Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Widze ze dowcipkujecie sobie :) Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: - Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spierdalać.. Bye 🖐️

No własnie, wodnik, wiesz chyba nie znam nikogo spod tego znaku, ale zawsze jak sie kiedys tam czytało to wychodzi że.... bardzo dobrze :P

Tak niby pisze horoskop: PANI BLIŹNIĘTA i PAN WODNIK To bardzo dobrana para. Oboje szybko znajdą wspólną pasję i temat do rozmów. Wspólne podróże i życie towarzyskie będą sprzyjać rozwojowi tego związku. Pani Bliźnięta będzie musiała wziąć na siebie rolę dominującą w związku, ponieważ Pan Wodnik zupełnie nie będzie przejmował się sprawami życia codziennego. Pan Wodnik fascynować będzie swoją partnerkę genialnymi odkryciami i rozmowami na bardzo wysokim intelektualnym poziomie. Jako że żadne z nich nie przywiązuje wagi do przestrzegania terminów i zobowiązań, nie będą mieli do siebie żadnych pretensji o głupstwa. Trudno im będzie stworzyć dom i rodzinę w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Jeśli się rozstaną, to i tak zostaną przyjaciółmi na długie lata. Aby związek przetrwał długo, Pan Wodnik musi choć trochę zaangażować się w codzienne sprawy i obowiązki.

Gość .treewetu
no to dobrze;)

Gość .treewetu
rozumiem ze jestes blixnieta no widzisz jestewsmy dla siebie stworzeni;)... a powaznie to sa tu plusy i minusy jakbys wzieła dwa inne znaki to było by pewnie podobnie ze to i to gra ale np tamto juz troche nie... no tak czy nie;)

Gość .treewetu
bo wszystkie wodniki to fajne chłopaki;)

Mephisto, dobre :D Grzesiu co do grzanego winka, to uwielbiam!!!! Mmmm pychotka. A co do tej wódki, to w moich stronach zawsze wódke z pieprzem piło się jak kogoś choróbsko brało, widocznie we Wrocku jest inaczej :P

Gość .treewetu
Facet postanowił wybrać się z żółwiem do kina. Trzyma zwierzątko pod pacha, podchodzi do kasjerki i prosi o bilet . - Poproszę jeden normalny i jeden ulgowy, dla żółwia . - Przykro mi, ale to nie jest zoo, nie może pan wejść z żółwiem! - Ależ to mały żółw, zachowuje się cichutko, przecież nikomu nie będzie przeszkadzał . - To porządne kino, proszę nie blokować kolejki! - Ależ proszę pani, kupie dwa normalne.. . - Nie i już. Następny! Facet odszedł jak niepyszny, za zakrętem wsadził sobie żółwia w spodnie i po chwili wrócił do kasy - pod pacha miał już tylko pudełko z popcornem, w ręce cole. Tym razem dostał normalny bilet. W środku seansu postanowił pozwolić biednemu zwierzęciu pooddychać trochę świeżym powietrzem - rozpiął wiec rozporek, aby żółw mógł w końcu wychylić szyję . Rozmowa w tym samym rzędzie - kilka siedzeń dalej: - Stary - widziałeś? - Co? - Ten facet tam. Widzisz? On ma wacka na wierzchu! - No i co z tego? To erotyczny film - ty tez prawie masz . - No... ale mój nie wyżera mi popcornu! ;)

Nie zgadzam się, patrz tu np pisze o mnie i moim facecie, wszystko nam wróży że to nieudany związek :P To para dobranych przyjaciół, ale nie kochanków. Mają sobie wiele do powiedzenia. Ale o płomienne uczucia między nimi bardzo trudno. Oboje urodzili się pod wpływem planety Merkury, ale ich współpraca sprzyjać będzie karierze, ale nie miłości. Pan Panna lubi mieć wszystko pod kontrolą, planuje wydatki i wydarzenia na kilka lat do przodu. Niestety, partnerka spod Bliźniąt co chwila zmieniać będzie te plany i bagatelizować wszystkie wspólne ustalenia. Fascynacje płcią przeciwną i zdrady Pani spod Bliźniąt doprowadzą Pana Pannę do rozpaczy. Pani Bliźnięta nie będzie wywiązywała się z żadnych domowych obowiązków. Para ta ma małe szanse na długotrwały związek. Aby się wzajemnie nie ranić, powinni zostać przyjaciółmi, albo trwać w wolnym związku.

