Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem wielblądem!!

Facet posądza mnie o kradzież pieniędzy z portwela!!!

Polecane posty

Gość Nie jestem wielblądem!!

Kurwaaa co ja mam zrobić, on nie chce ze mną rozmawiac...

Gość mrożony kotlecik
zrób mu loda

Gość ..NATALA..
A ma jakieś dowody????

Gość Nie jestem wielblądem!
no takie ze wczoraj wieczorem je miał a dzis rano nie- brakuje mu 100zl- ja tego nie zrobiłam a on mi nie wierzy nie chce rozmawiac, ja siedze w pracy zdenerwowana, wszystko co bylo dobre miedzy nami popeklo jak banka mydlana bo ten chuj zalozyl sobie ze to na pewno ja

Gość borsuczek Bronek
pewnie wydał w agencji

dziewczyny prosze was doradzcie mi co ja mam zrobic- siedze roztrzesiona w pracy i nie chce mi sie nawet wracac do domu

on mi nie wierzy- ja tego nie zrobiłam a on uwaza ze nie ma innej opcji... kurwa co ja mam zrobic?

chuj mnie odchodzi na co on wydaje kase- ja mu nie krade z portwela a jak cos biore to sie pytam

nie wiem.. jestesmy razem 5 lat- wszystko bylo odbrze miedzy nami- sielanka... inna kobieta nei wchodzi w gre, ruyna i nuda ttez nie

znam go dobrze i wiem ze jakby chcial ode mnie odejsc to by mi to powiedzial szczerze- on taki jest.. a dzis zadzwonil i sie zapytal czy nei bralam mu kasy powiedzialam ze nie- i mnie wyzwal ze mu zginela i ze klamie itp.... i ze jest mu przykro bo nagle mu zginela kasa a wieczorem byla....

o cholera serio przerąbana sprawa, musisz spokojnie przetrwać pracę i wrócić do domu. Jak przyjdzie pogadaj z nim powiedz, ze ty tego nie zrobilaś ( jeśli faktycznie nie wziełaś tych pieniędzy bo jeśli to ty i tylko sie zgrywasz to jesteś smierdzącą słodziejką i ja też nie chciałabym być z kimś takim) ale jeśli ich nie wzięłaś to wytłumacz mu SPOKOJNIE że to nie ty i żeby zastanowił się gdzie je wydał albo czy jest szansa żeby mogł je zgubić. Może zostawił je gdzieś w spodniach nie wiem .... tylko spokój cie uratuje

Gość ejkouryt
Jeśli ty mówisz mu, że nie wzięłaś i do tej pory sobie ufaliście, to powinien Ci ufać. Jeśli jest przekonany, że to Ty (a Ty wiesz, że nie) - to znaczy, że coś szwankuje zaufanie między Wami. Sorry, ale jak facet uważa Cię za złodziejkę i chodzi o jakieś 100 zł (ja też czasem się nie mogę doliczyć, a potem okazuje się - jak zaczynam sobie przypominać, to nikt nie ukradł i nie zgubiłam tylko gdzieś tam wydałam na pierdoły) - to jest to poważny sygnał, że coś nie działa w związku.

Gość Joela
A co to jest portwel?

Gość niemozliweeeee
SPakuj sie alb jego i sie wyprowadz

nie wiem kurwa dziewczyny co zrobic... wszystkiego mi sie odechciało juz... jak ta rozmowa bedzie wygladac- ja sie juz go pytalam czy gdzies nie wydał to on mówi ze mial wieczorem i wyparowaly

może szuka pretekstu byś go rzuciła też kiedyś myślałam, ze mój facet wziął mi z portfela więcej niż mówił (nie miałam pretensji), ale potem przypomniałam sobie o jednym wydatku. Moze on też zapomniał, ze coś tam kupił?

jak mam sie wyprowadzić? wiecie jaka jest temperatura na dworze ? ;)

Nie znoszę tego jak ktoś mnie posądza o coś czego nie zrobiłam. Ja bym nie darowała, nie wiem jaka jest sytuacja, czy mieszkasz z nim czy jak. Na pewno nie powinnaś już się tłumaczyć. Wystarczy raz jasno i wyraźnie powiedzieć, że tego nie zrobiłaś. I niech robi sobie co chce. Nikomu niczego nie musisz udowadniać, a już na pewno nie uczciwości własnemu facetowi:/

Gość ejkouryt
I poza tym, nawet gdybyś mu wzięła tę kasę - to chociaż miałby prawo robić Ci wyrzuty, to powinniście móc o tym pogadać - przecież się kochacie, a Ty zachowujesz się, jakbyś się go bała. Powiedz raz, że nie wzięłaś i nie tłumacz się. Jeśli kogoś kocham i ufam mu, to jeśli mówi mi, że coś było tak i tak, to tej osobie wierzę i szukam innego wyjaśnienia. Chyba, że to nie pierwszy raz i że on ma powody nie mieć zaufania?

on jest facetem ktory jak chce sie rozstac to sie rozstanie- nei szuka glupiego pretekstu wiec to nie to

niemożliwe jest że wyparowały! przecież powinien ci wierzyć. Zadzwoń do niego i zapytaj czy jest na ciebie zły, jeśli powie, że tak powiedz, ze ciebie cała ta sytuacja też bardzo stresuje bo nie jesteś winna i że chciałabyś na spokojnie z nim w domu o tym porozmawiać. Musicie dojść do jakiegoś porozumienia. Jeśli jesteś pewna, ze ich nie wziełaś to powiedz mu to i daj do zrozumienia ze jesteś oburzona i powiedz żeby sie lepiej zastanowił gdzie je posiał! pewnie wydał gdzieś i nie pamięta....

Gość Anexette
Są 2 wyjścia: - szuka pretekstu do rozstania - ukradłaś te pieniądze innego wyjścia nie ma. Więc jeśli piszesz "on taki nie jest" to jesteś złodziejką.

tu si sprawa troche komplikuje- boje się jego? racze tego ze nie chce ze mna gadac.,,, zmarł mi tata 2 miesiace temu, nie mam mamy ani rodzenstwa i mam tylko jego, walcze z zaloba i taki problem jest dla mnei nie-do przeskoczenia, bo nie mam sily w żałobie unosic sie duma spakowac itp.. dlatego prosze was o pomoc

Ja w ogóle podziwiam Twój spokój, ja już bym dawno mu powiedziała parę rzeczy, zeby wyskoczył z czymś takim.

nie wzielam mu kasy bo nie musze, i prosze was nie każcie mi tego udowadniac...

Gość hrtl;g,
powiedz ze wzielas te pieniadze zby kupic sobie slownik ortograficzny, skoro piszesz 'portwel' to nie bedzie pewnie mial problemow zeby w to uwierzyc i nie powinien sie tez gniewac, bo powinnas przeciez dbac o poprawna polszczyzne! ;D

jestem zdenerwowana to popełniam błędy

co ja mam zrobić?

Nie tłumacz się już! Przecież skoro nie wzięłaś tych pieniędzy to w końcu albo się znajdą albo facet dojdzie do tego gdzie je podział i Cię przeprosi.