadziejo {cześć}

"Nie każdy dostaje to, na co zasłużył." ....i to jest właśnie ŚWIĘTA PRAWDA. ;)

Gdyby mężczyźni żenili się z kobietami, na które zasługują, mieliby bardzo ciężkie życie. ;)

Nie bywam na kafeterii, bo czas przyznać się przed sobą do braku profesjonalizmu :-) W pracy się pracuje, jeśli nie ma powodów, które skutecznie to uniemożliwiają. Potem mam inne ważne zajęcia :-) Czasem pewnie zajrzę, ale niezbyt często, jakiś sentyment do tego miejsca pozostał. Pozdrawiam, szczególnie Ciebie, Nadziejo

:) też mam dzisiaj bieganie :) Zła :)słonecznie, mimo padającego śniegu... droga mechanika odchodzi w zaświaty.... brak możliwości i mocy przerobowej, żeby ją pokonać :D to ostatnie, to chyba do Mąrdriego.. on lubi takie teksty ;)

Do Mądriego, a on nawet nie zajrzał :) ? kawa dla potrzebujących, a nie mających czasu wypić realnej ;)