Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Ja mam 4 siostry więc wiem jak to jest w takiej dużej rodzince:) na święta najlepiej:) Ale powiem Ci, że równowaga w rodzinie musi być:) W mojej jej nie było i ojciec miał przesrane:D:D:D z tyloma babami:)

Wiesz ja tam się cieszyłam z auta:) Taka fura odpicowana, ale po co mi ona teraz? M ma fioła na punkcie tego auta. Kupił sobie felgi 19'' i jak po tygodniu jęździł je prostować to myślałam ze padne ze śmiechu, a jak bluzgał jak w jakąs dziure wjechał :D A teraz trzeba wymienic na nowszy model:) Nowszy=większy:)

Heh amber absynta w makro ostatnio widzialam... Nigdy nie pilam, ponoc tego prawdziwego już nie ma :D a ja bylam na imprezie na której byli czesi co to przemycali zakazany trunek ( wtedy byl zakazany) i pamietam jak Ci co go pili ( ja nie ) majaczyli i doslownie - majaczyli :D coś w nim wiec musi być :p podobno gorzki w smaku ale jest wiec nie dla mnie... A propos - dziś tesciowa chciala być mila i poslac mi wino :o po 1 nie wiem po co bo mam w domu kika butelek po 2 nie pamietam kiedy pilam wino bo wole drina po 3 chciala poslac wytrawne a jakiego nieznosze :p ot ukochana teściowa :D po 4 dam se łeb uciąc że znalazla sposób by tam trutki napchac :D Mt śpisz już?

Aber byla was 5? Fajnie! A jak dzisiaj? Macie kontakt? Duza roznica wieku? Nas "jest" 3 ale relacje kiepskie a w zasadzie ich brak... Kurde 5 bab! Sama bym se w łeb strzeliła :D 5 x pms :p heheheh nieeee no jak dziewczynki same by nam wychodzily to na 3 bysmy skonczyli - Kalina Malina i Liwia :D Liwia Liliana i Malina... Hmmm musze 2 imię wymyślić :p ale jakby się chłkopaki pojawili to mam jeszcze Bruna Borysa i Leona Teodora :D heheheh choć nie powiem sergiusz też fajne imię ale drugiego nie mogę wymyslic a ja "lece" parami hehehhe

Kurcze ta Twoja teściówka to niezła jest:) Jak z horroru:) Uff dobrze, ze moja spoko babka:) Ty musisz jakoś taktykę zmienić do niej, tylko weż tu człowieku coś zaplanuj jak nie wiadomo na co taką babę stać:O Rozwaliłaś mnie ostatnio z tym żółtym parasolem:) Będziesz miała co na allegro wystawić:) Dziewczyny już pewnie śpią:), ja też już uciekam:) Jutro ciężki dzień...

Amber ja też mam do swojego "felgi" i leza i się kurza bo ich nie chcę :p Za to mój m kupil dla swojego ukochanego malutkiego cudownego autka nowe "buciczki" :o (felgi) przemalowal go calego co by byl 1 jedyny w swoim rodzaju, znienil tapicerke wymienil z przodu fotel pasazera ( żeby mi było wygodnie) po czym powiedzial "chyba go sprzedam" - to jest mój m :p na szczescie wybil to sobie z glowy :D

Uciekaj :) a ja zmecze jeszcze oczy makatką i też spadam kimac :D dobrej nocki :D do rana! Pewnie będę 1 - ok 5:30 :o

No jest nas 5:) Ja jestem najstarsza:) I miałam najbardziej przesrane, zaraz po ojcu:) Mam 28 lat, druga rok młodsza, trzecia 20 lat, i dwie ostatnie to jeszcze małe jedna 14 druga 11:) I ta najmłodsza jest najlepsza:) Kiedyś jak miała z 4 lata to mi powiedziala, że mój jeszcze wtedy nie m przyjezdza do niej nie do mnie, wiec zebym sie zbytnio nie cieszyła:) heheheh teksy ma takie, że Nikoli za nic z nia nie zostawie:) O nie!

Nie spie Ale juz musialam nadrobic Co piszecie. Amber to twoj m tak Jak moj. A ty gdzies z moich rejonow czasem nie jestes? Ja mam do opola i wrocka jakies 80km.a do czech na nogach moge.

Heheheh :D widzisz jaka jestes przykrywka ehehehhehe z butow bym wyskoczyla gdybym je teraz miala :D wlasnie zostawiaj z nią Niki!!! Się dziewczyna przy "cioci" zycia nauczy :D ja moja chrzesnice szkole :D i jej mama też się wkurza :p hehehehhe

Mt to Ci się tak "zawiesilas" ? :) do czech na nogach i w de mieszkasz? Nosz cholera jasna!!! Czyli i lentilki i cola bezkofeinowa - no pieknie!!! Toz to grzech aż :D

Ach i kontakt mamy dobry:) Z tą rok młodszą na jednym osiedlu mieszkamy:) Ta 20 letnia w październiku studia zaczęła i teraz będzie mi niańczyć Nikole:) Taaak wyszkolona jest moja siostra najmłodsza na maksa:) Kiedyś zajeżdżam do domu na święta a tata do mnie się śmieje żebym ją spytała jakie mama ciacho upiekła. Ja zdziwienie wielkie bo moja mam to w garach mogłaby stać 24h i przy ciastach tak samo. Mama "udziwniła" jakiś tam swój przepis coś dodając nie pamiętam już co. Karolina czekała na ciasto od momentu mieszania składników a jak już się upiekło, ostygło i mama jej ukroiła to ona stwierdziła, cytuje: "To ciasto jest zgwałcone, nie będę go jadła". Do dzisiaj nie wiemy o co jej chodziło i skąd wzięla ten tekst:o Mt ja obecnie mieszkam we Wrocku od 8 lat:) Ale pochodzę ze wschodu z lubelskiego:)

