Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

🖐️ No w koncu jestescie no ale nie wszystkie:P Migotka ok ma goraczke przed slubna :D Ale Anastazja czyzby zajeta z Panem S. ;) Orzeszek no widzisz, a tak sie martwilas :P Mowilam, zebys byla dobrej mysli:D A co ciekawego dostalas??? Misia u mnie po sniegu wiec nei musze sie przeciskac przez zaspy :D A Tobie to moze by sie sanki dla NIuski przydaly :D Uwielbiamy zakupy :P Ja poszalalam ostatnio ale to raz na jakis czas sie nie liczy:P

Chyba juz tylko ja tu zagladam:( Jutro robie urodzinki malemu, wlasnie skonczylam tort wyszedl mi smieszny pierwszy raz w zyciu robilam mam nadzieje, ze jadalny bedzie:P "Tatus" malemu nawet zyczen nie wyslal.... ale glupoty to umie pisac a jak wypada to oczywiscie nic. Moze da nam w koncu spokoj taka moja cicha nadzieja :) No nic ide sie kapac i spac, bo jutro mnie czeka jeszcze troche pracy ;)

No to opowiadaj jak bylo :) Co taka tajemnicza jestes ;) Ja powoli zabieram sie na szykowanie urodzin :) Wiecie co, nawet D.( ten od kina ) malemu z samego rana przyslal zyczenia w jego urodziny:D Pamietal ;) Milo z jego strony. Dzis tez bedzie hehhe W sumie nie wiem od czego zaczac :P Odpoczne chwile i zaczym cos robic :D Milego dzionka :D

a to dzis urodziny?:) Wszystkiego Najlepszego dla małego:) o slubie to nie mam co wlasciwie odowiadac w urzedzie jak to w urzedzie rece mi sie trzęsły a pozniej w szpitalu wyladowłam chyba ze stresu skurczy dostałam wiec na przyjeciu sie nie bawiłam

Urodziny maly juz mial ale robie dzis, bo w sobote wszystkim pasuje a w tyg to nie bardzo. Ale dziekuje:D Ja juz posprzatalam, teraz pozostaje tylko sie ubrac i szykowac stol ale jeszcze mam 3 godz wiec moge sie pobyczyc:P O rety ale wszystko ok?? Moglas sie tak nie stresowac bidulko:)

no ja juz taka jestem zdenerwowałam sie i tak wyszło ale nie ma czego zalowac odbije sobie w sierpniu na koscielnym:)

No w sierpniu bedziesz mogla poszalec :D:D:D Ja po urodzinach bylo suuuper :D:D:D Skonczylismy o 5 rano hahaha Bylo smiesznie, dawno sie tak dobrze nie bawilam :D No i D. zebral sie na wyznania hahaha Bylo bardzo milo ;) A gdzie reszta ???

Zapomialyscie chyba juz na amen 😭 Tak czy siak wpadlam zlozyc zyczenia :D Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. ho ho ho Marry Christmas :D:D:D:D👄

Heh... Jest wigilia. Niby pięknie. Lecz nie dla mnie. Raz jest dobrze raz okropnie. Zmienił się ale na chwilę. A w wigilię nawet nie raczył popisać choć przez chwilę, odpycha mnie, a przed wczoraj przez cały dzień nie raczył się odezwać, choć wiem że miał na koncie żeby pisać. Odrzuca mnie a to boli.

🖐️ Widze, ze wszystkie juz zapomnialyscie 😭 Jak tam swieta sylwek wracajcie i opowiadajcie !!!! Mam nadzieje, ze wrocicie tutaj.

Kochane Dziewczynki..mi komputer całkowicie sie rozsypał no i wszystko było na nowo podlączane itp i strasznie dlugo bylam bez komputerka i tyle sie naszukałam Was bo wczesniej mialam w ulubionych a teraz mi wcięło...ale udało się :) zacznę od spóznionych ale szczerych życzeń i świątecznych i noworocznych....Kochane wszystkiego co najlepsze:* Mimoza dla Twojego Maluszka równiez spoznione ale szczere życzonka urodzinkowe...niech rosnie zdrowo:) Migotka Tobie spoznione ale tez jak najbardziej szczere zyczonka na nowej drodze życia:) a u mnie wszystko w porzadeczku....swieta minely sympatycznie sylwestra spedzilismy rodzinnie w trójeczke i tez bylo super....z mezuskiem juz jakos calkowice dobrze sie uklada...nie sprzeczamy sie o byle co..a a Nusia rosnie:)prawie juz sama siedzi:) ach Dziewczynki mam nadzieje ze dla nas wszystkich ten 2001 bedzie pomyslny:)pozdrowionka

ja tez nie mam z kim rozmawiac i wpadlam na pomysl zeby tu popisac

Chociaz Misia sie odezwala juz myslalam, ze na dobre wszystkie wciello:( Dziekujemy i wzajemnie wszystkiego dobrego dla Was:) U nas wszystko ok, maly daje ostatnio popalic ehhh taka chyba kolej rzeczy, nie wiem czy to zeby mu ida czy co. Ja po swietach sie rozchorowalam, musialam wolac dr do domu, bo nie bylabym w stanie isc sama do niego. W sumie cieagle czuje sie nie najlepiej grypa paskudna jakas nie pamietam zebym tak sie pochorowala kiedys :O Wiec kisimy sie w domu, zeby wyzdrowiec. Czekam na reszte 😭 Witamy i zapraszamy :)

no i co jest Dziewczynki?znów cisza?? a ja pisze bo mam jakiegos dola wielkiego jak stąd do australii.... chłop ciagle w robocie...naprawde ciągle(od 6.00 do nawet 24.00)i nawet weekendy...tlumaczenie.."bo muszą rozkrecic biznes"...od nowego roku mają nowy punkt a ja ciagle sama. no nie sama bo z moim kochanym bobofrutkiem...ale masakra wszystko jest na mojej głowie..i ehhh jakos tak ciezko.....kolezanki albo pracują alo maja swoje zajecia (wiadomo) nie chce wychodzic na ta co nic nie robi ijezcze narzeka...ale jakos tak smutno:((

🖐️ Misia No dziwczyny chyba juz zapomnialy na amen o topicu :( Wracajcie tak fajnie bylo 😭 A no widzisz taka cena swojego biznesu, ze trzeba duzo czasu poswiecac ale jak sie rozkreci to moze wtedy wiecej czasu dla siebie bedziecie miec :) Ja ciagle zagladam na topic z nadzieja, ze wrocice tu, bo sama so siebie nie bede przeciez pisac. U mnie wszystko dobrze, maly rozrabia w sobote mialam mala imprezke, wczoraj myslalam, ze umre ale maly byl spokojny wiec nie dal mi popalic :P Dzis odespalam wszystko i juz czuje sie ok ;) Pogoda sie poprawila, cieplo sie zrobilo mam nadzieje, ze to juz koniec zimy i sniegow oby ;) Anastazja jak w Pl bylo wracaj i opowiadaj. Orzeszek co u Ciebie?? I cala reszta !!!!!!

Heii Mieszkam niedaleko Gdyni (ok.1 godz. drogi), szukam kumpeli z Gdyni lat 15,16 lat. Z którą mogłabym pogadać wszędzie pójść w weekendy gdy tam przyjadę miło spędzić czas. Piszcie : 34118133 ;D