Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na dnie oceanu

Wlasnie zauwazylam,ze kochanek usnol mnie z facebook,czy to juz koniec???

Polecane posty

Gość Na dnie oceanu

Powiedzielismy sobie,ze widzimy sie dopiero w styczniu znowu,inaczej nie da rady.Wiedzialam,ze nie mozemy sie kontaktowac,on wyjechal z rodzina na urlop.Pewnie jego baba kazala mnie usunac,ale co sie stalo,ze do tego doszlo??Powiedzial jej co miedzy nami bylo czy co? On mi mowil,ze mial kiedys kochanke,i pomimo tego,ze jego babka zabronila mu sie z nia widywac to on i tak doniej jezdzil.I teraz bede miala przez to zrabane swieta i wszystko,bo niewiem co sie dzieje.Ma to jeszcze szanse??

Gość dotakis
OJ , MYSLE ZE nie, my kochanki juz tak mamy od jak dawwna z nim jestes?

Gość Na dnie oceanu
Jezu pocieszylas mnie.Znamy sie kilka lat,ale spotykamy sie dopiero od pazdziernika.A ty tez masz kochanka?

Gość dotakis
mam juz od kilku lat

Gość dotakis
wiesz, kiedys bym sie takim"czyms" przejmowala teraz nie,poprostu ja juz sie tak nie przejmuje

Gość Na dnie oceanu
Ciagle tego samego? Dlaczego po tak dlugim czasie nie mozecie byc razem?

Gość dotakis
masz meza??

Gość dotakis
na poczaku cchcialam, teraz za zadne skarby , lepiej jak jest daleko

Gość dotakis
jestem z nim 9 lat

Gość dotakis
Mam nadzieje ze wytrzymasz i nie bedziesz do niego pisac, jak wyjechal nie odzywaj sie

Gość Na dnie oceanu
Ale co moglo byc tego przyczyna?? Ja znam jego partnerke osobiscie.Nie przejmujesz sie bo jestes juz dlugo z nim ,znasz sytuacje,ale unas to wszystko takie swierze,niewiem naczym stoje.Serce mi sie kraje ,niewiem jak zasne dzis

Gość nie to znaczy ze
chce sie o ciebie znowu starac .... :o

Gość Na dnie oceanu
Dlaczego lepiej jak jest daleko?? Nie nie,bron Boze,nie napisze nic doniego.Ale boje sie,ze on juz zemna skonczy ,ze to jego decyzja.Widze tez,ze usunol z jego profilu zdjecie,co to moze znaczc?

Gość dotakis
znasz jego partnerke???? moze ona sie dowiedziala o was , a on juz wyjechal? szkoda ze nie mozesz go o to zapytac,czestol do siebie piszecie , widujecie sie? bo teraz to wstyczniu,dlugo No tak masz racje ja sie nei przejmuje bo znam go dlugo - moze az za dlugo ,poprostu nie chce z nim byc , moze go az za bardzo poznalam

Gość Na dnie oceanu
Znam ja,jeszcze w pazdzierniku byla z nim na moich urodzinach.A raz byla na urodzinach mojego synka,potem zapraszali mnie na urodziny ich synka teraz w listopadzie,ale nie poszlam bo bylam chora,a oni wyjechali z granice 20listopada.My przespalismy sie ze soba tylko raz,ale przy innych spotkaniach sie zawsze calowalismy.Tylko jak ona mogla sie tego dowiedziec? Ja sie w nim zawsze podkochiwalam,ale teraz wpadlam jak sliwka w kompot.Ja jestem teraz w separacji z mezem. A ty chcesz miec jakiegos innego stalego partnera??

Gość Na dnie oceanu
Ten nasz romans bardzo krotki,tak od polowy pazdziernika,jak mial urlop to przyjezdzal codziennie czasem,a potem tak co kilka dni.Chodzilismy na spacery z dziecmi.Czasem przyjezdzal sam.

