Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

pieprzoty , byl o tym artykul na wp chyba o ramowce tv w swieta i braku kevina ;/ . takadum - nie pokazuję, pokazywałem jak byłem mały.teraz daję ;)

i tak to wlasnie tu jest. jak Kevin byl to kazdy narzekal ze co roku to samo a jak go zdjeli po 15 latach to kazdy w szoku i nie moze uwierzyc ;) mozg- myslisz ze tak to dziala?:)

mozg Ci spuchl, cos w tym jest ,ze w jaki sposob patrzymy na optaczający nas swiat, to taki sie staje ...

Mózg, w moim życiu też nie ma miejsca na dziewczynę, ale z odwrotnych powodów niż u ciebie. Ciekawe jak to sie różnie ludziom układa.

mozg, mam w sumie podobnie, tez dziewczyny byly nie te , i majac te kilkanascie lat mowilem ,ze bede starym kawalerem ...

to i ja sie dopisze. tez mam takie wrazenie. nigdy nikogo nie mialam. nie wiem dlaczego.niby nie odstraszam wygladem. a charakter..no coz, tez nie jestem jakims strasznym chamem odpychającym. mam wrazenie jednak ze faceci omijaja mnie szerokim łukiem. zauwazają,czasem okazują zainteresowanie, ale jednak omijają. uslyszalam kiedys od jednego ze jestem "niedostepna". do dzis tego nie rozumiem. to ze trzymam leciutki dystans,ze nie rzucam sie od razu na faceta i nie zapraszam do siebie jest takie zle? o zesz kurde, mi naprawde chyba pisane jest towarzystwo kotów i ksiazek. no i kolezanek, kiedy beda mialy chwile wolnego.

krojonos- tak sie roznie uklada zeczasem sama czuje sie jak w jakims filmie i jestem ciekawa czy bedzie happy end...

a teraz patrzac z perspektywy czasu na poprzednie moje zwiazki, to jakos mi sie nie spieszy do nastepnego...

ja wole psy niz koty...ale przypomnial mi sie fragment Bridget Jones, ktora powiedziala ktoregos dnia ze jesli nie zmieni swojego zycia to zostanie pozarta przez dzikie psy ;) cóż.

Gość takadum
ben a co dajesz ?:D

Gość ehhhhh
"Adrian, cos Ty, pasujesz 'psychicznie' i mam 23 tez mnie nie postarzaj!" Oj wybacz proszę... chodzę spać po 1 w nocy wstaje o 6... za mało snu, za dużo rozmyślań i się wszystko mi myli już... To ja miałem odwrotnie... poszedłem na dyskotekę i liczyłem na powolną piosenkę bo chciałem zatańczyć z pewną dziewczyną (a że tańczyć nie umiem to tylko tak mogłem...) po 4 godzinach siedzenia w hałasie dyskoteka się skończyła a piosenki i tak nie było... :(

Gość takadum
o co chodzi witamy na pokladzie ;)

to trzeba bylo do niej podejsc i zagadac albo zatanczyc z nia nie do wolnej- zaprosic ja na sok ;)

Gość takadum
zapomnialam o Ci, wybacz :)

Gość ehhhhh
o co ci chodzi a ty ile wiosenek na świecie jesteś? Na starość będę was wszystkie poklei odwiedzał... co więcej będę miał do roboty :>

A ja na dyskotece nigdy nie byłem. Muszę to dopisać do listy rzeczy których nigdy nie zrobiłem i już nie zrobię.

o co ci chodzi , to nie jest zle.to dobrze ze sie szanujesz, nie szmacisz sie :) ,a to jest tak jak mozg pisala, ze to kwestia myslenia odpowiedniego na otaczajacy swiat i wiary. jak sie usmiechasz idac przez zycie, to ktos zauwazy Twoj usmiech , Ciebie . Niektorzy sparza sie kilka razy i z roznych innych powodow zostaja singlami.

Gość takadum
adrian do mnie prosze przychodzic koniecznie z wszystkim co czekoladowe :D

psy zabieraja milosc, koty ją dają. daję rozne rzeczy, same dobre .co zlego to nie ja :)

korjonos, moja siostra jest w Twoim wieku- i to ona na te dyski chodzi. wiec nie rob z siebie 89 latka ktoremu zgubila sie drewniana laska. zbereznik- love? you are kidding me! ;) takadum- wszystko co czekoladowe :) wiedzialam ze laczy nas cos wiecej ;)

Gość takadum
nie zapomnij tez o corega tabs ;)

koty sa falszywe i chadzaja wlasnymi sciezkami. a psy sa wierne.

Gość takadum
bagietka mozemy zajac jeden pokoj w domu starcow ;)

Gość ehhhhh
takadum: nie wiem czy doniose... sam lubie czekolade :) Milka z orzechami jest cudna

Gość takadum
bez czekolady nie wpuszczam ;)

Gość takadum
ben jak dobre to mam nadzieje, ze dania ;)

to fakt , najlepiej miec i psa i kota :) Bagieta, juz czuje sie staro,z kazda sekundą starzej, wiec ten pokoj mozemy juz teraz zajac razem ;) takadum , przekonaj sie co dobrego daje :)