Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na dnie oceanu

Wlasnie zauwazylam,ze kochanek usnol mnie z facebook,czy to juz koniec???

Polecane posty

Gość Karolineeeeeeeee999
glupie kurwiska zal mi was

Gość dotakis
ona8787 a to on wie ze masz kochanka? i co zrobisz? podoba ci sie ten kolega?

Gość ona8787
no wie , a sama nie wiem , raczej mnie do niego nie ciągnie ... hmm tak sie zastanawiam kto jest teraz dostepny na gg , mój k czy jego żona , która czasem tez siedzi;-)taka dziwna pora , on o tej godz. powinien byc w pracy;-)

Gość ona8787
milego popoludnia ! co ma byc to bedzie;-)

Gość anette1111
żal mi was. Naprawdę. Przecież wy nie potraficie kochać. Jeśli potrafiłybyście to nie robiłybyście krzywdy tym kobietom z którymi oni są. To zwykły egoizm z waszej strony. I życzę wam żebyście jak najszybciej stały się tymi zdradzanymi. Może wtedy coś do was dotrze a może i też nie. Załosne jest to wasze życie

Gość dotakis
co slychac dziewczyny?

Gość ona8787
co tutaj taka cisz od wczoraj?;-)rozumiem , nie ma przeciez o czym pisac , skoro głucho , cicho wszedzie , no własnie co u was , chyba czeka mnie ciężka noc , mały ijest chory uff, czas wrócic do rzeczywistości.. pozdrawiam

Gość LDLDLLDL
wystarcza wam taka namiastka od czasu do czasu?

Gość Na dnie oceanu
Hey Hey:-) A to dziwne,ja wczoraj wieczorem bylam na kafe i nie zauwazylam,ze pisalas dotakis. Umnie dzis taki zabiegany dzien,potem jeszcze kolezanka wpadla z coreczka.Dlamnie takie spotkania mam z dziecmi bardzo wyczerpujace sa;-) Dzieci zawsze dadza popalic:-) Jutro tez bedzie zabiegany dzien,zakupki ciag dalszy.No a ja ciagle rozmyslam,i sie tak wlasnie zastanawiam,bo jego corka miala miec teraz tam komunie,ale zapomnialam ktorego. Ona -oj wspolczuje:-( Przeziebiony?

Gość dotakis
hej dziewczyny:) pisalam wczoraj ale nikogo nie bylo, ojj ona- wspolczuje , i duzo zdrowka zycze Twojemu skarbowi Mialam dzis zabiegany dzien, duzo pracy, ale juz weekend , odpoczne z k sie poklocilam, i nie zamierzam sie odzywac, troche odpoczne od jego humorow , jak zwylke moja wina bo on jest ok, ehh

Gość ona8787
przeziebiony to malo powiedziane , po prostu chory sie męczy biedaczek , milego wieczorku;-)

Gość Na dnie oceanu
dotakis-ale oco dokladnie poszlo,ty mowisz do niego ,ze niemasz czasu bo praca,a co on dokladnie ci wtedy powiedzial???

Gość Na dnie oceanu
K dodal fotki z komuni corki,i na 128zdjeciach niema nigdzie jego kobiety,jakos mnie to pocieszylo:-)

Gość Na dnie oceanu
Hey zyjecie? Ona jak zdrowko uwas? Dotakis-pogodzilas sie z k?

Gość ona8787
ja zyje... jeszcze ;-)dzis zdrówko lepiej , ale mam maly dostep do kompa, bo mąz przejął pałeczkę, pozdrawiam;-)

Gość dotakis
hey dziewczyny Nie , nie pogodzilam sie i nie zamierzam, on jak zwykle nie wie o chodzi, jak zwykle jest idealny,(nie bede tu pisac dlaczego sie do niego nie odzywam) On tez sie nie odzywa, i dobrze , wcal e za nim nie tesknie, wrecz przeciwnie , dobrze mi bez niego.

Gość Na dnie oceanu
Czesc Ona -to fajnie,ze ze zdrowkiem lepiej.:-) Dotakis-Czyli z kochankiem juz koniec? Ja tesknie za k,ale to takie ciezkie jak sie zakocha w zajetym facecie.:-(

Gość ona8787
hej dziewczyny , no własnie Dotakis co z tym k?;-) na dnie- czekamy dalej?

