Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

wreszcie wrocilyscie :D:D:D Migotka a czemu stres??? Misia to impreza za impreza :D No za pare dni moj maly konczy roczek wiec tez sie szykuje imprezka :D:D:D

Ja sie nie stresowalam. Bedzie dobrze i nie mysl o zadnych chorobach, bo dzidzius zdrowy i tak masz myslec ;)

Nio u mnie imprezkowo;) Migotka nie zamartwiaj sie nie potrzebnie, przed wizyta u lekarza...bo nie powinnas sie w ogole denerwowac bo dzidzius też bedzie niespokojny....a juz na pewno nie bierz tak do siebie tego co wyczytasz w necie....bo oszalejesz....u mojego dzidziusia na usg 3D lekarz zobaczył bialą plamkę na serduszku...pwoiedział ze to moze oznaczac przerózne wady genetyczne...myslałam ze dostane zawału....nie spałam tydzięn bo za tydzien miałam kolejne szczególowe badanie, ktore ładnie sie nazywało Echo serca Dzidziusia....oczywiscie naczytałam sie jak głupia na necie wszystkiego o białe plamce i zamartwiałam sie strasznie i wiesz co?... okazało się, że to tylko zwapniona niewielka komórka (ta biala plamka), ktora sie wchłaniała w takim tempie ze praktycznie po tygodniu juz nie była widoczna i kompletnie nie miała zadnego wpływu na zdrówko dzidziusia....a moja córcia urodziła sie silna, zdrowa a teraz szaleje w łózeczku i mówi ABUUUUUUUUUUUU:)))...

to az mi glupio ze tak panikuje ehh, dzisiaj mnie depresja dopadla nic nie robie leze tylko w łozku i wydaje mi sie ze po raz pierwszy mam dosyc ciazy nie ze dzidziusia nie chce tylko tego stanu mam dosyć

Na pocieszenie CI powiem, ze dopiero pod koniec to bedziesz maial dosc;) A co Ci tak dokucza, ze az tak zle?

Migotka nie przejmuj się, nie powinno byc Ci głupio, że panikujesz...to normalne...jestes po prostu odpowiedzialną i opiekuńczą przyszlą mamusią:) a to jak najlepiej o Tobie swiadczy...miałam na mysli tylko to , że naprawde trzeba miec jak najwiecej pozytywnego nastawienia i wierzyc najmocniej ze wszystko jest dobrze i cały czas bedzie...bo dzidzius jest zdrowiutki i juz;)...inaczej byc nie moze...:) a tak na pocieszenie to tak jak Mimoza napisała...pozniej jeszcze bardziej ma sie dosyc tego stanu...;) Dziewczynki a gdzie Orzeszek?....

Wlasnie nie wiem gdzie Ona sie podziala, wcale nie zaglada od paru dni juz. Moze neta nie ma albo czasu nie wiem...

Misia jeszcze nie bylam u fryzjera, wciaz sie zastanawiam nad scieciem. Bo zapuscilam juz wlosy, mam tak do ramion a jakbym sciela to tak za linie brody. I nie wiem do konca czy nie bede zalowala:P

No ja własnie mam ten problem, że zawsze u kogos innego to strasznie mi sie podobaja przerózne fryzury, krótsze, półdługie itp....ale jak sama zetnę włosy to zawsze wtedy wole siebie z długimi...:)no jakas głupia jestem...i dlatego mam takie średnio długie za ramiona, podcinam same końcówki i zazwyczaj związuje w kitke;)i sie wsciekam, że to żadna nadzwyczajna fryzura....ehhh i w tej kwestii znów faceci mają łatwiej...zetną na 5mm i z głowy;)

No ja kiedys zawsze mialam dlugie wlosy, tak do polowy plecow. Pozniej scielam na bardzo krotkie, jak odrosly to mialam tak za brode i dlugo sie trzymalam tej dlugosci a teraz zapuscilam. Starsznie mi sie podoba taka dlugosc do lini brody, z przodu troszke dluzsze niz z tylu. Ale nie wiem czy zalowac nie bede:P Jak bylam w ciazy to fryzjerka starsznie zaszalala i mocno mi wycieniowala wlosy, ogolnie fryzura mi sie bardzo nie podobala i poki nie odrosly caly czas je zwiazywalam lub spinalam. A teraz jak sobie nie wymodeluje to mam beznadziejne wlosy i to mnie sklania do sciecia ale z drugiej strony krotkie wlosy tez trzeba modelowac. Wiem marudze:P Zawsze tak jest, ze u kogos sie podoba a u siebie juz mniej:P Wiec sama nie jestes:)

