Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

Gość ehhhhh
o co ci chodzi: to ile masz tych latek...? ja doceniam takie coś...ale takie czasy... ludziom się wszędzie śpieszy to i czekać im się nie chce w związku :(

korjonos, nie wiesz po co chodzi? kazdy orze jak moze, a u Ciebie zamiast orki samo narzekanie.

Ja proponuje ze ja takadum Ben zbereznik i korjonos (o ile skonczy narzekac) bedziemy razem w pokoju a Adrian będzie nam dostarczał czekolade :D

A czy ja jej bronię? Niech sobie chodzi jak lubi. Ja nie lubię, wiec nie chodzę.

Gość takadum
jak korjonos zacznie marudzic zamkniemy go w wc (be zurazy) ;)

Nie sądzę żeby każdy tutaj dożył starości. Statystyka mówi, że to wątpliwe.

Gość ehhhhh
yhym akurat.... wy będziecie mieć fun a ja tylko po czekoladę będę biegał... nie ma mowy... zrobimy zrzutkę i się kupi 2 tiry od razu :) ale sie roztyjemy :)

ale pytasz po co? - moze zmiast narzekac woli sie jeszcze pobawic, koncu za 30 lat juz nie bedzie jej wypadalo - moze lubi chodzi i tanczyc i bawic sie ze swoim mezem - moze ...nie wiem... ale nawet jesli nie lubisz imprez to nie znaczy ze musisz grac role pokrzywdzonego dziadka do orzechow; skoro ja przez monitor czuje Twoje przygnebienie to chyba nie dziwie sie ze nie masz wielu znajomych. takadum, jak zacznie marudzic zjemy jego porcje czekolady i ominie go audycja w RM oraz M jak M w TV.

No jestes najmlodszy i zapewne bedziesz jedyny ktory bedzie mial wlasne zeby i laske nie tylko drewniana, a my zajmiemy Ci miejsce :)

ha, szczesliwi ludzie? moja siostra. zaczelam wypisywac Ci co przeszla ale pomyslalam- eeee nie jest to fair z mojej strony wiec dalam backspace. smieszysz mnie.

Gość takadum
korjonos mysle ze nawet gdybys byl szczesliwy to i tak bys znalazl powod do narzekan.

a co Twoim zdaniem jest szczesciem?

Nic nie szkodzi, śmiech jest zdrowy. Nie muszę wiedzieć co przeszła twoja siostra, ale przypuszczam że to nic takiego. Choć pewnie z twojego i jej punktu widzenia to strasznie wielkie problemy.

krojonos- straciles kiedys dziecko? swoje wlasne?

Gość takadum
bagietka powiedz mu cos proooosze.

zapytałam się Ciebie co jest dla Ciebie szczesciem. odpowiedz.

nie dajce sie sprowokowac dziewczyny , po co wogole z kims takim rozmawiac ? same sie piszecie na jakies krzywe akcje na kafe, odzywajac sie do kogos takiego. 0 reakcji. po co sie wdawac w jakies slowne utarczki ? po co wam to ?

Gość takadum
korjonos Ty sie zgrywasz? bo nie wierze, ze sa tacy ludzie dla ktorych wszystko jest tylko i wylacznie czarne. mysle ze nawet jakby spadlo na Ciebie szczescie to bys go nie zauwazyl. bylbys za bardzo zajety swoim smutactwem.

Gość takadum
ben racja. ja juz sie nie wdaje w dalsza dyskusje z korjonosem.

achh... , wariatow nie sieją , sami rosną . jak lubicie sie z kims użerać to wasza sprawa, a jak ta rozmowa dalej bedzie jechala w takim kierunku w jakim aktualnie jedzie , to nie pisze się na dalsza jazde. Na wlasne zyczenie wdawajac sie w taka bezsensowna dyskusje zepsujecie sobie humor. Let it go.

Napisales "Nie musz ewiedziec co przeszla Twoja siostra ale przypuszczam ze nic takiego" wiec nie masz pojecia co przezywa matka albo ojciec ktorzy traca swoje wlasne dziecko. 'niby jakim cudem mialbym stracic' jestes niesamowicie cyniczny, robisz z siebie ofiare losu i jak na 30 letniego faceta...w sumie już nie wiem co napisać bo brakuje mi słów. co odpowiedziales? "na przyklad fakt ze masz siostre"? wiec dla Ciebie szczesciem jest posiadanie siostry, tak?

ja pasuje.