Gość dotakis
dziwna sprawa jak ja znasz, tak dziwnie ja bym tak niepotrafila ,musi byc jakis powod ze cie usunal az jestem ciekawa ,ojj ciezko ci bedzie jak to uczucie bedzie jednostronne, on ci mowil ze czuje cos do ciebie? nie chce miec innego stalego kochanka,do neigo sie juz przyzwyczailam i jest uczucie choc teraz po tylu latach juz troszke inne

Gość dotakis
ja mam meza , ale taks ie mazmna interesuje ze przez 9 lat nie zauwazyl ze sie cos zmienilo, eh On ci powiedzial ze nie mozesz pisac do niego teraz? az do stycznia? dziwne

Gość Na dnie oceanu
Nowlasnie tylko powiedzial,ze zamna szaleje,dlatego bede umierac do stycznia, a w styczniu jak sie nie bedzie kontaktowal to sie zalamie,ja juz jestem zalamana.Ale mi codzilo,czy chcesz miec normalnego partnera na stale,nie kochanka

Gość Na dnie oceanu
Przed wyjazdem zapytal czy moz wpasc,to byl dzien,wiec tak tylko, powiedzialam,ze chora jestem ,on mowil oj szkoda,szkoda bo 20wyjezdza,zapytal czy moze mi kupic jakies jedzenie,chcial pomoc,ze wzgledu na chorobe,ale powiedzialam,ze dziekuje dam sobie rade,to on powidzial ,ze przesyla mi duzego buziaka,i zyczy mi wszystkiego najlepszego na swieta i nowy rok,i ze zobaczymy sie w nowym roku.Czyli dal do zrozumienia zeby nie kontaktowac sie.

Gość dotakis
nie chce, raz juz sie sparzylam nie che juz nowego stalego zwiazku A ty snujesz plany co do kochanka? Moze sie odezwie do Ciebie, zateskni , cos napisze do stycznia to szmat czasu

Gość dotakis
nie wiem co ci napisac, ja chyba bym sobie na cos takiego nie pozwolila,wyjezdza i sklada juz teraz zyczenia swiateczne, wiec jak on szaleje za Toba? nie teskni?nie znajdzie chwili by napisac co u ciebie?

Gość Na dnie oceanu
Na poczatku dlugo sama sobie nie moglam sie przyznac,ze chcialabym z nim byc,ale teraz pierwszy raz pisze i mowie sama do siebie,tak chcialabym z nim byc,ale na poczatku chociaz sie tak spotykac jak do tychczas. Ile masz lat?

Gość dotakis
35 a ty??

Gość Na dnie oceanu
Jedno jest pewne,on jest kobieciarzem:-( ja mysle,ze szaleje,ale na punkcie ciala.

Gość Na dnie oceanu
25,on 38 a jego babka 40

Gość dotakis
Pisalas ze on mial kochake i ona zabronila sie sotykac a on i taj jezdzil do niej, zapewne ona juz nie ma do niego zaufania(bo jak moze miec)moze sie czegos domysla.HMM on wie ze jestes w separacji i chyba powinien brac to pod uwage ze bedziesz chciala z nim byc, a jesli ci powie ze to tylko sex? bez zadnych zobowiazan bedziesz sie z nim spotykac?

Gość Na dnie oceanu
Nie jego babka ma 80 lat a prababka niedawno obchodziła setne urodziny

Gość Na dnie oceanu
Jestem w nim do tego stopnia zakochana,ze bym sie na takie cos zgodzila.Zeby tylko sie jeszcze kiedys odezwal

Gość dotakis
oj moj tez aniolem nie jest, ale on wie ze ja za nim "latac nie bede" to on sie stara , kiedys bylam bardzo zazdrosna ale to bardzo , a teraz juz po tylu latach zmadrzalam i to on teraz zabiega , ja swoje juz przezylam, rozumiem cie , na poczatku ta nutka niepewnosci , nie wiesz co bedzie jak bedzie, ale dam ci rade im mniej o faceta zabiegasz tym bardziej on sie stara