Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Z tym tel to nie taka prosta sprawa. Upatrzyłam sobie taki model, który nie dawno wszedł na rynek. Nokia c7, obecnie jest tylko w jednej sieci, której nie chcę mieć, a wiesz moze byc problem ze ściągnieciem sim locka, i jednoczesnie strace gwarancje. Wiec zamówie go w Polsce (dopiero w lutym jak bede), prosto od Nokii, wtedy bedzie juz bezsimlocka :) Dlatego jeszcze troche musze poczekac.

Czy cos specjalnego? Nie... Jedynie odwiedzę znajomych, ale to jutro, dzisiaj leniuchuję :P

Gość .treewetu
petrol lepiej nie bo nie bedziesz mógł/mogla usnac;)

Haha, pertol jesli szukasz pikanterii, to nic nie znajdziesz :P

Gość .treewetu
hehe kto by pomyslal ze tyle problemu z kupnem zwyklego tel... ja mam nokie stara jak swiat ale przynajmniej rozmawiam za darmo;)

Gość .treewetu
własnie na pikanterie jeszcze musi poczekac prawda, to jeszcze nie ten etap;)

też mam starą, ale juz mi bateria się sypie więc czas na zmianę ;)

Gość .treewetu
o to ide sobie zrobic kawe dzisiaj nie spimy;)... no wlasnie nie przeklinaj tak bo nam jeszcze temat zablokują;)

hmm nie szukam pikanterii ciekawość mnie tu zaprowadziła o czym piszecie piszcie ,nie przeszkadzam

Gość .treewetu
łał jaka mila

Haha, nooo...gdyby zablokowali to musielibysmy się później szukać :P Ok, już nie będę tak przeklinac. To dzisiaj piwko zamieniasz na kawkę, a ja drinka na herbatkę, oj jak grzecznie :)

Gość .treewetu
kurde przegladam pracuj.pl i zadnych konkretnych ofert... nie ma pracy dla ludzi z moimi umiejetnościami;)

Gość .treewetu
tak likend sie skonczył koniec z szalenstwami trzeba sie uspokoić;)

mówisz jak Ferdek Kiepski :P Dla niego też nie ma pracy z jego wykształceniem :D A Ty pisałes mi że chyba pracujesz, tak? To szukasz teraz ciekawszej oferty?

Gość .treewetu
hehe ferdek kiepski no słyszalem cos ale nie lubie tego ogladac leci to jeszcze w ogóle... tak pracuje ale rozgladam sie za inna firma no i dobrze od czasu do czasu pójsć na rozmowe zeby nie wypasc z rytmu no i zawsze jakies doswiadeczenie sie zdobywa...;)

Wiesz, ja jeszcze w Polsce nigdy nie byłam na żadnej rozmowie kwalifikacyjnej :P Ale masz rację, szukaj, może akurat coś ciekawego Ci wpadnie :) Co do Ferdka, to puszczaja jeszcze :P Czasem zdarzy mi się oglądać, bo takie głupoty tam puszczają, że aż śmieszą :P

Gość .treewetu
kurde dostaje na poczte jakies łancuszki zeby przesłac dalej teraz dostałem ze ktos zbiera dla chorego dziecka myslisz ze ta kasa idzie faktycznie dla tego dziecka czy ktos nabija sobie portfel na sumieniu inych mysle ze do drugie:/

Gość .treewetu
no jezeli chodzi o podobne klimaty jak kiepscy to juz wolałem sto razy bardziej ogladac swiad wg bundych;) oo to mnie smieszyło;)

Gość .treewetu
co w ogóle teraz porabiasz...

Wiesz, nie wiem. Myślę, że nawet ja to prawda to cały dochód i tak to dziecko nie dostanie, ktos mus na tym zarobić. Ale jestem wrażliwa na takie rzeczy więc jeśli jest mozliwość że ma to pomóc, to pomagam... A jak ktoś tylko wykorzystuje wrażliwość ludzką dla własnych korzyści to mam nadzieję że dosięgnie go sprawiedliwość.

Gość .treewetu
a powiedz co na sylwka robisz masz juz jakies plany?

Bundy, też byli ok ;) Co porabiam? Oglądam W11 i walczę z kotem, bo skacze na biurku i przeszkadza :P

Gość .treewetu
oo W11 hehe dobry program...i kto wygrywa Ty czy śersciuch;)

Na Sylwka wybieram się na polska impreze, a Ty tez juz masz jakies plany?

Narazie ja, bo dała sobie spokoj z biurkiem, tylko ten sierściuch :P jest taki wredny, że jak zacznie robić na złość to już na całego, jedno skończy drugie! zaczyna. Ale jest spokój teraz wiec czuję się zwyciężczynią! :D

Gość .treewetu
jakis tam plan jest tylko jeszcze trzeba jakis nocleg zorganizować w sumie nic specjalnego zabawa taka ala wesele(ale fajnie dwa lata temu tez tam byliśmy) do piątku jeszcze szedłbym tylko z kolesiami ale kolezanka mnie zapytała czy nie poszełbym z nia jako osoba towazysząca wiec mi sie fartło;) i teraz będe mógł sie smiac z kumpli;);)

Gość .treewetu
*towarzyszaca