Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Niezle maja pomysly kolezanki, tez bym sie spalila ze wstydu. wieczor kawalerski ok ale oczywiscie w granicach przyzwoitosci. Wiecie niby jak ktos cos chce zmajstrowac to chocby go pilnowal non stop to i tak pojdzie, ja chyba swojemu bym nie bronila.

dobra kochane lęcę... muszę jeszcze zmyć tapetę po randce hi hi i do łóżeczka:) kolorowych snów kochane:*

Ja tez uciekam sie myc i spac, bo pewnie rano bede miala pobudke:P Dobrej nocki 🖐️ do jutra zapewne:)

Dzieńdobry dziewczyny:-) wczoraj usneło mi się:-) a dziś nie poszłam do szkoły bo nie było autobusu:-) tak mi smutno że nie zobacze swojego ukochanego w sobotę:-( widziałam go dwa tygodnie temu i strasznie tęsknię. Pewnie całą sobotę i niedziele przepłacze:-(

Gość newa--
cześć dzifffki,też mi się marzy sex lesbijski 👄

Gość misiaxxx
hej Dziewczynki:)no u nas zasypało całkiem śniegiem, nie mam jak się z małą ruszyć nawet do sklepu:(...no ale zaraz mama przybedzie z pomocą i jakimis zakupkami i bede mogła jakis obiadek zmajstrowac;) Orzeszku nie zamartwiaj się tak strasznie...szkoda, że w ten weekend sie nie spotkacie i do tego on nie odbiera telefonu...hmm wiesz ciezko mi ocenic bo nie wiem czy on naprawde jest az tak zajety ze nie ma czasu na chwile rozmowy...no ale moze naprawde nie ma chwilki wolnej...głowa do góry

Gość misiaxxx
to wyżej to ja misiaxxxxx tylko nie wiem czemu na pomarańczowo

ufff udało się być na czarno;)a wolę być na czarno bo tu niektórzy na pomarańczowo to chyba jakieś problemy mają ze sobą...

Nie mogę żyć w tej niepewności... Nie pisze całymi dniami. Napisałam mu że zrobiłby mi wielką przyjemność jakby odebrał telefon. A on na to no dobrze, później. No i czekam i czekam. Pewnie napisał to żeby mnie spławić żebym mu tyłka nie truła.

🖐️ Mnie tez zasypalo, ale musze isc do miasta wiec bedziemy pokonywac zaspy :D Kolo mnie zrobili balwana, pomalowali go czarnym spreyem i wyglada jakby mial gajerek ale smiesznie to wyglada:D Orzeszek to przeciez moze wyjsc na zewnatrz albo jak bedzie w swoim pokoju to chyba mama nie bedzie slyszla o czym rozmawiacie. Mialas isc gdzies z kolezanka a nie plakac. Kurcze musialabym znow posprzatac, maly mi taki balagan robi ze dzien w dzien musialabym sprzatac.

hej :) ale miałam dzisiaj dzien cos okropnego nie mogłam sie do szkoły dostac i nie wiem jak tak dalej bedzie to sobie odpuszcze chyba

My wlasnie wrocilismy z miasta:D Ale sie okropnie szlo, jeszcze madra wzielam sobie maly wozek, tragedia, normalnie po tym sniegu to jakbym tone pchala ale fajnie bylo. I pierscionek sobie kupilam, strasznie mi sie podoba :D:D:D:D Orzeszku moze spokojnie mu wytlumacz, bo klotnia nic nie zalatwisz. Migotka moze byc ciezko z dojazdami, wiesz zima zawsze zaskakuje drogowcow;) Anastazja chyba ciezko robota ;)

Migotka jak mus to mus;) Bylo ciezko ale dalam rade :D Najlepiej sie ulicami chodzi, bo snieg ujezdzony. Bo nikt tu sniegu nie odgarnia ani piaskarki nie zobaczysz:P Zima raz na sto lat a tu takie zaskoczenie, sniegu nawalilo hehe

ja dzisiaj ledwo do sklepu doszłam i to dwa razy byłam zeby nie dźwigac ale za to obiad pycha:) trzeba meza rozpieszczac