Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

A ja oglądam Hellboya, piję gorącą herbatę i jem budyń waniliowy. Zimno dzisiaj, a jutro ma być jeszcze gorzej. Witam 🖐️ :)

ale czemu od razu swatanie- kojarzy mi sie to jak to bylo kiedys, teraz mozecie wyskoczyc razem posiedziec do knajpy i tyle :)

Gość takadum
tak my ze zbereznikiem z trojaczkow ;)

nie chcialo mi sie wczesniej logowac i pisalem pod Benjym :)

hello piperzoty ;) budyyyyyń :)

no tak wlasnie to wyglada, swatanie , kumpel ustawia sie ze mna do pubu czy kina , jego panna ze swoja kolezanką i ... , juz wczesniej mi cos nawijal zebym sie ustatkowal. Poprawdzie to z przyjaciol i rodziny takiej ze bracia i siostry cioteczne to tylko ja sie nie hajtnolem :)

a ile masz lat Ben? Big Ben- moj ulubiony :)

A mnie nikt nigdy nie swatał. W sumie sie nie dzwię - w końcu nikt nie zrobi koleżance czy komus z rodziny takiego świństwa.

Gość ehhhhh
bagietka: ale z ciebie kokietka :>

Jeszcze swatanie przez przyjaciół ujdzie, ale przez rodzinę? To jest dopiero porażka. Święta przed nami i niestety będę czuła mrożący krew w żyłach wzrok każdego członka rodzina na mojej osobie... Ty to chyba zostaniesz sama, jak ciotka Agnes, no lipa :/

krojonos - hehe , swinstwa , to taka zakałą jestes ? Bagieta , na stronie 7 opisywalem wszystko, nie czytalas ? mam 3 dyszki :) ulubiony ? chodzi Ci o zegarową wieze w londynie ? ze to Twoja ulubiona z wież ? :)

nie, skąd. ze mnie? ;) ja nigdy nie bylam swatana oprocz sytuacji kiedy mialam 11 lat i chlopak mojej siostry wzial swojego kuzyna tez 11 letniego i we 4 wybraliśmy się na lody :) ale jak to chlopaki- 4 lata do tyłu za dziewczynami, to mlody zaczal wyjadac mojej siostrze owoce z pucharku. nie mialam z nim o czym mowic- za duzo nas roznilo ;) i na tym swatanie sie skonczylo :D

pieprzoty, wiem co przezywasz, Babcia mi niedawno powiedziala,ze czas najwyzszy zebym sie hajtnoł... i w swieta maskara. na osmioro rodzenstwa , wszyscy maja dzieci i tylko ja sie nie hajtnolem i jestem singlem ...

Hellboy własnie leci na Polsacie, a Big Ben stoi sobie w Londynie. Już sie odnalazłeś?

Big Ben to nie nazwa wieży ale dzwonu :) Ktoś chyba tego nie wiedział ;) wiedziałam, że gdzieś to pisałeś. A co do rodziny, staram się tym nie przejmować, ale jak są święta i siedzimy przy kominku, śnieg za oknem i jest nas 7- nie trudno zgadnąć kto siódmy jest ;) albo jak jest lato i robimy grilla- jest to samo. albo jest jesień i chodzimy po parku zaglądając do knajpy na grzane winko...czuję sie dobrze ale wewnetrznie czasem czuje jakby ktos dzgal szpilkami moje wewnetrzne organy i wtedy chce sie wyc. najlepiej do ksiezyca ;)

raz juz bylem swatany pare lat temu i po miesiacu bycia razem wiedzialem ,ze to nie to , a zeby bylo smiesznie , to po 2 tyg znajomosci z tą swataną poznalem inną dziewczyne przypadkiem , i fajnie nam sie rozmawialo , a ze nie umawiam sie z innymi dziewczynami kiedy jestem z kims to nic nie zrobilem , chociaz dziewczyna baredzo mi podpasowala i sama tez mowila ze moze kiedys sie umowimy i takie tam... , a pozniej nic z tego nie wyszlo z tego bycia razem ze swataną panną , a o tej przypadkowo poznanej czasem mysle . a niestety nie wziolem tela do niej ... . wiec jestem przeciwny swataniom z doswiadczenia

bagietka z szyneczką jest was siedmioto?? fajnie tak, ja mam tylko brata i siostre... :|

Gość takadum
co tu sie dzieje?:D

Czasem samotnosc doskwiera, to fakt , a tylko czasami daje sie we znaki

Ludzie to mylą. Myślą, że to nazwa wieży ale dla Anglików to dzwon.