Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia lbn1

chcialabym cos zmienic ale nie wiem czy sobie poradze:(

Polecane posty

Gość joasia lbn1

czesc. nie wiem co mam zrobic ze swoim zyciem. mam dopiero 20 lat. studiuje i pracuje,mam faceta... ale on już mnie męczy. odkad jestemy razem zmienilam sie. nie wychoidze nigdzie tak jak on , nie mam przyjaciol ta jak on. zbliza sie sylwester.wiem jak bedzie wygladal. bedziemy siedziec sami jak w tamtym roku :-O jakie sa jego tłumaczenia? bo on nie bedzie nigdzie chodzil bo nie ma pieniedzy i przyjaciol. no jakim cudem on ma ich miec jak cale zycie siedzi w domu. nasz wspolny kolega czesto chce nas gdzies wyciagnac, a on nie bo on nie ma kasy. fakt na chwile obecna nie ma pracy no ale jak pracowal to tłumaczenie bylo takie same...ze nie ma pieniedzy bo chce cos odlozyc. a i tak mu gowno z tych pieniedzy zostalo :-O ja pracuje i ja czasem proponuje gdzies wyjsc ze ja moge zaplacic bo przeciez ja pracuje... ale on nie chce bo mowi ze to wstyd zeby dziewczyna placila i woli siedziec w domu... szlag mnie trafia bo na poczatku jak chcial ze mna byc to jeszce sie starał a teraz mu wszystko jedno. czuje ze robi ze mna co chce bo wie ze go kocham. chcialbym zmienic swoje zycie. mam ochote wyniesc sie tam gdzie studiuje i pracuje i usunac go ze swojego zycia ale nie wiem czy dalabym rade. chyba pojde za kolezanke 31 .12 do pracy . niech sie dziewczyna chociaz wybawi bo ja to na pewno nie mam na co liczyc :-O wyżaliłam dupe :-O

Gość wikki77
Kiedy się będziesz bawić jak nie teraz jak jesteś młoda . NIe wiąż się z takim nudziarzem, bo przy jego boku nigdy nie będziesz się czuła kobietą.