Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Co to za mina ?? Migotka no Tobie to dobrze ;) Za mocno go nie wykorzystuj, bo padnie chlopina:P

A co tu taka cisza?? Migotka widzisz juz wiecej niz polowe masz za sobie, zleci nawet nie bedziesz wiedziala kiedy. Orzeszek zablokuj ten nr a nie sie przejmujesz. Anastazja gdzie Cie wcielo??:P A Misia tez zaginela:P

Cześć Dziewczynki:) u mnie chyba z tego nadmiaru śniegu i zimna za oknem to nawet komputer zastrajkował.... i netu nie miałam;(...ale jestem:) Mimoza...fajnie, że smsujesz z fajnym kolegą:)i co z tego, że starszy...może mądrzejszy;)...więc trzymam kciuki:) Anastazja...ale ten pan EX to ma tupet...nie dośc ze tak Cie skrzywdzil to teraz w ogole ma czelnosć zakłócac Twój spokój...masakra z tymi facetami...ale nie przejmuj się...dobrze, że pan Kucharz się stara:)...zawsze to miło dostać kubek gorącej czekolady tak z samego zimowego ranka:)..i tu też trzymam kciuki... Orzeszku Ty sie tak nie zamartwiaj jakims głupkiem, któremu sie nudzi i przez zabawy na gg próbuje wytrącic się z równowagi...nie pozwól żeby mu sie to udało....a to pewnie jakis szczeniak, ktory nie dawno dostał komputer na 10 urodziny i zainstalował sobie komunikator gg i pierwszy raz w życiu widzi słoneczko-dostępny, słoneczko-niewidzoczny ;) itd...i się jara:))))daj spokój:) Migotka...leci ten czas strasznie szybko...ani sie obejrzysz a bedziesz miała koło siebie takiego małego smerfika:) oj dziewczynki macie racje z tym, że nie wszystkich facetów trzeba mierzyc jedna miarą...i na pewno zdarzają się porządni i to ze raz sie trafiło na debila to nie znaczy ze zawsze tak musi byc...ale i tak uwazam, że oni są z innej planety....chociaz mój chłop mówi, że faceci są z marsa a kobiety z wenus...a wenus to planeta, która ponoc jako jedyna kręci się w odwrotną strone niż wszystkie inne...i dlatego to nas kobiety cięzko zrozumiec:)....ale ja sie tym nie przejmuje:)))) ściskam Was mocno

Misia wiesz u facetow, to nigdy nie wiesz czy jak starszy to madrzejszy;) Ale akurat ten jest spoko, znam go juz jakis czas i odchylen od normy nie zauwazylam ;) A to maz spryciarz, tak sobie tlumaczy odmiennosc plci ;) A mi sie dzis starsznie nudzi, poszlabym znow do miasta ale troche puscilo i teraz taki mokry ten snieg i nie chce mi sie isc, bo pewnie wroce mokra.Czasami to w domu mozna kota dostac:P

oj no ja przyznam szczerze, że też powoli zaczynam fisiowac w domu.... a teraz przez ten snieg to juz w ogole jestesmy uziemione...jak męzus w pracy to my praktycznie nie mamy jak wyjsc...bo z wózkiem sie nie przepcham przez te zaspy...bo chodniki są odsniezone...ale tak na szerokość 20 cm;)

Snieg jest fajny ale nie w takich ilosciach;) Ja bym poszla ale nie w taka chlape:P Oszaleje chyba w domu dzisiaj:P Nawet posprzatalam, obiad mam zrobiony, maly spi a ja nie mam co robic.

a mi chyba wreszcie zaczyna widac brzuch i trzeba sukienke troche przerabiac, a tak ogolnie to cały dzien latam po skleach itp

Migotka czas najwyzszy;) z suwaczkow wynika, ze to juz 6miesiac:D Jak ja bylam w ciazy, to tez dlugo nie bylo widac, znajomi sobie zartowali, ze wszystkich w balona robie:P Gdzie cala reszta

no ja jeszcze moge sie tak ubrac zeby nic nie było widac ale okazaiło sie ze jednak rosnie po wczorajsze przymiarce kurcze zostało 12 dni:) a tu znowu nikogo

No teraz juz bedzie rosl brzuszek:D Ja takiego duzego brzucha nie mialam, a jak zobaczylam kolezanki zdjecia to sie przezegnalam miala ogroooomny brzuch a na dodatek niska jest, wiec wygladala na szersza niz wyzsza:P No i ja rozstepow cale szczescie nie dostalam, a ona biedna caly brzuch ma. Migotka ktos chyba porwal dziewczyny :P 12 dni coraz blizej :D Ja bym sie nie mogla pewnie doczekac:P

cześć dziewczyny sorki że sie tak nie odzywam ale mam gości z polski... i tak nie za bardzo wypada mi siedzieć przed netem... pozdrawiam serdecznie....:*

No tak nie wypada przy gosciach, wiec baw sie dobrze :D A Orzeszek gdzie przepadl???? Ja dzis ide na zakupy, moze cos sie trafi. Wczoraj zdecydowalam, ze zetne wlosy chyba jeszcze o tym wam nie pisalam. A jak tak , to sorki za skelroze moja :P Teraz tylko musze jakiegos godnego fryzjera znalesc:P

No chyba Was porwalo:P:P:P Ja wlasnie wrocilam z zakupow, zaszalalam ale pierwszy raz tak sie stalo, ze tyle rzeczy na raz mi sie spodobalo:P I o dziwo buty sobie kupilam i strasznie mi sie podobaja:D:D:D I malemu pare rzeczy, jednym slowem udane zakupy:D A ja tak chyba pisze do siebie:P No nic chcialam sie wygadac hehe A wlasnie Anastazja dzis mialas obiad z kucharzem ciekawe jak bylo?? Ja zaprosilam na sylwestra syna szefa, jakos tak wyszlo heheh Dzis mi humor dopisuje :D:D:D

a ja dzisiaj najadłam sie za 3-4 osoby hehe kurcze chyba sie gruba zrobie jednak no ale dwa obiadki miałam:)

własnie wrociłam ze spacerku :) nawet nie jest tak zimno:) no ale w domu siedza prawie cały dzien to nudy ogolnie