Mlode mi sie przebudzilo pozniej m z pracy wrocil i tak chwile zeszlo

Ech dziewczyny Ci faceci to jednak coś mają z tymi autami:) Hheheh przypomniał mi się tekst: "Masz coś z rycerza...... zakuty łeb:)"

Dobra ja już zmykam:) Tym razem już na prawde:) Dobrej nocy dziewczyny:)

Bua hahahhahaha ammber - zakuty łeb i zgwałcone ciasto :D Hasło z dzisiaj - m mi opowiadal jak to podczas rozmowy mojej tesciowej z jej bratem on nie wytrzymal i powiedzial " Ty bys nie mogla isc do kina ani do teatru, tam jest na raz 200-300 osob i nikt nic nie robi " :D heheheh moja tesciowa to wymagajacy czlowiek i nawet siedzac trzeba chodzicx żeby nie było że człowiek nic nie robi :D A mloda Twoja fajowa musi być :D ja tam lubie takie rozgarniete dziewczyny ehehehhehe

Ja też po mału odpadam, choć jeszcze zaglądam :p Ale czas isc spac bo rano nie wstane :o Ciekawe jak się dziewczyny zdziwia jak zobacza że znow tyle naskrobalysmy :p

To i ja uciekam katar mnie meczy ciezka noc bedzie.biore gripex od rana ale rozklada mnie na dobre.do jutra dobranoc.

Tnks -kochana ją.czasu nie umiem zorganizować na czytanie książek. Właśnie od końca stycznia czytam jedną i skończyć jej nie mogę. Średnio w moim guście,ale dostałam w prezencie od taty i muszę przeczytac . A tak to już sobie te "kwiaty "zażyczył na zajaczka . Jutro mam iść na urodzin do.koleżanki i niemal prezentu.macie.jakieś pomyślnym?? Właśnie Amber siedzi cichutko i ciotką.też

tnks- wymiatasz, ostatnia chodzisz spac i pierwsza wstajesz!! żelazna dama!! :D:D oj ja wczoraj padlam a tu taka rozmowa sie rozwineła!!! Ja tez uwazam ze co niemieckie to lepsze! Chodze i niestety przplacam za niemiecka chemie u babki na stoisku:O U nas samo dziadostwo:( amber- zazdroszcze wrocka, ja niestety utknelam na wschodzie i pewnie juz tak zaostanie chociaz na zachodzie bardziej mi sie podoba. Tak piszecie o zakupach w de, moze uda mi sie w tym roku wycignac mojego chlopa na jakas wycieczke. Szkdoa tylko ze czlowiek ni w ząb po niemiecku:O Ale moze po ang cos sie mozna dogadac

tnks- lista lektur imponujaca. Czekam na sprawozdanie, czy warto czytac. To za co teraz konkretnie sie wzielas? amber- udanej podrozy. Jakbyscie zaczeli sie nudzić to zapraszam do lublina :)

kiedys ogladam troche na youtube filmiki o niemieckich miasteczkach. Zakochalam sie w tym porzadku, czystosci.Wszystko takie zadbane i dopracowane w kazdym calu. MT- na zywo rzeczywiscie tez tak jest?

Wikula zaraz nadrobie :) do agi będe słała to i Tobie pośle :) Lady żelazna dama? Heheheh nieeee po prostu człwk co to zasną nie może,a rano wstać musi :o Co do knig to makatke już mogę polecic jako lekture lekką, zabawną... Czyta się troche tak jakby usiąść z nimi i poklachać :D Pocahontas zaskoczył mnie Twój wpis o 1 w nocy :D pisalam że jak kolezanka czyta nigi to Makatka fajna i możesz na prezent kupic :) albo zrob jak ciotka zapalanowala i kup jej kwiaty :D hehehheheheheh Kawy ktos chce ? Bo wybieram się na dół robić :) Qwaaaaa! Ale pogoda :o

Witam Lady no tak to prawda jest czysto zdarza sie ze smieci sie walaja po chodniku najczesciej na rynku Ale sprzataja na bierzaco.

KAWY!!! Antoś zero litości dla mamy. Wczoraj posiedziałam trochę przy żelazku, bo zaległości mi się porobiły a tu dyskusje jak za starych dobrych czasów. Poszłam spać o północy, a moje dziecko zafundowało mi pobudkę o 1, potem o 3 i po 6 już jęki ze dziecko wyspane. Ale te różne firmy mają tupet. Dziś z rana zadzwonili z Yves Rocher z życzeniami urodzinowymi i od razu ze specjalną oferta - kosmetyki do ciała w specjalnej urodzinowej cenie 99 zł( normalna cena 160) i do tego prezent: zegarek lub biżuteria. Raz sie dała nabrać im na kuferki podróżne. Badziewie jakich mało. A za 100zł to kupię sobie w normalnym sklepie peeling, krem do rąk, olejek pod prysznic i balsam do ciała. Te ich kosmetyki jakoś mi nie odpowiadają.