Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Gość buubuu
ale w was dziewczyny duzo jadu. laska chciala wyrazic swoja opinie a wy sie jej czepiacie. wiecej usmiechu :) wiosna jest. jak nie pasuja wam czyjes opinie to nieodpowiadajcie na komentarze. Milego dnia

Gość to może
Jeśli Wam nie pasuje zawartość "jadu" nie czytajcie tego forum?????

Aga_jabi ja bym i 669 nie pogardziła :) 777 pewnie będzie szczęście przynosiła :D będę polować heheheh Ciotka ja nie tłumacze się, tylko tłumcze pomaranczce bo widze że się martwi że moje dziecie zaniedbane, nie przytulane i musi się samo sobą zajmowac ;) I zauwaz kolejna pomaranczko że odpisywalam z usmiechem w tle wiec nikt się tu nikogo nie czepia ;) właśnie wiosna jest :D wszystko mi w ogrodzie pąki puszcza :D bo z ogrodu tym razem nadaje :D DJ na takim chrypliwym głosie nie jeden rock man zaerobil kokosy :D

DJ u Ciebie też tak wieje? Ps. Ogrodniczki - czy mam już odpakować róże czy jeszcze nie bo będa mrozy? Tymkowa a Ty gdzie? Mialaś już nie znikać :p Vilia , aga15510 - jak tam w pracy? Lady co u Was? Spacerujecie pewnie co? :)

dziewczyny stawiam flache i co tam chcecie, moja corcia usiadla samodzielnie. teraz sie kladzie, czolga i siada. i tak wkolko:)

Moje dziecię właśnie zabrało chodzik na spacer ;) Dziś otworzył swoją pierwszą szufladę w komodzie, na szczęście nic jeszcze nie wyrzuca. W pracy spoko, do 6 maja chodzę na 6 godzin, potem na 7. No i chyba za wcześnie pochwaliłam, właśnie ściągnął książkę z półki. Mam nadzieję że to zapowiedź miłości do literatury. Ogólnie padam, młody budził się od 2 do 4, a tatuś oczywiście nic nie słyszał. Mamusia wstawała, a potem o 5 poszła do pracy. Idę się zdrzemnąć.

żyję :) ale co to za życie ;) w pracy zapiernicz... nie dają mi czasu nawdrożenie się - zostałam rzucona na głęboką wodę... Oczywiście niektórych w oczy kole, że stawiam się dopiero na 9tą, ale mam to w...nosie :D TNKS, Bartolini też dziś w nocy nie dał mi odpocząć :o popłakiwał, kręcił się, denerwował.. Też zwaliłam winę na te nieszczęsne zęby ;) Tak są wszystkiemu winne od kilku miesięcy ;) A jak ich nie było tak nie ma :D Jest przynajmniej na co winę zrzucić :P Mały dziś pił więcej mleka znów :) Tylko łyżeczką nie chce teraz nic jeść...Jak nie urok to...przemarsz wojsk ;) Jaka dziś była pogoda u Was? U nas ładnie :) A ja w pracy :o TNKS, dużo jeszcze ściągasz mleka? Czy już odpuszczasz? Ja nadal 2 x dziennie. Rano i wieczorem.Łącznie jakieś 170-180 ml.

helloł! Cóż me piękne oczy widzą, znowu jakaś świętojebliwa matka polka prawi morały. Ja pierdziele, jak mnie wkurzają takie nawiedzone mamuśki, które całą dobę przesiedziałyby z dzieckiem na podłodze i zabawiały je zabawami koniecznie wielce edukacyjnymi. Ludzie, trzeba mieć dystans i czas dla siebie, a dziecko niech się uczy samo zabawić trochę. A pogoda coraz ładniejsza:) A moja armia zasmarkana, Filip i Franek kaszle, że musismy w końcu zasięgnąc rady lekarki. YCD zaczyna się!

As- MArtysia śliczna :) Te oczka :D My za 1,5 tygodnia chrzcimy małego - mam nadzieję, że będzie równie grzeczny jak Martynka ;) Co Wy śpicie już?????

Olinka, ponoć wirusy szaleją... U nas jak w ciągu dnia była jedna pediatra tylko to we wtorek jak M był z małym na kontroli to we dwie przyjmowały równocześnie. NAwet popołudniu M miał iść jeszcze z małym do dermatologa, żeby zobaczyła jeszcze te jego zmiany na skórze to odradziła, zeby niepotrzebnie się po poradniach nie 'włóczyć' - tylko wizytę przełożyć, bo jakaś epidemia normalnie wybucha :o

Vilia dasz rade :) jeśli Cię to pocieszy to powiem Ci że ja też "służbowo" mam średnio :o tzn mam kwas który nie wiem jak zneutralizować :o ale nawet mi się nie chcę o tym myśleć :o. Dzisiaj sciągnęłam 100 ml i zaraz będę ściągać - rano nie ściągałam bo uwierz że po takiej nocy nie stać mnie było na rzadną aktywność ponad to co musiałam tj oddychać :D. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej :) Olinka nie czepiaj się pomarańczki bo zaś nas zaraz zwyzywają od agresorów :D Ps. Droga pomarańczko - moje dziecie śpi - dlatego pisze :)

