Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

cześć dziewczynki ja dziś wczesniej skończyłam na szczęscie bo jestem przemęczona:P co do fryzurek to w zeszłym roku zachciało mi się zmian i stwierdziłam że przemaluję na średni bląd kupiłam farbę za 30euro bo niby droga to dobra:P poszłam do łazienki i wymieszałam farbę i nałożyłam na włosy a mam długie włosy prawie do pasa:P i czekam te 15min bo to jakaś nowość wtedy wyszła i miało być szybko:) siedzę sobie oglądam telewizje budzić zadzwonił gdy zobaczyłam w łazience co mi za kolor wyszedł :P mało co nie zemdlała ciemny blond uwierzcie całą noc płakałam i tylko szorowałam ten łeb jakby to miało cos zmienić.... rano wstałam to myslałam że to tylko sen ale gdy zerknęłam w lustro mało co zawału nie dostałam:P od razu wziełam sobie wolne i zapisałam się do fryzjera który mi zrobił dekoloryzację czy jakoś tak:) uwierzcie cieszyłam się jak dziecko i od tamtego czasu już nie eksperymentuję :P włosy mam bardzo długie i chodzę tylko korzonki malować:) a tak poza tematem koloryzacji:P to zapowiada się roczek i ślub hi hi wszystko już macie dziewczyny gotowe... no takie imprezki to troszkę przygotowań co nie?

Moj tez tak spi, czasami to przegina bo uspie go zdaze usiasc a on juz sie zdazy obudzic hehe Kaszke tak pokochal, ze juz mleka nie ruszy za zadne skrby prawie juz pol roku nie chce mleka. Polozna mowila, ze mam mu dawac ale jak skoro on jak poczuje mleko to nie chce pic. Anastazja a no z kolorami tez jest ubaw. Ja zawsze mialam jasne wlosy no i ktoregos dnia wymyslilam sobie, ze moze na ciemno sie zafarbuje. I tak zrobilam, lustra omijalam szerokim lukiem dlugi czas, wlosy wiazalam i ciagle lapalam sie na mysleniu, ze nadal jestem blondynka hahah I chyba wiecej juz sie nie zrobie na ciemno:P Ja jestemw proszku przyzjnaje sie :D Ale nic wielkiego robic nie bede, upieke torta, jablecznik, a do jedzenia nie wiem co zrobic moze jakas salatke nie mam zadnych pomyslow:O

Ale i tak najlepiej to mnie wlasna siostra zalatwila:P W liceum nie farbowalam wlosow, mialam swoj kolor bardzo ladny zlocisty blond i nie w glowie mi bylo farbowanie. Ale moja siostra ma dar przekonywania i namowila mnie, ze mi zrobi jasniejszy kolor aja glupia sie zgodzilam:O Wyszly mi zolte wlosy jak kurczak wygladalam!!!!!! Mama jak mnie zobaczyla to mysalam ze mnie zabije:P kazala isc kupic ciemna farbe i pokryc to, ale farba zmywala sie i dalej bylam zolta:O I wtedy mama kazala isc i sciac dlugie wlosy. A siostra sie smiala wredota jedna:P

tak można sobie krzywdę zrobić z takimi eksperymentami ale to nic najlepiej jak miałam być świadkową to było dobre:P nie miałam czasu na solark więc kupiłam sobie samoopalacz... wysmarowałam się i poszłam spać na szczęście zrobiłam to dwa dni przed ślubem hi hi byłam czerwona jak marchewka:P wyglądałam wręcz śmiesznnie:P na szczęście koleżanka mi pomogła smarowałam się cytryną hi hi tak długo aż zeszło:P

MIGOTKA już niebawem twój wyjątkowy dzień:) z pewnością jesteś zmęczona przygotowaniami :P ale pomyśl sobie że to tylko raz w życiu hi hi:P i już niebawem dzieciątko przyjdzie na świat z pewnością nie możesz się już doczekać...:)

Dobrze, ze 2 dni przed a nie 1 dopiero by bylo:P To musialas sie nasmarowac ta cytryna :D Ja znow jak bylam w ciazy, kupilam sobie balsam Dove nie zaglebialam sie jaki itd. Po kapieli wieczorem, nasamrowalam sie i poszlam spac. Rano patrze a ja mam jakies rece pomaranczowe, z zaciekami, miedzy palcami tragedia wystraszylam sie ze moze na cos zachorowalam! hahahha ale jak sie przebieralam zobaczylam, ze nogi tez cos nei takie hahha no i patrze na ten balsam a on z tych koloryzujacych:P ale sie ze mnie nabijali:P Kiedys poszlam do fryzjera w nieczmech jak bylam, scial mnie super ale jakie pasemka mi zrobil :O normalnie bez folii, czepka tylko tak pomazal wlosy niby nowosc tez miala byc:P a ja zamiast pasemek mialam placki:P Jak poszlam do fryzjerki to sie mnie pyta kto ci te pasemka robil????sama czy kolezanka:P nie chciala uwierzyc ze fryzjer:P

