Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

własnie zgłosiłam wszystkie posty pomaranczki do usuniecie Wy zróbcie to samo ;) zobaczymy czy to cos daje probowałyscie kiedys tego? ja mam 2 kotki rodzenstwo, jedna puszczalska a 2 zakonnica cały dzien tylko w domu siedzi i spi.

I nie straszyć mi tu pomaranczki że sprawdzicie ip bo ewidentnie nie wie dziecie nie wie o co "kaman" i się jeszcze będzie w nocy moczyc ;) Ps. A wiesz co to jest znieslawienie dziecino? Skoro tak tu kodeksem szastasz :D

TNKS stawiasz z okazji 555! (oczywiscie kiedy ci pasuje:-D) ubiegłas mnie z tym zesławieniem...ale ze dziecko uzywa terminów których nie rozumie to bede jechac definicjami Groźba karalna przestępstwo groźby karalnej polega na grożeniu innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę jej najbliższego. art. 190 KK 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2

A ip może sprawdzić każdy ;) zejdzmy na ziemie! Mamy XXI wiek i INTERNET z nieograniczonymi możliwościami :D programów do weryfikacji ip i nie tylko jest około mnóstwo :o Aga a niech sobie pisze... Nigdzie jej / jego nie chcą to niech się tu wyżali ;) mi tam nie przeszkadza :) wręcz przeciwnie! Czuję się wreszcie doceniona :D jestem jedną z trzech najgłupszych bab na forum! Podium moje!!! :D

Gość hahahahaha!!!!!
mój maż jest komendantem policji!!! ciebie dziadek zgłaszam za te pomówienia, które składasz!!!

kurwa za mało wypiłam: -D lezę i kwicze na trzezwo! dziecko a jestes pewna ze twój tatus nie jest PAPIEZEM? (leki wez:-D)

A mój mąż to strażak Sam :D spadłam z łóżka ze śmiechu :D DJ Ty "pomawiaczu" :D łaaaaaaaaa bo nie "strzymam" :D Dziewczyny jest jeszcze listonosz pat do wzięcia i bob budowniczy - któraś reflektuje? :D hahahahahhahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahawhahahahahhahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha Pomaranczo a może komendiatnem? To prawie to samo :D

Gość hahahahaha!!!!!
Wszyetkie jesteście do sprawdzenia!!! Miałam tylko dziadka idiotkę sprawdzić, ale za te pomówienia...wszystkie jesteście idiotki!!!

Ciotka ja kłamie jak z nut :D i się chwale byle czym!!! "Pudło" moje!!! :D Pomarańczko BŁAGAM!!! Zaglądaj do nas częściej!!! Dawno nikt mnie aż tak nie rozbawił :D

Wypraszam sobie!!! ja jestem największą idiotką:D:D:D zaraz zawołam męża....on to zweryfikuje...sam sprawdzi ip:P:P:P

TNKS tylko sie nie zsikaj w gacie ze smiechu bo jak nic do sadu trafisz za dawanie złego przykładu córce:-D paragraf ci dziecie polonistyczno- komendantowo- papieżowe znajdzie:-D

Gość hahahahaha!!!!!
KRETYNKI!!!!!!! wasze forum już nie istnieje!!!

ale się ubawiłam... laski dawajcie tak dalej............ ;);)

Sprawdz mnie pierwszą! Prosze, prosze!!! :D mogę Ci pomóc i podać np rozmiar buta :D chcesz? :D sprawdzisz mnie? Obiecaj :D a co jak już będę "sprawdzona" :D :D :D :D :D :D przysięgam że płaczę ze śmiechu :D ciotka nie śpij! Sprawdzać nas będą :D wstrzymaj oddech może i rentgen nam przy okazji zrobi :D łaaaaaa hahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah

Dobra....ja zdycham ze śmiechu....idę spać:P Pomarańczo...nie pij już, kładź się do wyra....weź leki..będzie dobrze:P

