Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do klary klary klary

KLARA KLARA opowiedz nam o osbie:)

Polecane posty

Gość Jakowlewa
Klaro, opisz koniecznie jak było na Wigilii u rodziców :)

Gość no to bedzie tak
Klaro czekamy na sprawozdanie ze Swiąt:) I Wigilii :)

Gość Klaro jak swieta??
jak sylwester?? zajrzyj tu!!

Klaro i wielbiciele topiku... co z Wami? Święta minęły spokojnie, Sylwester jeszcze bardziej... zawsze optuję za tym, żeby był w czerwcu:)... nastała ciekawa proza życia:) Wszystkim w Nowym Roku życzę szczęścia, zdrowia, pomyślności:)

Gość klara juz chyba
o nas zapomniala :( WIELKA SZKODA :(

Gość upupupupup!!up
Klaro, co u Ciebie slychac?

Gość jedendwatrzy123
Cisza. Wpadam tu codziennie i nic.Słoneczniku pozdrówki.

Gość dzony siw wąs
Przeciez ona sobie jaja robiła a wy głupie wierzyłyście że to na prawdę,ale bezmyślne kobieciny.Teraz pewnie ma z was beke.

dzony siw wąs... jak ty nie myslisz... aż mi cie żal. Nie pomyślałes o tym, ze z czytanie Klary to jak opowieści o Świętym Mikołaju... zacznij ćwiczyć wyobraźnie, bo to się naprawdę przydaje. jedendwatrzy, co u Ciebie?

Gość jedendwatrzy123
Ale nas uświadomiła, brawo, dziękujemy Ci bardzo za troskę.Mi też szkoda takich bezbarwnych, nudnych ludzi.Słoneczniku kiedyś obiecałyśmy sobie nie dawać się wkręcać głupim kom. Wierzę że Klara wkrótce się odezwie .Pozdrawiam pa.

Gość teściowa prawie nowa
witam. Tak sobie myślę: a może spróbujmy same zamieszczać opowiadanka w stylu Klary Karli? Zauważyłam, Słoneczniku, ze pieknie umiesz wpisać się w taka konwencję. Może wtedy i autorka powróci, zachęcona naszymi opowiadaniami?...

:) Myślę, że daleko mi do Klary. Ona każdy swój wpis miała taki poetycki, każde zdanie, słowo było jak nie z naszego prozaicznego świata... i to było Jej... takie naturalne, prawdziwe. jedendwatrzy:) cieszę się, że zaglądasz:) mam nadzieję, że Klara choć dla nas dwóch wpadnie i napisze kilka słów... wiem, że trąci to zarozumialstwem;)

Witajcie kochane dziewuszki :):):):)🌼 Nareszcie mogę wymienić się z Wami mocą ciepłych słów! :) Piszę od kuzynki, ponieważ chwilowo (każda chwila bez Was jest jak drzazga w delikatnej, dziecięcej stópce) nie mam dostępu do internetu :(:(:(:( Musicie kochane uzbroić się w cierpliwość, od lutego znowu będę z wami! U nas jest wspaniale. Święta jak zwykle wypełnione czarem wzajemnego szacunku i rozumienia. Aż sie łezka kreci na samo wspomnienie...A jak u Was? Miło, że piszecie o mnie moc ciepłych słów. To mnie niesamowicie napełnia dumą i radością, że takie osóbki jak W stanęły na mej wirtulanej drodze życiowej! Pozdrawiam Was kochane i całuję, obiecuję niebawem odzywać się regularnie! Pamiętajcie o czarze :) 🌼

Aha, świetny pomysł żebyście zamieszczały swoje opowiadanka!!! Bardzo chętnie bym poczytała o czarze waszego życia!!! 🌼

Klara:):):) jak bardzo się cieszę, ze wróciłaś:) Chyba wszyscy się cieszymy!!!!!:) Pamiętam, pamiętam o czarze... to jedno z najważniejszych przesłań w życiu... Później napiszę więcej, ale teraz zajmuję się bardziej przyziemnymi sprawami, ważnymi- szukam pracy. Pozdrawiam serdecznie🌼

Gość jedendwatrzy123
Wiedziałam że wrócisz.Witamy w Nowym Roku, lepszym bo z Tobą.Niech ta bajka trwa jak najdłużej.Dzisiaj znowu się uśmiecham od rana.Mam nadzieję że Słonecznik znajdzie fajną pracę.Tylko nie bierz byle czego.Trzymam kciuki.

