Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Gość .treewetu
wiesz co ostatni raz lalem wosk na andrzejki chyba jeszcze w podstawowce wiec wiesz... raczej nie bawie sie w lanie wosku wróczby horoskopy i takie tam;)

Haha i nikt sie nie dowie :D U nas zingery i hotwingsy przyjexdzaja juz gotowe, zamrożone, a w PL słyszałam że robią na miejscu. U nas się robi tylko filety, mini filety, i kurczaki. Poza tym różni się troszkę menu polskie a irlandzkie. Wiesz w każdym kraju co innego ma większe wzięcie.

Gość .treewetu
no czyli dalej nic nie wiem;) Słuchaj Kornelio ja bede uciekał bo juz mnie spanie dopadło;) jak poprzednio bardzo fajnie sie rozmawialo kiedy mozemy to powtórzyc?;)

Pamietam ze u mnie w domu zawsze laliśmy dla zabawy ;) Poza tym moja mama lubi takie rzeczy wiec moze dlatego :) A ja na to patrze z przymróżeniem oka. Ale powiem Ci cos ze niby takie głupie znaki zodiaków, ale są cechy które łączą ludzi urodzonych spod konkretnego znaku. Np. ja jestem spod znaku bliźniąt i tyle osob co poznałam spod znaku skorpiona to z każda jest mi ciężko się dogadac.

Ja tez bede zmykac, bo usypiam juz na krzesle :P Kiedy, hmm...może w pn, jak cos to ci napisze kiedy bede, i jak Tobie podpasuje to pogadamy :)

Gość .treewetu
nie wiem mi ciezko w takie rzeczy uwierzyc ale od kogos slyszałem historyjke o dziewczynie która poszla do wrózki i ponoc przewidziała dokładna datę kiedy pozna chlopaka czy wyjdzie za mąż i sprawdzilo sie ponoc...;)

Gość .treewetu
ok jeszcze raz dzieki za rozmowe śpij dobrze:) i do poczytania;)

Gość treewetu111
terri jestes/;)+

Hej, wpadłam tylko na chwilkę, dzisiaj nie mam czasu. Ale będe jutro od 19 :) Także fajnie by było jakbyś też był, miłego wieczorku :)

Gość .treewetu
Cześć:) jestem ale wróciłem dopiero z siatki musze sie umyć i cos zjesc;)

Gość .treewetu
No już jestem, cały Twój;) witaj:)...widzisz jak sie za Toba steskniłem pierwsze co jak wrociłem to od razu do kompa co u Ciebie jak Ci minęla niedziala i dzis?

witaj :) mmm jak miło ;) Ja tez juz się nie mogłam doczekać kiedy znowu porozmawiamy, tym bardziej że nie miałam pewności ze dzisiaj będziesz. Ale się cieszę że jestes! :D

Gość .treewetu
jestem jestem wczoraj tez bylem...chyba;) ale nawet jakbys miala czas to raczej długo bysmy nie popisali bo byłem hmm lekko podchmielony;) i nawet nie pamietam czy to ja sie pytałem czy jestes czy to podszyw bo w sumie mam kropke przed nickiem a nie jedynki no ale z drugiej strony te kreski i plusy moga swiadczyc o tym ze nie mogłem wcelowac w klawiature;)

Co u mnie? Jakaś taka dziwna jestem, tzn senna, zmęczona. Wszystko przez pogodę, nie lubię mrozów, deszczu, jak jest pochmurno, a jak to wszystko zbiegnie się razem to już wogóle....i tak jest dzisiaj. Ale na szczęscie nie muszę juz nigdzie wychodzić, tylko siedzieć w ciepłym domku :) A wczoraj spędziłam cały dzień w pracy, a jak wróciłam mielismy (z moim facetem) chęć obejrzeć film....tylko w trakcie jego usnęłam :P Dlatego z utęsknieniem czekam na wiosnę, lub chociaż samo sloneczko, wtedy ożyję ;)

o jaaaa no to w niezłym stanie musiałes już być! :P A tak poza tym masz jakis problem z alko, bo jakos tak czesto zdarza ci się ostatnio byc podchmielonym ;) Jak Ty co porabiałes ostatnio?

Gość .treewetu
no ja tez nienawidze takiej pogody nie ma jak lato no ale jakos trzeba to przetrwac byle do stycznia później zleci;) za duzo pracujesz ;) i jeszcze w niedziele co Ty w niedziele sie odpoczywa;)

Gość .treewetu
problem z alko hehee nie no cos T... po całym tyg pracy trzeba sie zrelaksowac;) nie no powaznie to no jak idziemy na balety to wiadomo ze cos sie tam wypije a wczoraj to z bratem bo poszedlem jako mikołaj do chrzesniaka kupiłem mu monopol no i gralismy to sie cos łykneło przy okazji w ogóle duzo sie jakoś działo w ten łikend ale i tak najmilej sie bawiłem w sobotę wieczorem i pół nocy:)

Kto może odpoczywac ten odpoczywa, a ja musiałam pracować :P

Gość .treewetu
no jak mus to mus ale co pracujesz 7 dni w tyg nie masz nic wolnego?

Spoko, jasne, na baletach to bez alko ciężko :P A właśnie odwiedził Cię Mikołaj? ;) Ba, sobota musiała byc najlepsza! :P Pewnie pół niedzieli przespałes przeze mnie, co? Bo trochę się zagadaliśmy :P Ale jakoś tak szybko mi ten czas minął wtedy, nawet nie patrzyłam na zegarek.

Gość .treewetu
nie no dośc wczesnie sie obudziłem ale warto bylo;)...nie odwiedzil ;( chyba jednak nie bylem taki grzeczny jak mi sie wydawalo... a Ty co sprawilas sobie nowy tel?

Ostatnio caly czas mam jeden dzień tylko, ale w tym tygodniu jest inaczej, bo.....dzisiaj mieliśmy kontrolę i zamknęli nam shop :P Dłuuuga historia, ogólnie to zepsuł nam się bojler i nie mamy ciepłej wody od 6 tyg. Tyle razy ile informowaliśmy aby nam przysłali nowy to mało co w tym kierunku robili. To teraz maja za swoje. Nie wiadomo kiedy otworzymy znowu, ale teraz mysle że 2, 3 dni góra i wroce do pracy :P

Gość .treewetu
no to w sumie na szczescie ze zamknęli przynajmniej teraz sobie odpoczniesz nabierzesz sił planujesz cos specjalnego czy po prostu bedziesz leniuchowac w domu;)