Gość Na dnie oceanu
Ona witaj:-) No ja poczekam,zobaczymy co bedzie.Co myslisz otym ,ze na tych zdjciach z komuni jego corki jej nigdzie nie bylo? To znaczy on podkreslil czyjs album,ale tam byly jego dzieci ,jego rodzina,sam on,tylko jej nie bylo??Dziwi mnie to.

Gość ona8787
wiesz co , NIE WIEM nie rozumiem facetów , bo moj k jak wkleja zdjecia to tylko swoje , albo dziecka , a żony nie... owszem ma 2 zdjecia z zona , ale to sprzed 2 lat, widac dla nich bardzo liczą sie dzieci ... zreszta ja tez tak mam , jezeli wklejam zdjecia to tylko moje i dziecka , z mężem ma moze tylko 1?

Gość dotakis
Hey dziewczyny U mnie po staremu , cisza i bardzo dobrze, chcilabym by juz tak bylo,chcilabym by odszedl na zawsze na dnie- to faktycznie dziwne z tym fotkami Nie wiem , ale ja nie wyobrazam sobie takiej sytulacji bym musiala czekac na to kiedy on sie odezwie "wyznaczenie przez niego terminu" podziwiam was dziewczyny naprawde

Gość a skad wiesz
Ona skoro nie kochasz meza i z nim nie jestes to czemu masz zdjecia z nim wstawione ?? Ja Was dziewczyny tez nie rozumiem :O jakies to wszystko dziwne Moj nie ma zdjec ani dziecka ani zony, przez jakis czas mial zdjecia moje i ze mna, nie wyobrazam sobie, ze wchodze na jego konto i widze zdjecia zony, chyba bym umarla :O

Gość ona8787
hej dotakis ! jak sie z tym czujesz? za chwile nie bedziemy mialy o czym pisac , bo nic sie nie dzieje;-) w zasadzie u mnie jest tak , ,że on nie wyznaczył kiedy sie odezwie , ale według moich informatorów ma problemy i to poważne , nawet tak jakby sie wycofał z relacji z ludzmi , jakies problemy z praca , no nie wiem w tej sytuacji bedzie lepiej jak po prostu nie bede mu sie narzucać , co mu napiszee , nie martw sie wszystko bedzie dobrze? albo jak chcesz porozmawiac to wiesz gdzie mnie szukać? ja go znam , od samego początku nie mowil o swoich problemach w kazdym razie dałam na luz... pewnie kiedys sie odezwie;-)

Gość ona8787
Ona skoro nie kochasz meza i z nim nie jestes to czemu masz zdjecia z nim wstawione ?? a to dlatego , ze to zdjecie wkleiłam 2 lata temu i tak juz zostało;-)

Gość ona8787
a poza tym ja nie odeszłam od męża , ;-)

Gość Na dnie oceanu
Oj tam,ja do dzis mam bylego meza zdjecia na moim profilu,jest tam z naszym dzieckiem,i obojetnie z kim kiedys bede,on zawsze bedzie czescia rodziny,bo jest ojcem mojego dziecka. Ale wlasnie jak juz mialam problemy z mezem to mialam pare fotek z nim na profilu,ale nowych nie wklejalam. Ja spodziewalam sie,ze pokaze jakies fotki rodzinnego urlopu,az sie balam obejzec:-D Dotakis,ale mowilas,ze k kochasz bardziej,wiec ja tego nierozumiem

Gość dotakis
ona8787 Jak sie z tym czuje? poniekad dobrze,tz. chcialabym by podjal decyzje i milabym o juz za soba, ale jak narazie jest cisza z jego strony , ale jak zwykle moja wina,nie jego on jest idealny , zawsze tak bylo a ja mam juz tego dosc,.

Gość dotakis
Na dnie oceanu i co z tego ze kocham, ta milosc mnie niszczy , do niczego nie prowadzi.

Gość Na dnie oceanu
W domu tez stoi fotka mnie mojego bylego meza i naszego dziecka.I nawet jak kogos bede miala,ta fotka ma stac tam dalej

Gość dotakis
Na dnie oceanu wiec to naturalne ze kochanek tez ma fotki zona