Faceci ogolnie maja lepiej, nie rodza dzieci, nie maja okresu, raczej nie martwia sie o figure etc.

no mi wlasnie też strasznie podoba się tego typu fryzurka z tyłu krócej z przodu dłuższe...ale jak kiedyś wlasnie tak powiedziałam fryzjerce to chyba mnie nie zrozumiała albo ja niewyraznie mówiłam;)i tak mi obcięła że były nie dość, że za krótkie jak na mój gust i do tego wszystkie jednej długości...;)

ja to mam dosyc tego slubu tzn przygotowan i tego ze nic sie nie ukada jak powinno ale posmęce:) a moja fryzura to okropna jest juz nie wiem co z wlosami zrobic

Migotka nie dziwie się, pewnie marzysz o tym, żeby odpocząc poleżec na kanapie przed tv i powcinać cos pysznego:)a tu ciągle coś do zapięcia na przysłowiowy ostatni guzik, który i tak ni daje sie dopiąc:)nie martw się....wszystko bedzie good:)

ja w zyciu lubie spokoj a nie takie zamieszanie cały czas jest cos do roboty chce to miec za sobą dziękuje tak wogole:*

Mimoza własnie doczytałam, że Twój Maluszek niedługo konczy roczek...ale słodko:)moje Maleństwo teraz 7 miesiąc ma:)...

a Dziewczynki ja tako wszystkim pisze i ciągle zmieniam temat...ale teraz ja posmędzę...znów zapowiadaja opady sniegu i zawieje i zamiecie i cholera wie co jeszcze no i nawet z chatki nie ma za bradzo jak sie ruszyc...ja w ogóle musze zaopatrzyc sie w jakies sniegowce bo normalnie wszystkie buty jakie mam to przmokły mi tak ostatnio, że chyba kupie kalosze;) no ale co tam byle do marca:)i znów wiosna:)...

Ja kiedys poszlam do fryzjera i wlasnie z tych dlugich wlosow mnie scinal. Wtedy pamietam chcialam z przodu krocej a z tylu dluzej. Fryzure wybieralam godzinami. Usiadlam na fotel a ten chwycil maszynke i mi z tylu zaczal golic no i bylo za pozno... wyszlam z wlosami do ucha!!!! jak tylko zamknelam drzwi rozbeczalam sie starsznie i mimo, ze wszyscy mowili, ze ladnie itd a ja pare dni beczalam :D Czasami tak to bywa z fryzjerami :P i dlatego teraz sie boje hehe Tak Misia zaraz roczek bedzie mial ale szybko zlecialo nie moge uwierzyc:D 7miesiecy no to tez nim sie obejrzysz roczek bedzie:D Migotka mecza CIe przygotowania ale pomysl jaki piekny dzien Cie czeka i to juz tak niedlugo, ja to bym sie nie mmogla doczekac niecierpliwiec ze mnie :D To sie napisalam:D A ja wlasnie skonczylam choinke ubierac no i normalnie jestem dumna, ze mi tak szybko poszlo no i wydaje mi sie, ze ladna choinke mam :D

🖐️ Ostatnia wczoraj i pierwsza dzis:P Znow mam pisac do siebie?? Ja juz zdazylam posprzatac, maly spi, dzis znow bede pokonywac sniegi hehhe Aaaa i dzis wpada do mnie kolega, wczoraj pisal co robie wiec mu napisalam, ze ubieram choinke a on ze w takim razie musi sprawdzic jak ja ubralam hehhe Tylko tak sie zastanawiam o co w tym wszystkim chodzi hmmm moze sie okaze:P Wracajcie bo smutno tu samej:(

no ja też jestem:)bo mała śpi:)choinki jeszcze nie ubrałam....ale już niedługo mam zamiar...hmmm no a kolega to chyba miło, że wpdanie;)?

no i się pochwaliłam za szybko....bo mała juz nie spi;)własnie mruczy w swoim łó,żeczku:)...pewnie mały głód ją dopadł:D

No to sie maluchy zgraly:D Tylko, ze moj to spi krotko pewnie zaraz wstanie:P No milo, pewnie hehhe

no mojego dziecko własnie tak śpi jak myszka pod miotłą:)raz dwa i wyspana:)...lece kaszorkę robic:)

ale napisałam;)"mojego dziecko" bardzo po polsku to brzmi....chodziło mi o "moje dziecko" affkorsss;)