Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do klary klary klary

KLARA KLARA opowiedz nam o osbie:)

Polecane posty

Gość TWOJE MYŚLI
kotami??? :P czy kocicami :D

Gość jedendwatrzy123
Kochana Klaro,jak się udało przyjęcie urodzinowe?Cz gościom smakowało to co dla nich upichciłaś? Opowiedz nam proszę wszystko ze szczegółami.

Gość ocho klara napisała
kolejny badziew o imieninach bo już zrobiła wstep (zapowiedz) na pomarańczowo:O

Gość Jakowlewa
Witajcie :) Ja też myślałam, że topik już upadł. Jednak Klara wraz z wiosną zawitała znowu :) Klaro - ja byłam kiedyś w Wałbrzychu. Ale w sumie też jestem z południa Polski. A Ty gdzie mieszkasz? Pozdrawiam cieplutko :)

ojojoj :D klara na pewno dziekuje ci za troskliwosc :P nie czytaj tego bo widac nie wiesz o co chodzi i konfuzja wywolana lektura przyprawia cie o nipotrzebne zmartwienia ;)

Gość jedendwatrzy123
Po przeczytaniu tego ginie we mnie czar szacunku i zrozumienia.Dziwny jest ten świat.Skąd w ludziach tyle zła? Klaro,jesteś Wielka.Dzięki Ci za każdy wpis.Nie wiem czy jeszcze się tu pokażę.Te trole mnie przerażają.Przeżywam takie ciężkie chwile w życiu,nie potrzebuję jeszcze większych doznań.Fajnie ,że mogłam Cię tu spotkać.Kimkolwiek jesteś,pozdrawiam i życzę szczęścia.Dzięki wszystkim tym,którzy rozumieją.Pozdrawiam,i życzę Wesołych świąt.

Gość jedendwatrzy123
Ps.jeśli mogę.Słoneczniku, spełnienia marzeń.Pa

Klaro, jedendwatrzy... okropnie się porobiło, wulgarnie i ostro, a przecież nie o to chodziło w tym topiku:( Ja nadal wierzę w czar szacunku i zrozumienia:) Szkoda, że co poniektórzy nawet nie przeczytali stopki Klary. Gdybym nie wpadła tu przed Świętami: Wesołych, spokojnych i słonecznych Świąt Wielkanocnych:) Jedendwatrzy... przykro mi, że coś niefajnego się u Ciebie dzieje. Trzymam za Ciebie kciuki🌼

Gość jedendwatrzy123
O jesteś.Choroby straszne .Ale nie o tym tu.Pozdrawiam.

Gość musze to podbic
moze Klara sobie o nas przypomni ;)

Gość UpupUPupUp !!!!
Podnoszę ten wspaniały topic :D

Gość w górę
Klaro, czekamy na Ciebie !!!

Gość Klaro, dlaczego nas opuscilas?
I tak nie damy o sobie zapomniec :P i bedziemy podnosci temat do smierci :D

Gość słonecznysłonecznik
jedendwatrzy:) Co u Ciebie? Ja żywot spokojny wiodę i szukam pracy:)

Słoneczniku już mi się gęba śmieje jak przypomnę se klimaty Klary.U mnie ok.Szkoda.że nie znalazłaś jeszcze pracy,tak jak Ci mówiłam, nie bierz byle czego.Cierpliwości.P{ozdrawiam serdecznie.Klara wkrótce się odezwie.Mam nadzieję.

Ja mysle, ze przyczyna nieobecnosci Malgosi (bo tak ma na imie Klara) moze tkwic gdzie indziej. Przeciez rozpoczal sie juz OKRES WAKACJI !!!!!!! Moze wiec nasza kochana Klara wybrala sie z mezem na wymarzone wczasy do Walbrzycha (bodajze)?????? Artur mial zmienic swoja prace (skrecanie dlugopisow) na bardziej ambitna i czasochlonna (sklejanie kopert), co jak wiemy przewaznie wiaze sie z wiekszym nakladem czasu, a to z kolei- wieksza kasą ;) Ale odswiezajmy, odswiezajmy- moze akurat Malgosia wroci do nas :) Tego nam wszystkicm zycze 🌼

jedendwatrzy... cieszę się, ze u Ciebie OK:) Wiem, że nie bierze się byle czego, ale kończę kurs komp. pojutrze i nie mam co ze sobą zrobić. Z drugiej strony z praca miałam tak jak z facetami: lepiej nic niż byle co:P Wysyłam oferty, szukam wtyk, znajomości... Co do tego, ze ma na imię Małgosia... nie wiem, czy tak jest w istocie, ale dla mnie Klara to Klara na zawsze:) Klaro, jeśli nawet wyjechałaś na wakacje do Wałbrzycha, czy Radomnia, ale znajdziesz troszkę czasu, zeby napisać, napisz proszę:) Mam nadzieję, ze nie dasz się długo prosić:)

Gość masz dość takiego kraju
Klaro :)

Gość my tu
czekamy!!!!

Gość dangol2
eh brakuje mi irracjonalnego spojżenia na zycie i tej prowokacji Klary Klary , i JaNIi , kurcze nie pamiętam jak ja JaNIA sie nazywała ..... WIEM , jANIA WZór do naśladowania , miała podobne podejście do zycia do Klary, zawsze było sie s czego uśmiać jak dodawały wpisy , WRÓĆĆIE