DJ Twój mąż jest nieobiektywny! To się nie liczy :D a jak chcecie serio ip naszej cudownej 😘 pomaranczki to wystarczy w necie troszke pogrzebać ;) Wiesz pomaranczko teraz to i ja Cię kocham :D jakbys szukala kogos kto otoczy Cię opieką i troską, pomoże w realizacji maŻeń, to ja Cię z chęcią adoptuję :d

dawajcie dalej... mała sie obudziła ale z koma bede czytała ;) pozdrówka ps. mnie tez sprawdz proszę moze powiesz mi cos czego sama jeszcze nie wiem!!!!!! ;);) to byłoby ciekawe paaaaaaaaaaa dobranoc pomaranczka nie spij dzis dobrze ;)

Gość hahahahaha!!!!!
Jesteście dziwne:O:O Zgłoszę to gdzie trzeba....dzieci Wam zabiorą...jesteście chore alkoholiczki.....trzeba was leczy....nigdy tu nie zajrzę!!!!! wariatki!!!!!!!! a chciałam dobrze, chciałam tylko wykluczyć te najgorsze dziady....

Wypraszam sobie:D:D:D jestem dziadkiem, ale nie najgorszym dziadem:P:P:P Idź dziecko....krzyżyk na drogę:P:P:P

Aga DJ dobrej SPOKOJNEJ nocki!!! Pomaranczko NIE rób nam tego!!! Zostan z nami na zawsze!!! PLISS!!! A kojarzycie z tego forum zabłąkaną owieczkę czy jak jej tam było? Może to nasza pomarańczka? Widzę znaczne podobieństwo... Owieczka to biedna chora chyba na shizofrenię dziewczyna... żal mi jej, ale pisze takie jaja jak nasza pomarańczka!!!

kurczę wódka mi się skończyła;-D ale z samego rana se parę parę flaszek dokupię:-D i mam cygaro zwinięte na udzie grubaśnej Kubanki to se jutro zapalę, tylko wy drogie czytelniczki ubierzcie maski przeciwgazowe bo was zadymię:-D

Ciotko boo ona o Bogu też duzo pisze a oprócz tego o bachledzie i farelu a potem wszystkich obraża i się zali że cała rodzina pojebana :D

Odeszła pomarańczka :( istnienie tego forum na prawdę straciło sens :( mam nadzieję,że mnie "sprawdzi" i jeszcze będę miała tą niebywałą przyjemność poczytania jej jakże mądrych wywodów ;) a teraz serio - wnioskując po zasobie słownictwa jest to ktoś max do lat 18, wnioskując po niechęci do alkoholu wywodzi się z patologicznego środowiska, wnosząc po niechęci do matek musi być to skrzywdzone , zaniedbane dziecię, biorąc pod uwagę niechęc do kobiet jest to chłopak który raczej nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem koleżanek, lub mało atrakcyjna, odrzuucona przez rówieśniczki dziewczyna, wnioskując po wywlekaniu tu bzdur o "sprawdzaniu" i "straszeniu" mniemam iż regularnie odwiedza forum i czyta durne topici na których wypowiadają się jemu/jej równi, z psychologii osobowości na resocjalizacji :P pamiętam że każde zagubione, zastraszone, zakompleksione stworzenie fantazjuje i czasem nawet samo zaczyna w fantazje wierzyć, chcąc poczuć się lepiej wymyśliło sobie stworzonko męża komendanta polici :D A więc... Po co Wam sprawdzanie IP? Chcecie rodzicom naskarżyć? Będzie miało dziecię szlaban na komputer, a może czegoś się nauczyc?! Chocby "dyskutując" z nami ;)

Hej kobietki :) Ja już z kawusię popijam bo maleństwo zrobiło pobudkę o 5.30 gdyż głodna była. Teraz śpi ale zaraz starsza córka wstanie bo do szkółki pora. Widzę że wczoraj miła pomarańczka nas odwiedziła :) pozdrawiam Kurde co za pogoda za oknem, masakra :( szaro, buro i ponuro :(

Witajcie. Ale mnie wczoraj dyskusja z inteligentna pomaranczowka ominela. No coz moze bede miala kiedys okazje. Niestety po jelitowce padlam wczoraj razem z Kacprem o 21szej. Wasze maluzki tez maja teraz manie zrzucania wszystkiego na podlode? Wczoraj dalam Kacprowi jabluszko z banamem i wysypalo go na buzi. Ide śniadanko dla rodzinki robic.