Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Hahaha, to się nazywa kradzież :P Czy tęsknię za rodziną? Oczywiście że tak! Ale jestem parę razy do roku w PL więc nie jest tak źle, poza tym skype i telefon istnieje :) A znajomi, najbliźszą przyjaciółkę zabrałam ze sobą, a reszta...fakt przez ten wyjazd straciłam znajomych. W sumie utrzymuję kontakt tylko z kilkoma, szkoda bo w sumie sama to zaprzepaściłam. Ale zawsze sobię mówie ze uda mi sie to jeszcze odbudowac, bo strasznie ciekawa jestem co u nich... Ale i tak każdy poszedł w swoją stronę, taki jest minus dorosłości :(

treewetu, zrób się czarny bo zaraz znowu ktoś złośliwy ci nawet kropkę zabierze :P

Gość .treewetu
no niestety tak to własnie jest z czasem kazdy idzie w swoja strone zeni sie wychodzi za maż inni znajomi obowiązki i takie tak dlatego kozystam póki mogę...tzn zwykle kozystam nie teraz teraz siedze w domu ale zwykle nie siedze w soboty w domu dzisiaj siedze bo wczoraj byłem...;)

Gość .treewetu
zrob sie czarny hrhrh dobre niby jak jakąs operacje musiałbym przejsc albo cos;)

Gość .treewetu
a dziekuje;)

Korzystaj, korzystaj, widzisz np ja gdybym nie miała faceta, to nawet teraz wykrzesałabym resztki sił z siebie, żeby isc gdzies potanczyc ;) a tak to juz nie ma tyle wolności :P Dlatego trochę Ci zazdroszcze :P

Gość .treewetu
kurde ale napiłbym sie wina od jakiegos czasu chdzi za mna dobre winko chyba będe musial sobie kupić jakiegos mózgo-trzepa;)

Aaaa i jeszcze myslałam ze napiszesz, ze jestes dzisiaj w domu bo ze mna chciałes pogadac :( No ale trudno :P

Już nie chciałam napisać żebys się zrobił ciemny :D

Voodoo TY, chyba za duzo romansideł się naoglądałas :P

Gość .treewetu
kurde laptop mi chyba siada juz 4 raz mi wykoczył jakis bład i sie zresetowal szlag by to trafil...zamiast korzystac lepiej pouczyłbym sie ortografii nie no zartuje ''r'' mi sie czasami zacina;)... terii wybacz musze jeszcze popracowac nad flirtowaniem ale oczywiscie ze chciałem z toba popisac no i musze powiedziec ze myslałem o tobie a raczej o twoich nogach;)

Gość .treewetu
voodoo ale przyznaj pewnie dodałas ten temat do ulubionych co... a tak w ogóle co będzie jak np jakas zazdrosny moderator skasuje temat jak sie odnajdziemy a moze sie nie dnajdziemy a moze kiedys wpadniemy na siebie gdzies np wejde do jakiegos pubu albo baru Ty bedziesz siedziec a ja Cie poznam po butach wtedy podejde i powiem...Ty a Ty powiesz ja i rszucimy sie na siebie i bediemy zyc długo i sszczęsliwie ehhhh takie rzeczy to tylko w filmach... treewetu ogarnij sie ludzie cie czytaja...wybaczcie ale po alkoholu robie sie strasznie ckliwy;)

Tez nie wiem co się dzieję z tymi laptopami, pochodzą 3, 4 lata i się psują. Mnóstwo moich znajomych narzeka, póki co z moim się nic nie dzieje, tfu tfu, odpukać ;) A tak, tak ćwicz z tym flirtowaniem, bo jak się umówisz z nowo poznaną koleżanką, to się przyda! ;)

Kto wie, świat wcale nie jest taki duży :P Gorzej (bądź nie) jak trafisz na dziewczynę z takimi samymi butami :D

Gość .treewetu
no ale nie mam z kim ćwiczyć i to cały problem a przeciez przed lustrem do siebie nie bede ;) a powiedz skad jestes pytam o Polske...

A co do %, to idę zrobić drugiego drinka, bo coś mi posmakował :P Komus jeszcze zrobić? :)

Gość .treewetu
pierwszy raz jak pisalismy bylem trzeźwy;) zreszta jakim alkoholu proszę Cie raptem po dwóch piwkach zreszta jak wczoraj popilem to dzisiaj musialbym sporo wlac zeby sie upic nie zebym sie chwalił oczywiscie;)

Gość .treewetu
hmm ciekawe...zastanowmy sie... podchodze do dziewczyny bo ma takie same buty i mowie czesc to ja ble ble pamietasz mnie ona nie no piszemy sobie na kafeterii a ona kafeteria to forum dla kobiet?? i taki szyderczy usmieszek...

Nie chce pisac dokładnie, bo jeszcze ktoś mnie tu rozpozna :P Ale z dolnego śląska, ok. 50 km od granicy niemieckiej.

Gość .treewetu
ja dziekuje mam jeszcze piwko tez moge sie podzielic no i nie mieszam alkoholu mam zasady:D

Gość .treewetu
no to moge sie domyslac...