Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik19191

Czy to kłoda?

Polecane posty

Gość ktosik19191

Boję się, że momentami zamieniam sie w kłode. Facet się na mnie kładzie, a ja tylko delikatnie drapie go po plecach, chwytam za tyłek, raz mocniej raz delikatniej, gdy on się o mnie ociera (jeszcze przed włożeniem penisa) ja też wykonuje delikatne ruchy biodrami, czasem przejade mu rękoma po klacie oczywiście namiętnie się pomiędzy całujemy, czy to nie za mało z mojej strony???

Gość ktosik19191
Więc co jeszcze mam robić? Nie jestem w ogóle doświadczona

Gość ktosik19191
Mam głośniejszy i przyśpieszony oddech, zdarza mi się też jęknąć

Gość anzelmjaaaaa
całuj w szyje

Gość marek87
mi to wystarcza, ale fajnie gdybys robila jeszcze wiecej

Gość raztaman
Współczuję Twojemu facetowi. Nie ma nic gorszego w łóżku niz trafić na kłodę ... Jeśli nad sobą nie popracujesz zacznie szukać namiętnej kochanki.

Gość Johann
Zerznij go ustami

Gość isssllllla
a co ma jeszcze robić jak na niej leży? :O przecież ją przygniata, może używać tylko ust, rąk, oczu, reszte w tej pozycji musi zrobić facet

Gość sylvia123
iiisssssllll - no to moze niech wykarze inicjatywe i zmieni tą pozycję ?:o własnie tym sie charakteryzuja kłody - rozłoza nogi, wykonaja pare gestow i mysla ze jest spoko:o a własnej inicjatywy i pomyslowosci zero:o a co do autorki - TAK, JESTES KURWA KŁODĄ

Gość isssllllla
a no chyba że tak, myślałam że chodzi o to co w takiej pozycji może jeszcze robić

Gość upppp
co jeszcze kobieta może robić jak facet jest u góry?

Gość wrrrrrrrr00
up up Chyba mam to samo...

Gość dove90
No właśnie, co zrobić więcej jak facet na Tobie leży a pozycji zmienić się nie da, bo to np w aucie jest?

Gość gyugfj
Ja jestem początkująca w sprawach seksu, mój chłopak nie, ale cały czas kochamy się praktycznie w tej samej pozycji. Chciałabym spróbować czegoś nowego, ale nie wiem jak dać mu znak, bo troche mnie krępuję mówienie o seksie. Oj wogóle mam wrażenie, ze jestem beznadziejna, nawet się wstydzę dotknąć jego penisa. A normalnie jestem otwartą i odważną osobą. Może to tylko takie początki :( Chłopak niby jest zadowolny, wiem że strasznie go pociągam, ale jakoś tak się źle z tym czuje.

Gość sdfghjk,mnb
Boze tak samo mam:( Ale co w tej pozycji robic. Tez oddycham glosno, jecze, drapie po plecach, sciskam jego posladki, lapie za wlosy

Gość gyugfj
No właśnie. Kurcze, niby taka odważna, dusza towarzystwa, a w łóżku taka nieśmiała :P Najbardziej mi głupio z tym dotykaniem penisa, bo chciałabym, no ale mam jakiś opór. Może jakaś impreza będzie, to po alkoholu będzie łatwiej się przełamać. Oj głupoty gadać, ale naprawdę już nie wiem.

Gość ktosik919191
Może po prostu nie trafiłyśmy na odpowiedniego faceta, przy kórym potrafiłybyśmy sie otworzyć... mi jest zdecydowanie bardziej przyjemnie gdy patrze na jego rozkosz, niż gdy on robi mi dobrze, też tak macie????

Ja już macie zaczynać to zamiast się położyć to wystawić pupę :p Nic nie trzeba mówić, a chłopak chyba zrozumie o co chodzi :p A w tej pozycji to już możne nieco zadziałać :p Zresztą i w klasycznej można. Opierać stopy o łóżko i lekko bioderkami do góry wtedy kiedy on wchodzi głębiej.

Gość elllaa 228
gyugfj-- no co ty , czego się wstydzisz :P jak już jesteście w łóżku to spróbuj zacząć rozmawiać tak trochę pół żartem pół serio

Gość elllaa 228
o seksie oczywiście :) to nie musi być wcale śmiertelnie poważne kochanie chciałabym żebyś mnie brał od tylca jeśli jesteś nieśmiała, zacznij coś w stylu a może masz ochotę na coś nowego , no nie wiem już sama, idź na spontan , nam ostatnio takie bzdury wyszły z tej rozmowy ze powiedział że jestem zboczona i żebym wracała skąd przyszłam, oczywiście żartował ;) seks to nie żadne tabu

Gość gyugfj
Na codzień nie jestem ani trochę nieśmiała, ale w sprawach seksu bardzo. No nie wiem, może to kwestia czasu i tego, że obydwoje mieszkamy dalej z rodzicami i zawsze jest ciut strachu, ze ktoś nas przyłapie i nie mogę się w pełni zrelaksować. Wolałabym jednak żeby to on wyszedł z propozycją..

Gość okksanna
"kochanie chciałabym żebyś mnie brał od tylca" 🖐️ :D