Anastazja zapomnialam dodac, ze pewnie sliczne wlosy musisz miec takie dlugie:D tez mi sie marza ale w moim wykonaniu nie da rady.

no fajne takie długie włoski hi hi:P zawsze miałam bzika na puncie długich włosów i tak sobie zawsze zapuszczałam i troszkę mi to zajęło lat hi hi ale udało się:) to tak jak i marzyłam by mieć blond włosy :)kiedyś miałam czarne z tyły a na górze pasemka ładnie mi było :P każdy tak mówił... ale gdy przemalowałam się na blond to nie mogę się od facetów odgonić a to fajne uczucie:P

a mimoza kilka lat pozapuszczasz i będą długaśne:) najgorzej jest gdy są do ramion nie wiadomo co z nimi zrobić przestają się układać... a gdy się zepnie to uciekają na prawo i lewo ale kilka miesięcy i problem znika:)

Anastazja to ja też przyłączę się i powiem, że zazdroszcze takich włosów....mi też strasznie sie podobają takie długie włosy...a mam takie za ramiona i jakos juz teraz wolniej rosną;)...a ja Wam powiem dziewczynki, że swoje naturalne mam taki ciemny brąz...no i oczywiscie kiedys zachciało mi sie trochę rozjasnic głowe...zrobiłam kilka pasemek...i tak ich dorabiałam i dorabiałam , że pewnego razu byłam calkiem blond....no i wtedy zachcialo mi sie wrócic do cimnych....jak zafarbowałam na cos w odcieniu brązu to się normalnie w lustrze nie poznałam;)....no i znow zachciało mi sie troche jasnych pasemek bo tak brążowo to bylo mi za ciemno:)nie ma to jak kombinowac....a pozniej sie dziwie ze połowa włosów mi wypadla a druga połowa się kruszy:)

Anastazja ale ja mam rzadkie wlosy wiec pieknie to wygladac nie bedzie;) Kobiety to kombinuja z wlosami hehhe a pozniej placz, ze nie takie hehhe

no to prawda rozjaśnianie strasznie niszczy włosy... dlatego dwa razy dzienie spryskuję sobie włosy odżywką w spreju... a szczególnie przed spaniem by się podczas snu nie łamały:) ja na szczęście długo też nie muszę rozjaśniać bo jestem z natury blondynką:) więc taksię też za bardzo nie niszczą... a właśnie dziewczyny to zapuście sobie włoski... dwa lata i będą długie:)

Geste wlosy dlugie wygladaja ladnie, ale mnie takimi natura nie obdarzyla;) wiec albo zetne tak jak myslalam albo tylko podetne musze pomyslec:) Wlasnie wrocilam ze sklepu, popryskalam sobie nadgarstek perfumami Christiny i musze wam powiedziec, ze sa calkiem calkiem:D

no ja juz po lekarz oczywiscie wszystko jest oki chociaz Bartosz mam juz nieco ponad kilogram nie wiadomo kiedy tak przytył hehe ale za to z moim sie pokłuciłam i dziec do du**

A u mnie ok:D Bylam wczoraj w kinie, tak beznadziejnego filmu dawno nie widzialam ale pozniej mielismy z tego ubaw po pachy:P Ogolnie bylo fajowo:D:D:D Co wiecej chyba wpadlam w shopoholizm;) A co u Was i gdzie jestescie wszystkie???

cześc Dziewczynki:) u mnie przez ten śnieg to nawet internet szaleje...i ostatnio kompletnie nie miałam kontaktu ze światem:(...no i dlatego pisze znów po takiej przerwie.... u nas znow biało za oknem....co troszke sie stopiło to znów dosypało....no i ztym wózkiem się szarpiemy i mkniemy z Nusią przez zaspy.... mnie chyba jakies przeziebienie bierze bo jakas taka niewyrazna jestem;)...ale nie daje sie no ja tez sie przyznam, ze wuielbiam zakupy....to znaczy lubie sobie pojsc kupic cos fajengo...albo dla siebie albo Nusi mojej...no czasami tez męzusiowi....ale sobie częsciej;) no i ostatnio wlasnie co wyjde to trafie do jakiegos sklepu i cos kupie:) ahhh no tak juz my kobiety mamy:) sciskam Was gorąco w te zimowe wieczory

hej Dziewczynki:) u mnie przez ten śnieg znów internet szaleje no i dlatego odzywam sie znow po tak długiej przerwie... u nas dosypało znów sniegu...i znów ciągniemy sie z Nusia przez te zaspy... ahh musze przyznac, ze ja tez uwielbiam zakupy.....lubie tak sobie pojsc i cos fajnego sobie kupic albo Nusi...no czasem męzusiowi ale czesciej sobie.... ściskam Was goraco w te zimowe wieczory