Mt gratulacje!!! Olinka nie ma się co dziwic że "muszkietery " chorowite skoro pogoda jest taka jaka jest :o cieplo, zimno, zimno cieplo, wieje, pada, slonce swieci i tak w kolko :o u nas dziś termometr pokazal 20 st a wialo tak że łeb mialo urwac :o Lady gdzie Cię wcięło?

w morde, i ja sie nie wyspalam, Gosia marudzila w nocy ale ksiezyc tak dawal po galach ze chyba pelnia byla i tym razem nie zganiam na zeby tylko na pelnie;) jak tam, przegladals SB czy czasu nie bylo? mt - no ja tez gratuluje bo to duzy postep, my tez juz od jakiegos czasu siadamy :D Mozesz chyba juz myslec o zmianie fotelika

TNKS, no niestety te 'kwasy' w pracy potrafią dopalić :o Ale u mnie są też ludzie,którzy szczerze się ucieszyli z mojego powrotu :) Ci mnie przy życiu trzymaja ;) Olinka, jak w reklamnie ;) "Zabawa w podaj dalej" ;) Lady, co Cię tak wciągnęło??? Ja teraz nie mam siły czytać. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień i wpadnę w rytm i więcej energii będę miała :)

jak ja was za to ściąganie podziwiam to nie macie pojęcia. Ja bym się poddała, miała tak przy Franiu, ze nie chciał z jednej piersi pić bo ją strasznie pokaleczył, i karmiłam jednym a z drugiego ściagałam, ale nie trwało to dłużej niż dwa dni. POddałam się i dałam butelkę a pokarm sam zniknął. Po prostu nie wyrabiałam ze ściąganiem bo to trzeba regularnie.

acha, gosia znowu zasmarkana :( Wojtek jeszcze sie trzyma i mam nadzieje ze jego ominie bo oszalec mozna z tymi wirusami. Powiedzcie mi jak ubieracie maluchy bo ja juz nie wiem, moze przegrzewam czy cos. Najgorzej jest w samochodzie bo wtedy najczesciej sie poci i jak wyjmuje z fotelika to boje sie zeby jej nie przewialo

Nie Lady- nie czytałam... Musze to sobie podrukowac i poczytac, a dzisiaj mozliwosci dzisiaj było malo i ja mialam dziś malo sil i checi :p co tam czytasz?

Lady w samochodzie najgorzej, bo jak słońce grzeje przez szybę to maluchy się pocą. Zresztą w tych zabudowanych fotelikach... Dopóki nie zrobi sięnaprawdę ciepło to choroby będą krążyć :o

oj wiem wiem, ja dzis zaliczalam kryzys, poryczalam sie ale i tak nie ulzylo. Gosia w dzien nie spala w ogole, a proby uspienia konczyly sie takim wrzaskiem ze szkoda gadac. A na razie nie mam czasu zeby w jakas ksiazke sie wciagnac i kupilam sobie pierwszy raz "Uwazam rze" i wciagnely mnie te artykuly ale oczywiscie musialam zajrzec na forum :D:D

Aaaaaa :D Ale mi się trafiło :) Jak ślepej kurze ziarno :P

Dzieki dziewczyny normalnie dumna jestem z corci:) Ja juz sie wiecej nie chwale Jak to moje dziecie fajnie spi. Bo dzisiaj zasnela 19.45 i o 20.15 z takim placzem sie wybudzila, ze do teraz nie spi. Lezy grzecznie w lozeczku Ale nie da mi wyjsc z sypialni zaraz buczy. U mnie wczoraj tez bylo 20stopni. A dzisiaj leje caly dzien. Ponoc do was zmierza ten deszcz. Lady-ja jeszcze poczekam z fotelikiem, moja kruszynka mala jest spokojnie jeszcze w Maxi cosi sie miesci.

no vilia nie żle zgarnęłaś ;) lady ja wzięłam Grochole do ręki "upoważnienie do szczęścia" ale jakos mi nie podeszła :O

tnks dzieki za info o miasteczku, nawet fotki poogladalam ratusz zamek, no ladnie sie prezentuje. a grocholi to ja ogolnie nie bardzo lubie ale o tej makatce czytalam bardzo dobre opinie i przeczytam, jest u mnie w bibliotece i wypozycze bo bez sensu tyle ksiazek skladowac , i tak ich mam juz za duzo

dobranoc lady ;) ps. pewnie jak masz możliwość to wypożycz -mnie Makatka zachęciła by wziąć następną jej knigę ale nie przekonała mnie mt no to nie ma źle ;) moja pewnie o 1 znów się obudzi :O a może to serio pełnia?

TNKS - moja tez nie raczkuje ale wiekszosc dnia juz na czworaka, tylko nie wie jak to przebierac na przemian;)