Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Gość .treewetu
i dobrze musisz trzymac go/ja nie wiem:D krótko pokaz kto tam rządzi

o proszę! No to super! :) Takie weselne klimaty są najlepsze, własnie u mnie szykuje sie podobnie ;) No to jak wskoczysz w garniak, to koleżanka pewnie padnie z wrażenia ;) Każdy facet, bez wyjatku wygląda mega przystojnie w garniturze, moim zdaniem. A juz zdecydowanie wysoki ;)

Gość .treewetu
pisałas cos bo mi wskoczyło na nastepna strone ale nic tam nie ma;)

ejjj dodałam posta przed chwilą i mi nie wyświetlili go! :(

Gość .treewetu
hrhr ej chyba mi sie kafeterie zrypała;)

o juz jest ok :) chyba za duzo postów dodajemy juz nas blokuje :P:D

Gość .treewetu
no mi tez nie wyswietla ale jest podglad jak piszesz wiadomosc to na dole w tym okienku mozesz sobie zobaczyc co piszesz tam sie wyswietla... tylko ze jak tobie sie tez nie wyswietla to nie przeczytasz mojej rady.....aaaa wiedziałem kiedyś musiał nastapic koniec tej znajomości co ja sobie myslałem ''odkręce gaz nie zapuka nikt na czas'';(

Gość .treewetu
o działa eghm no tego ostatnieg zdania w poprzednim poście mozesz nie czytać mozemy uznac ze bbylem chwilowo niepoczytalny;)... no garniak obowiązkowo dobrze sie czuje w garniturze a do tego mam jeszcze koszule na spinki nie chwalac sie oczywiscie;)

Gość .treewetu
hehe nie ma łatwo mowisz no dobrze... chociaz i tak pewnie bede musiał kupic nową bo wypadało by zebym miał pod kolor jej sukienki prawda czy to z krawatem tak jest zawsze mi sie miesza ale z drugiej strony przeciez to nie moja dziewczyna no ale z trzeciej idziemy razem ehhh całe zycie problemy;);)

niom, jeszcze jak masz ładne spinki, to juz wogóle.....ahhh nawet mi nie mów, fuksiara z tej Twojej koleżanki, zresztą wiedziała kogo ma zaprosić ;) A co do tego ostatniego zdania, to za późno, juz przeczytałam :P Ale dobrze wiedziec, że bys za mna tesknił ;) A wracając do garniaków i sukienek, to czasem fajnie się tak odchamić ;)

Gość .treewetu
a Ty w co sie wystroisz szpile załozysz mmm dopiero będziesz świcić;)

moim zdaniem to jest tak, nie ważne czy to Twoja dziewczyna, ale idziecie razem wiec wypadaloby abyś własnie załozył koszulę pod kolor jej sukienki, a krawat, chyba taki aby pasował do koszuli ;) teraz takie fajne jednokolorowe są modne, w przeróżnych kolorach wiec nie powinienes miec problemu :)

Gość .treewetu
fuksiara ja wiem nie przesadzajmy ale miło mi bo po pierwsze powiedziała czemu ja, a po drugie pierwszy raz zdazyło mi sie zeby to dziewczyna pierwsza mi cos zaproponowała w sensie własnie jakies spotkanie czy taka zabawe

Gość .treewetu
no z krawata chyba w ogóle zrezygnuje nie lubie dusze sie;) a nawet jak załoze to i tak pewnie od raz zdejme;)

Gość .treewetu
a Ty jaką masz kreację czy dopiero wybierasz sie na zakupy...

Heh, mam ten problem, że tutaj nie potrzebowałam jak dotad takich wystawnych sukienek, wiec wszystkie mam w PL, wiec czekają mnie zakupy...znając zycie ciężko będzie mi znaleść taką jaką sobie wymyślę...zawsze mam ten problem ;) Ale myślę o takiej po kolanka, może nieco krótsza, i niestety szpilki obowiązkowo... :P

Gość .treewetu
te masz ladne co na zdjęciu;) no widzisz to mozesz przy tej okazji odwiedzic mongolie tam na pewno cos wybierzesz;)

Gość .treewetu
te masz ladne co na zdjęciu;) no widzisz to mozesz przy tej okazji odwiedzic mongolie tam na pewno cos wybierzesz;)

te co na zdjęciu też zostawiłam... :( Własnie zdałam sobie sprawę, że nic nie mam na tego sylwka....ehhh wiem ze to dziwne jak na kobietę, ale nie lubie zakupów! Chciałabym wejsc do jednego sklepu i wszystko tam znaleść co potrzebuję :P Taaa wpadnę do Mongoli i przypadkowo na Ciebie natrafię, co Ty na to? ;)

Gość .treewetu
lepiej nie bede mowił bo zaraz zaczniesz sobie myslec ze sie chwale...

o kurcze!!! Ale ona ma tam gwoździe! Wbite czy jak? Wrrr....

Gość .treewetu
jestem za:) pomozemy sobie na wzajem Ty mi z koszula ja tobie z suknią:)

nie pomysle sobie, pisz :) Skończ z tą skromnością, wkoncu juz trochę się znamy ;)

Gość .treewetu
słuchaj no takie czasy czasami trzeba pocierpiec zeby byc seksi;)heh

Gość .treewetu
ja naprawde jestem skromny;) nie no nic takiego w sumie nie powiedziała... powiedziała ze chce isc ze mna bo wie ze ze mna sie wybawi w sumie nic wielkiego ale dla mnie to miłe;)

Haha, a jakim tanim kosztem zrobione te "buty" :P Chyba się nad nimi jednak zastanowie :P

Jasne że miłe! :) Fiu fiu i takie komplementy od dziewczyn dostajesz, Ty to masz za dobrze chyba :P