Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

🖐️ Carrie:D Migotka ja tez bylam dzis na spacerze, nogi mi sie rozjezdzaly gdyby nie wozek to bym lezala:P U mnie znow snieg wali ale ile, jak tak pojdzie to zasypie na amen:P

przez 30 dni siedze na zwolnieniu lekarskim i na szczescie w przyszłym tygodniu wracam juz do pracy. cały miesiac sie nudziłam, a w szafach to porzadki chyba ze trzy rzay z nudów robiłam:)

widac wozek czasem pomocny :) my juz zakupilismy :) niebiski a mi sie nawet nie chce sprzatac nie mam weny do tego

Carrie to co za chorobsko Cie dopadlo? To masz porzadeki na swieta z glowy ;) Migotka no pomocny:D Niebieski, ja zakochana bylam w zielonych :D

po tygodniu juz wróciłam do zdrowia, a zwolnionko strasznie sie ciągneło, tym bardziej ze pogoda lipna i nawet z domu ruszyc sie nie chciało:)

Witam dziewczynki! wczesniej troszke sie udzielałam na tym topiku ale przez jakiś czas nie miałam jak. Widze ze zaszły zmiany w Waszych sytuacjach. Ja sie w koncu wprowadziłam do mojego jak narazie jest super:)

Widzę,że jetem sama na topiku u mnie paskudna pogoda pada deszcz i jest straszna ciapa dobrze ze teraz mam blisko do pracy bo nie wzielam nawet parasolki

🖐️ Malenstwo byl czas, ze do siebe pisalam:P No to aby tak zastalo super. A gdzie Orzeszek przepadla? Dlugo jej nie ma. U mnie tez pogoda, wczoraj tak snieg walil a dzis chyba odwilz idzie.

Chodzilo mi, zeby bylo ok z mieszkaniem u Malenstwa a nie zebym sama do siebie pisala:P Zakrecilam:P Ja znow dzis przeprawe z wozkiem mialam, jestem padnieta. No ale po zakupy musialam isc :D A przy okazji, na solarium poszlam sie wygrzac :D

cześć dziewczyny długo mnie nie było.... ale miałam gości kuzyna z żoną...dziś nad ranem wyjechali a ja właśnie wróciłam z pracy... i chyba umieram....stup nie czuję... idę się kąpać... postaram sie jeszcze dziś odezwać...bo troszkę was zaniedbałam...

Anastazja 🖐️ no w koncu :D Myslalam, ze przepadlas na dobre ;) Tylko nadal Orzeszek sie gdzies zawieruszyl:(

Gość coz za zyczliwosc
mozna sie przylaczyc??? ja chcialalm dzisiaj npogadac to nie ma nawet zkim

ale wczoraj miałam dzień imprezka na 40 osób i byłam tylko ja i kucharka masakra jakaś 11 godz latania... ale już niebawem święta hi hi i będzie wolne... i witaj polsko!

A wszystko ok leci pomalutku;) A to nie bylas na obiedzie u niego? Kinowy hehe ok, mielismy gdzies isc wczoraj ale nie mialam z kim malego zostawic wiec przelozylismy na weekend. No i piszemy ze soba prawie codziennie :P

No to niezle tyle osob i sama bylas o matko pewnie nogi to w cztery litery wchodzily heheh Do polski na swieta ale Ci dobrze:D

nie nie spotkaliśmy się... i tak lecę do polski już doczekać sie nie mogę... dostałam wolne więc trzeba z tego skorzystać hi hi

czesc Dziewczynki:) no ja tez sie troche opusciłam i nie było mnie troszke:)mam nadzieje ze sie nie gniewacie;) u mnie wszyscy bliscy urodzili sie w grudniu no i albo latałam za prezentami, albo byłam na urodzinkowej imprezce a do tego jeszcze mikoła...no i wszyscy przybyli do Nuski twierdząc ze po drodze spotkali świętego;) ściskam Was mocno