Gość Johann
Jack Daniels rule

Gość .treewetu
a zapomniałem... czy byłem powznie chory no własnie nie pamietam jak byłem mały to było ciezej niz przeziebienie ale zastrzyków chyba nigdyt nie brałem nie pamietam;) no ten o slepcach dobry;)

Gość .treewetu
a to ci horoskopy no;)

Gość .treewetu
w sumie to takiego grznca z prawdziwego zdarzenia piłem ostatni raz jak byłem nad morzem w tym roku czekaj z czym on jeszcze tam był goździki? tak chyba tak nie czekaj goździk to nie jakis kwiatek? nie nie wazne z czyms tam był ale pycha musze sobie zrobic albo kupic i póxniej zrobic teraz jak takie mrozy ida to jak znalazl na wieczór;)

goździk to kwiatek, ale przyprawa też, choć to zupełnie dwie różne rośliny. I masz rację grzane wino jest z goździkami, chyba jeszcze imbir, cynamon i jakies tam jeszcze. Wiem że chyba nawet są gotowe przyprawy do grzanego wina

Gość .treewetu
oj tam zaraz nie wierzymy bierzemy je z przymruzeniem oka;)

Gość .treewetu
czy czyli to było goździki;) a jakie mocne takie winko;) mój ojciec zawsze robi dobre winko choć w tym roku troche z cukrem przedobrzył dla mnie przynajmniej;)

Allle mi narobiłes ochoty na to winko! Mi tez bardzo smakowało takie niemieckie wino, takie jak serwują na Oktoberfest, czy jak to tam się pisze :P Tutaj było do kupienia tuż ptrzed świętami tylko w Lidlu, wiec w tym roku bede na nie polowac i odrazu kilka butelek sie weźmie :P

Gość .treewetu
jack daniels tez dobry (smakosz by mnie tu pojechał) z cola;)... troche tłocznou tu dzisiaj;)

Gość .treewetu
kilka butelek...zabawne ze to mnie pytałas o problemy z alko;)

O widzisz takie swoje jest najlepsze, moja babcia tez kiedys robiła, i jak byłam jeszcze mała to dawała mi troszkę na smaczek, mmmm ale to było pyszne :)

Gość .treewetu
narobiłem Ci ochoty...ja to potrafie;) ze ze tylko o winie rozmawiamy;)

Gość .treewetu
noooo tez tak miałem tylko z dziadkiem i tez dawał na jezyk troche sprobowac;)

Gość .treewetu
Pani pyta Jasia: - Jakie masz hobby? - A co to jest? - Hobby to coś, co lubisz najbardziej. - Aaa, to zupa grzybowa

Haha, no wiesz o niczym innym nie rozmawialiśmy, ale wiesz od wina sie zaczyna :D Jack Daniels, wogóle uwielbiam whiskey, ale takie slodsze np. Jameson, Henessy z cytrynka i colą :P Przynajmniej kaca nigdy nie mam na drugi dzień ;) A no tak....teraz ze mnie wyszła alkoholiczka :P Oj wszytsko jest dla ludzi, ale też trzeba umieć pić :)

A bo widzisz Jasiu złą nauczycielkę miał, źle mu wytłumaczyła :P :D

Gość .treewetu
zgadzam sie;)... no tak wino ułatwiacz rozmowy;), chociaz przy herbatce i wodzie (nie wódzie) mineralnej gazowanej tez nam chyba dobrze idzie;)

Gość .treewetu
tak i chwalą;)

Dla ścisłości piję aktualnie wodę cytrynową niegazowaną :P Klei klei sie rozmowa, aż oderwać się nie mogę :P