Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka z szyneczką

Czy to się czuje, że się zostanie singlem do końca życia?

Polecane posty

Gość pikusia
po to zeby mieli mniej do odsniezania pozniej;) u mnie jeldna z glownych tras krajowychj nie byla odsniezana wogole, brak mi komentarza do takich rzeczy :(

nie, nie piję kawy :) jestem za zielona herbata ;) i zbereznik...o moja kondycje moj drogi- to Ty sie nie martw :p

Gość ehhhhh
korjonos... to może odpoczni od leniuchowania?

Gość takadum
ja tez chce. chociaz kosmyk wlosow :D proszeeeeeeeeeee ;)))

Gość ehhhhh
:( ode mnie jeszcze nikt nic nie chciał.. nawet kosmyka... a mam teraz takie długie bo mi sie nie chce do fryzjera iść :)

Nie spotkałem nigdy dziewczyny, która by mnie chciała. Ale to nawet dobrze - po co mi dziewczyna o tak skrajnie kiepskim guście?

Gość takadum
wlosy u faceta tylko krotkie :)

nie moge, nie dosc ze laski to jeszcze facetow przyjdzie mi nawracac... chyba sie poddaje... :o

Gość ehhhhh
korjonos: lubisz sie nad sobą użalać co?

Gość takadum
adrian widze, ze masz podobne odczucia co do korjonosa jak ja.

takadum, niekoniecznie tylko krotkie ale okulary, blysk w oku i zarost zawsze mile widziany :D zbereznik- nigdy sie nie poddawaj ;) Adrian, marzenia masz pierwszej klasy ale to troche za wczesnie. ceni sie to ze wiesz czego chcesz i szukasz :) krojonos- padłam.

Gość pikusia
umiesz zniechecac do siebie ludzi ja w to nie wierze co mowisz gdyby bylo tak zle bylbys bardziej przybity i zagubiony niz wskazuje na to twoje wypowiedzi ponawiam pytanie-jestes prawiczkiem?em acha -ja nie jestem laska

Gość *liliann
Ja myślałam całe życie, że będę singielką a tu bum... znalazła się miłość :) Mam 24lata i od czerwca jestem w pierwszym związku.

Gość takadum
*liliann : super :))

Gość ehhhhh
takadum: mam wrażnie ze on tak specjalnie pisze, zebyśmy mówili coś miłego na jego temat... bagietka... bym wiedział o zaroście to bym się wczoraj nie golił :P ja sam czasami nei wiem czego chce... miewam wątpliwości... ale to chyba taki główny cel -> szczęśliwa rodzina... i dlaczego uważasz ze za wcześnie?

Gość takadum
adrian mysle, ze to mozliwe. zapewnie to nasze pisanie tez wywola w nim kolejna smutna mysl ;)

>bagietka z szyneczką >zbereznik- nigdy sie nie poddawaj zabawne, mama mi to zawsze mowila... :)

Kiedys juz o tym mówiłem - jakbym miał sie z czego cieszyć to bym pisał wesołe rzeczy np. o króliczkach i bałwankach. Ale nie mam. Czarnym długopisem tęczy nie narysujesz.

Gość takadum
tylko mozna wesolo pisac o balwankach i kroliczkach? kazda Twoja wypowiedz jest uzalaniem sie nad swoim losem. jak wiemy temat nie nalezy do super wesolych jednak nikt nie ma ochoty po napisaniu kazdego postu podciac sobie zyl.

Gość ehhhhh
tęczy nie narysujesz... ale za to wiele innych rzeczy... np uśmiechniętego kominiarza-murzyna podczas czyszczenia kominu :)

Gość ehhhhh
mam wrażenie ze napisałem coś idiotycznego -.-

Nie użalam się tylko przelewam myśli na komputer. Nie moja wina, że nie są zbyt optymistyczne. Zresztą nie zawsze sie użalam - zauważ, że po komentarzu na temat krótkich włosów nie napisałem, że ja włosów prawie nie mam, bo wyłysiałem. A mogłem napisać.

mama zbereznika madra kobieta byla :D dopoki jej syn nie został zbereznikiem ;) Bo Adrian...18 lat ...to dosyć niespotykane u 18latka ;) co może potwierdzić że nie jesteś zwykłym nastolatkiem ;) korjonos to będzie głównym tematem w następnym wydaniu programu: Nie z tego świata ;)

Gość takadum
teraz to napisales ;]

>ehhhhh >mam wrażenie ze napisałem coś idiotycznego -.- skad, nareszcie piszesz z humorem, jeszcze seksualna aluzje wplotles... az sobie to zapisze... :D:D:D:D

ale teraz to że facet nie ma wlosow jest sexy- to nie sa czasy jak 40 lat temu :)

Gość takadum
zbereznik masz zeszyt w ktorym spisujesz wszystkie wypowiedzi z podtekstami?;)