Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kija333

Podoba sie wam ta sukienka?

Polecane posty

Przykro mi,ale nie podoba mi sie. Za krotka, bez stylu. Dla "szmatki", a nie normalnej dziewczyny.

Gość kija333
moze ktoras z was mi cos poradzi jesli macie dobry gust...

Gość kija333
Chcialabym w miare uniwersalna na sylwestra i wesele 8 stycznia...

Gość kija333
Na stronie asos jest ich naprawde duzo i stracilam juz orientacje...mam 165 cm jestem szczupla ale mam kobieca sylwetke waska talie szersze biodra biust C ładne nogi... pokazcie moze jakies swoje propozycje?

nogi możesz mieć ładne ale przy szerszych biodrach muszą być proporcjonalnie do ciała długie ...bo cie poszerzy....wiem bo tez mam podobny wzrost,szerokie biodra i tylko że niestety też dość masywne uda:(....a ile ważysz?

Gość kija333
Gość kija333
Waze 55 kg jestem proporcjonalna

pierwsza mi się nie podoba ale 2 bardzo:) kocham taki super seksowny styl:) co do za krótka. mini nosić nie można bo od razu dziwkarsko??? zbyt wyzywająco? przypuszczam że autorka nie wybiera się w mini do pracy ani nie jest zakonnicom więc nie przesadzajmy. młoda szczupła może pokazać nogi:) a jak będzie chciała to stonować zawsze może ubrać grube rajstopy i już jest dużo mniej seksownie. na jaką okazje ta sukienka?

Gość kija333
wesele i sylwester tak juz pisalam te modelki sa 10 cm wyzsze ode mnie wiec sukeinki beda dluzsze...

Gość anusssss
a ja jakos nie moge sie przekonac do kupna sukienek przez internet- w koncu nie zawsze to co ladnie wyglada na n=manekinie nam bedzie pasowac no i odwrotnie nie zawsze ubranie do ktorego mamy obiekcje na nas bedzie zle wygladac wiec ja bym radziala przynajmniej pochjodzic z jakas kolezanka po sklepach zobaczyc co i po ile jest- teraz przeciez bedzie wiecej sukienek bo przeciez to sezon sylwestrowo, studniowkowy nooo i napewno w sklpach tez mozna znalezc cos oryginalnego-chociaz w internecie wiadomo ze moze i latwiej

Gość kija333
no wlasnie chodzilam i nic mi sie nie podoba wszedzie te same wzory i satyny tafty to jest okropne...ja duzo rzeczy kupuje przez internet bardzo rzadko nie pasuja wiec mam doswiadczenie...tylko zeby kupic trzeba sie zdecydowac na ktoras a z tym mam problem...

hmmm patrząc na kiecki które pokazujesz widzę kroje: 1. gorsetowa góra, mocno podkreślona talia plus kloszowany dół (1,6,7, 3-marszczenie zamiast kloszowana) 2.obcisłą bardzo seksowna (2,5) 3. odcinana pod biustem (4) od razu zrezygnowałbym z odcinanej pod biustem masz ładną figurę bez sensu ją chować. te sukienki są idealne do kamuflażu w twoim wypadku nie ma co kamuflować wiec bezsensu. wybierała bym z 2 pozostałych krojów. gdy piałam poprzednią wypowiedz jeszcze nie było postu o wesel uu i sylwestrze wiec nie wiedziałam o nich. na sylwestra bardziej przekonuje mnie wersja obcisła i bardzo seksowna na wesele jednak unikałabym aż takiego mocnego seksapilu. to nie nasz dzień nie trzeba aż tak mocno wzrastając na siebie uwagi. co do długości to różnie bywa. modelki na zdjęciach zazwyczaj stoją w kieckach maja je obciągnięte. materiały zazwyczaj podczas chodzenia delikatnie się podnoszą, rozciągaj, przesuwają. ja mam 156 (10 cm mniej niż ty) a sukienki z h&m to nadal na mnie mini. owszem stojąc mogę je obciągnąć nawet do kolana chodząc nie ma takiej możliwości. z zdjęcia nie sprawdzisz tego wszystko zależy od materiału i kroju sposobu uszycia. to odnośnie tylko tych obcisłych rozkloszowane powinny być dłuższe. z tych które pokazałaś nadal podoba mi się numer 2 jednak za najbardziej uniwersalną(jeśli chodzi o te 2 okazje) uznałabym 5 i 6. a właściwie co ci się w każdej z nich podoba? pytam bo nie chce narzucić ci swojego gustu ale doradzić coś co ci się najbardziej przyda i spodoba:) wybierając pod siebie mogę powiedzieć ta i wskazać ale przecież to nie o to chodzi:)

Gość kija333
To tylko propozycje...jestem już zagubiona jeśli chodzi o kroje to powiem moze powiem w czym dobrze wyglądam...napewno w sukienkach z dekoltem z odsłoniętymi ramionami i wycieciem w ksztalcie serca dopasowanych w talii prostych lub rozkloszowanych muszą byc odpowiednio dopasowane w biuście... na stronie asos jest możliwośc obejrzenia jak sukienki wyglądają w ruchu opcja catwalk... to jest moim zdaniem duze ułatwienie... no i raczej nie chciałąbym czarnej sukienki bo mam juz ich kilka..to chyba tyle...

trochę cie rozumiem sama szukałam przez ostanie dni kiecki właśnie na wesele i sylwestra. i mimo ze zazwyczaj gdy nie mam w głowie jakieś konkretnej przychodzi mi to z duża łatwością teraz kompletnie nic mi się nie podobało. przegrzebałam allegro za prawie każdą marką która znam i lubię i nic. dopiero gdy trafiłam na ta czerwoną z h&m pojawiła się nadzieja że coś kupię. http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/38/49/22/1338492291 jednak przekonam się dopiero w sklepie. zazdroszczę ci asos bo bardzo mi się podobają ich sukienki. jednak tym razem postanowiłam wydać rozsądną sumę:P z tego co piszesz każda z nich z wyjątkiem tej odcinanej pod biustem powinna być odpowiednia dla ciebie. przeglądnęłam właśnie kilka stron sukienek asos pod kątem dekoltu jaki opisałaś i nie znalazłam nic ciekawszego niż te 3 które pokazałaś: http://www.asos.com/Asos/Asos-Mesh-Ruched-Strappy-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1417411&cid=8799&Rf-300=1356&Rf-800=-1 http://www.asos.com/Asos/Asos-Mesh-Panel-Bodycon-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1229980&cid=8799&Rf-300=1356&Rf-800=-1 http://www.asos.com/Asos/Asos-Secret-Crush-Prom-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1329770&cid=8799&Rf-300=1356&Rf-800=-1 i chyba wybierała bym z nich tą jedna jedyną (odrzuciłam aksamitną/ welurową bo według mnie jest troszkę za gruby i ciężki i ostatnią która wydaje mi się za mało elegancka)