Gość a klara karla to nie jest
Madoosia z forum ciazowego? corka Mamusi, zona Misiaczka, matka Robercika????????????? styl b. podobny.........

Gość ludzie, ale macie problem
Klara nie ma dziecka, wiec nie może być matką Robercika.

Gość jedendwatrzy123
Słońce świeci od rana.Tego mi trzeba było .Moja wydajność w pracy jest bardzo zadawalająca.Poproszę o jak najwięcej takich dni.Pozdrawiam wszystkie fanki Klary.

Klaro, Klaro... od lutego obiecałaś być z nami:) Gdzie więc jesteś? Spoglądam co dnia na topik, lae poza wpisami jedendwatrzy- pozdrawiam:) nikt się nie pojawia:( Ja wciąż czekam na Twoje opowieści, Twój uśmiech... I gdzieś mi się ostatnio zapodział ten grunt od wzajemnego szacunku i zrozumienia:( i paru moim bliskim też.

Gość do gory !!!!!!!
up

Gość jedendwatrzy123
Witajcie.Czy zauważyłaś Klaro już jakieś oznaki wiosny?Czujesz zapach wiatru, jak on się zmienił.Każdy promyk słońca przedzierający się jeszcze leniwie, do mojego okna napawa mnie radością i nadzieją na lepszy dzień.Wracaj Klaro do nas ,my czekamy.Dziewczyny, Wy też piszcie.Słoneczniku, jak tam poszukiwania ?Pozdrawiam.

Gość torba na ramieniu
Klara ma Was w 4 literach.

Witajcie kochane dziewuszki :) Wiem, że miałam napisac w lutym, wiem, codziennie o Was myslalam a nawet w ramach pokuty klęczałam na grochu ujadając jak kojot. Niestety dopiero teraz uzyskałam dostęp do internetów i tera przysiegam wam że Was nie opuszcze. Zapewne zastanawiacie sie czemu jeszczce nie spoczywam w ramionach Morfeusza. Otóż kochane, urządziłam sobie z arturkiem zaprawę przed świętą Wielkanocą i urządziliśmy konkurs pt. "Kto je wiecej jaj to wygrywa". Poszłam do znajomego kuropasa i kupiłam 30 sztuk. Podgotowałam te jajca i rozpoczelismy konkurs. Ja pochłonęłam 11 jaj, a Arturek reszt ę (19) także on wygrał. W nagrodę odśpiewałam mu piosenkę "wiosna, wiosna ach to ty" tańcząc obertasa po kwadracie. Arturek wesoło wierzgał nogami, dopóki pochłonięte jaja nie dały o sobie znać. Domyślcie sie o co chodzi ;) Ogólnie pokój jest zagazowany więc siedze na balkonie i pisze do Was...Mi tez niedobrze od nadmiaru pochłoniętych jajuniek. No nic, posiedze jeszzce troche, moe mu prejdzie!!! TRZYMAJCIE SIE KOCHANE!! JUTRO SIE DO WAS ODEWE!!!

Słoneczniku, jestem zdruzgotana po tym co przeczytałam. Piszesz, że ostatnio daleko Tobie do czaru wzajemnego szacunku i zrozumienia. Jestem roztrzęsiona, aż musiałam urządzić sobie spacer po mieszkaniu i chwile odetchnąc... Pamiętaj Kochana, że cokolwiek by się działo, musisz pamiętać o czarze, albowiem jest on fundamentem naszego życia w spokoju i dobrym humorze! Czynione dobro powraca ze zdwojoną siłą, uśmiech również. Nie dawaj wyprowadzić się z równowagi! Trzymaj sie kochana!!!