Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

ZS - wiedziałam, to WSZYSTKO MOJA WINA :P Proponuję spalić mnie na stosie, a może lepiej wbić na pal - to na wskroś słowiańskie i taaakie okrutne. Najbardziej rozśmieszyła mnie uwaga o wysiłku moderatorów. Cóż za poświęcenie :D

P.S. Szczeruś się przyjęło... :D Zła... w sumie, jakby się nad tym zastanowić, to ... niektóre ich uwagi...

jakby cuś, to zostawiam dla was kawę w termosie, bo widzę, że smutek, żal i pustka zapanowała w królestwie....;)

to ... niektóre ich uwagi... wynikają z braku zastanowienia właśnie. ZS - czyżbyś przejawiał ambicję, aby zostać naczelnym Cenzorem cafe? Proponuję bardziej zwrócić uwagę na chamskie/niecenzuralne teksty niż takie "o wysokim stopniu abstrakcji". Może dla Ciebie to abstrakcja, dla innych niekoniecznie.

Swoją drogą ZS całkiem Ci do twarzy jak się wściekasz :-) Zamiast flegmatycznych kilku wyrazów wypływa cały potok słów :P Nawet potencjał masz na kabareciarza, marnujesz się na cafe, naprawdę :D

"......marnujesz się na cafe, naprawdę ..." też mu to mówię... że jako bufon się tu marnuje....:)

Gość szybkoszybko
ZS - czyżbyś przejawiał ambicję, aby zostać naczelnym Cenzorem cafe?"------------> zs robi na kafeterii za pape smerfa ,tylko w troche gorszym wydaniu:D

Gość hahahahahahahahahaha.
ike = gargamel nawet nos pasuje :D:D:D

Może dla Ciebie to abstrakcja, dla innych niekoniecznie. no.... dobrze, że chociaż jedna się przyznała:)

Nowe, nowe, nowe. :D I setką pękła. :) Czećć.

Cześć jeszcze raz, bo za pierwszym nie wyszło dobrze. :)

Brum ... ales in Ordnung? bo wiesz.... jakoś tak dzisiaj .. jakąś dziwną zajawkę puściłaś na początek:D

U mnie nie jest inaczej niż zwykle, Nadziejo. Ale nie za bardzo jestem porządnicka więc nie podpisuję się pod alles ordnungiem.

Dziwna zajawka? "Nowe, nowe, nowe" to znaczy: "Nowy temat". A "Setka pękła" - "W Temacie pojawiło się 100 postów".

dobrze, że chociaż jedna się przyznała Od jakiegoś czasu było wiadomo, że ze mnie "artystka". Mój poziom abstrakcji jest zbyt wysoki dla niektórych, a dla innych wręcz nie do przełknięcia :-D

Domyślałam się... ale skojarzenia miałam takie,że ... ohohoh :D może pod ales, nie ale pod alles? ;) /zjadło mi elkę/ :D

Sądzę, że ales się przez dwa el pisze. Ale dwawno było kiedy byłam tego pewna.

no i dobrze Zła masz adekwatny do mojego nasze poziomy dot. abstrakcyjności konweniują... :) chociaż nie można np. powiedzieć o nieskończoności ponieważ są takie specyficzne tematy... że .... itd...

Zła - nie mam pewności skąd piszą pozostali. Odpowiem więc tak - piszę z Polski. Może dla kogoś to zagranica.

no i dobrze Zła Nie wiem, czy dobrze, ale się zdarza. Niektórym nawet ciśnienie podnosi:D

Brum, pytam, bo widzę błędy w pisowni, myślałam, że to wina "obcej" klawiatury. Wcześniej nie zauważyłam.

To nie klawiatura. Ale, że aż takie dramatyczne są te błędy? Hmm... Literówki raczej.