Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

wiec mozemy wrocic do dyskusji o dzieleniu pokoju i czekoladzie ktora mozna bedzie podjadac jak opiekunki nie beda widzialy? ;)

Gość takadum
pomyslmy o wystroju pokoju ;)

a co do tematu topika , wpadl mi do glowy biznes z singlami. myslicie ze mialby szanse ? mieszkam prawie ze w Wawie , wiec rynek jest . Tak mysle sobie ,ze wiele osob jest w takiej sytuacji jak my , sytuacji singla i czasem ma sie dosyc gadania rodziny ,ze wez sobie kogos znajdz , czy swatania. a moze byc i tak ,ze ktos jest lesbijką i nie chce informowac o tym rodzicow i wtedy potrzebuje chlopaka przed rodziną. moze wynajac mnie. nie strasze wygladem , ktos powiedzial ,ze dogadam sie i z ksiedzem i dziwka, i to chyba prawda. wiec ? taki chlopak do wynajecia ?

Zabawne, zarzucasz mi, że piszę o twojej siostrze chociaż nie znam jej historię, a robisz dokładnie to samo w stosunku do mnie.

ja zabiore ze soba swoje 7 kotow ktore skrzetnie bede ukrywac w pokoju :) moga sluzyc jako dekoracje ;)

Gość takadum
bedziemy mieli zajecie na starosc. nie zapomniec liczby kotow ;)

nie dajcie sie wciagac w ta dyskusje pelną wyrzutow.po co wam to ?lubicie tak ?jak tak to inna sprawa..., jesli nie to nie psujcie sobie wieczoru :). poza tym to nie smietnik zeby smiecic tu jakimis zalami i skargami czekolada bedzie plynac z fontanny :) bedzie na widelcu

W wawie by sie moze sprawdzilo, na poludniu, mala miejscowosc- raczej nie. chociaz widzialam niedawno ogloszenie chlopak do towarzystwa wiec...i pasowalo by Ci to?

hmm, chyba dam ogloszenie , na poczatek na gumtree i innycg portalach i zobacze co z tego wyniknie :)

Gość takadum
no wlasnie. pasowaloby Ci to? przeciez moglbys trafic na roznych ludzi, nie zawsze sympatycznych.

Ben, wiec wlasnie tego nie mam zamiaru robic ;) haha i te koty beda sie nam myliły na pewno. no rzeczywiscie za 50 lat jak nic przyszlosc czeka w domu staruszkow ;) ciekawe czy wlasne dzieci mnie oddaja czy pojde dobrowolnie ;)

lumpik a nie jestes?

do towarzystwa , a nie seksualnego , to owszem .np jakis bankiet czy teatr. wieczor czy kilka dni u "tesciow" , jakas kolacja

jakie dzieci ? a czy nie zamierzasz byc singlem ? rob to na co masz ochotę :)i tylko to co sprawia Ci przyjemnosc :) ( nie wyklucza to oczywiscie zjebania czasami jakiegos oszoloma )

Nie rozumiem Ben czemu chcesz być męską dziwką. Przecież to poniżające :o Aż tak bardzo brakuje ci kasy?

to bylo nic nie warte gdybanie. dobranoc przyszli wspołlokatorzy, dostawco towaru (czekolady), przytłaczający pesymiści i nie tylko ;)

Gość takadum
uciekam spac. dobranoc

Gość gros
też mam wrażenie że będe sam do końca życia czasem mi tak wygodniej a czasem samotność doskwiera ;/

lumpik , chyba kazdy pragnie byc szczesliwy :) takadum , takie bycie czyims chlopakiem nie jest proste i nie pracuje z kazdym, sam decyduje o moich klientkach. najpierw kontakt droga mejlową,gdzie wysylam kilka fotek moich, pozniej telefonicznie rozmawiamy. umawiamy sie na kawe czy herbate i omawiamy szczegoly, np fotografujemy sie wspolnie , badz tworze nasze wspolne zdjecia , ktore moja klientka prezentuje rodzinie i nie musze sie z nimi spotkac, badz na takim spotkaniu dowiaduje sie jak najwiecej o mojej klientce, do spotkania z rodzina rowniez trzeba sie przygotowac.spedzamy troszke czasu razem, podpisujemy umowe, co jest dozwolone , co nie i juz.i za takie spotkanie po przeslaniu zdjec , juz inkasuje plny

prosze czytac ze zrozumieniem, to moja wczesniejsza wypowiedz : 23:10 [zgłoś do usunięcia] Ben_ do towarzystwa , a nie seksualnego , to owszem .np jakis bankiet czy teatr. wieczor czy kilka dni u "tesciow" , jakas kolacja

I co z tego czego ty chcesz? A jak klientka zarząda czegoś wiecej? Klient płaci, klient wymaga.

dlatego na pierwszym spotkaniu spisujemy umowe , co jest dozwolone , a co nie i seksualnych zachcianek tam nie ma, oczywiscie jesli mielibysmy spedzic noc w jednym pokoju to oki, a to tez pod obowiazujacymi zasadami. to sie nazywa etyka zawodowa i szanowanie sie. Ot , praca , a nie sypiam z klientkami .

Gość ehhhhh
pozdrawiam całą ekipe ja też zmykam spać... do zobaczenia jutro :*

a kasy mi nie brakuje. co myslisz ,ze mozna byc czyims chlopakiem i byc ubranym w łachy ?poprostu pomysl, a moje uslugi nie sa tanie.cenie sie

Z początku myślałem, że żartujesz z tym pomysłem. Teraz sam już nie wiem co myśleć.