Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

ps. wyjezdzam na weekend kurczę jeszcze nie kupiłam łóżeczka turystycznego i będzie problem ze spaniem. a problem ja mam odwrotny do wiekszosci- moje dziecko przy mnie nie daje rady usnąć- ciagnie mnie za włosy chce się bawic itd. jak jest senny ja muszę wyjjsc:-((( inaczej nici ze spania.

hmm ciotko to ja nie wiem kogo w takim razie hehe :) mt to może mi się jakieś ferelne trafiło, było obrzydliwe w smaku, a datę ważności miało jeszcze dłuuuuugą no nic, teraz dokarmiam bebilonem

Ciotka ja same dania które w 15 min zrobie :D m pozno wraca z pracy a czekam z obiadem na niego ;) jakbym miala się potem pieprzyc godz to bym umarla :D tak poledwiczke w cienkie kotleciki pokroje, obsypie porzadnie pieprzem i wrzuce na patelnie ( koniecznie na olej z pestek winogron :) ) na 2 patelnie wrzucam warzywka i robie sos :) po 10 min obiad gotowy :D Ps. Oglądacie ostry dyżur?

Ciotko a moja zasypiala sama wieczorem ale odkad jej czytamy nie da rady wyczekac tych 20 min i zasypia a w ciagu dnia spi jak jestem obok, jak otworzy oko a mnie nie ma to już po spaniu :o i tym sposobem spala dziś cale 12 min :o teraz zasypia i siedze obok :o

Kurde ładnie duże cycki musiała mieć ta kobitka żeby je wokół szyi owinąć, ja po 8,5 miesiąca karmienia w miseczke B bym je zmieściła :P

Ja mam D ale takie mialam też przed ciązą i jestem zywym przykladem na to, że karmienie nie wplywa na rozmiar :) póki co grawitacja też bardziej na nie nie działa, ale zoabzcymy jak przestane karmic i SCHUDNE :D ale ta kobita ktora nas meczyla swoimi cyckami ma je do pasa :o a wygladaja tak jakby ktos nasral w skarpete jak to mowi mój m :D także obrzydzenie bardzo oczywiste było :o

no nie wiem czy moge mowic bo mnie tam wyklną ale skoro one maja wglad w nas i rozmawiaja to chyba nic sie nie stanie jak powiem... oj no mowia nawet ze sie zgadzaja z pomaranczka, ze zostane zlane tyle razy i dlatego nie pisza, grays pisala ze od kurew zostala wyzwana i dlatego nie pisze, myslalam ze u nas i sie zdziwilam bo nei pamietam ale dodala pozniej ze to byl jakis inny temat, nie u nas (uuufff uspokoilam sie bo nie pamietam zeby u nas takie chamstwo bylo) i ogolnie wielkie oburzenie ze iotka dala jakas aluzje ze to ktos z fejsa, ktos przeczytal i tam napisal to co ciotka powiedziala mt szkoda bo myslałam ze sobie bepathen zalatiwe;) na obiad nie mam dzis nic bo protestuje, nie chce mi sie, czekam az m zaproponuje jakas knajpe hehe:);)

A ja to od teraz mam już w nosie pomaranczki ( te złe ) no chyba że wróci żona komendanta :D :D :D te które chca niech tu pisza, które nie chca droga wolna :D Ja się z ciotką zgadzam że skoro się pomarancza czuję olana tzn że jest jedna z nich bo chyba już nie "nas"... Lady knajpa powiadasz? :D ja się już boje knajp tam tyle dobrego :o Ciotka teraz doczytalam "zwykle mielone" :D a Ty myslisz że moja wolowina ze świętej krowy jest? Hehehehe Twoje zwykle mielone wymagaja wiekszego zaangazowania hehhehe :D A wlasnie odkrylam że mam w lodowce już filecik z kurczaka w przyprawach i oleju naszykowany :o musze go wysmazyc :o także zmiana planow - na obiad salatka z kurczakiem i otrebami :D

TNKS po co ci rozmiar D? badz dobra kolezanka i daj trochę :-D :-D :-D "zwykłe" mielone piszę bo juz mi się lekko przejadły a robie czesto raz na 2 tygodnie. Lady biorę odpowiedzialnosc za to co piszę. owszem mogłabym to samo napisac pod pomaranczowym nickiem ale nie zniżę się do takiego poziomu bo nie po to zakładałam czarny zeby pisac pod pomaranczowym. dlaczego przypuszczam że to osoba z fb? to proste . nas nie z fb jest garstka i udzielamy się dosc często a wątpie zeby Termin czy dziadek nie uzyskały tu jakiejs odp. (cała reszta jest na fb) zresztą nie napiszę kogo miałam na mysli bo nie wiem na 100% a oskarzyc kogos bezpodstawnie jest najprosciej.

no mi przyznam szczerze teraz łatwiej jest pisać i tu i tu bo jak siedziałam w domu to nie dawałam rady haha a teraz mam cały czas dostęp do netu.... ale w sumie moglaby sie poskarzyc pod swoim nickiem, tak jak ja :D

Ciotko - BIER :D :jD :D :D :D Ps. Ja nie uzyskalam odp na wiele pytan ale będę uparta i dalej się nie obraze hehehe a po 2 nawet jak pisze na pomaranczowo ( bo mi się logowac nie chce ) to pisze że swojego nicka tylko dodaje "n" :D :D :D po 3 mam jedna osobowosc, spojna nie rozdwojona i nie wystepuje w 3 osobach jak Bóg :D :D :D A co do tego że zostala nas garstka - zycie :D

ciotka ja tez mam podejrzenie ale nie bede pisac bo sie dopiero burza wywola;) ja jestem na fejsie ale ogladam tylko fotki maluszkow , ostatnio laski pytaly o spacerowki to napisalam ale nie lubie tam pisac zadnych wywodow czy zapytan, nie wiem po co pomaranczka sie odzywa skoro nie ma nic ciekawego do powiedzenia:O

a ja nie mam konta na fb i miec nie bede. ja chyba wyciagne m na spacer z mala i po drodze gdzies zjemy. bylam na dworze ale fajnie jest w sloncu grzeje niesamowicie. a jutro ponoc deszcz.

Taa....:O wolny czas:O A co to jest wolny czas???:D:D:D:D:D temat "pomarańczowy" jest tyleż przykry co bezcelowy w roztrząsaniu. Wpływu na to co piszą nie mamy, więc proponuję centralnie to zlać, sama tak zrobię;) Moje dziecko chodzi za rączki:D Chwieje się na wszystkie strony jak paragraf, ale daje radę:D Chyba go chodzik zachęcił, bo maszeruje jak żołnierz:D:D:D:D:D

Hej,mnie tez nie ma na FB.Mój tak się rozbrykał w chodziku,że zapyla jak mały samochodzik po panelach,ciągle trzeba patrzeć,żeby sobie gdzieś krzywdy nie zrobił.A dziś mlaskał sobie piętke z chleba i połknął jakis większy kawałek i zwrócił część zjedzonego wcześniej obiadku.No ale musi ćwiczyć,żeby się nauczyć niestety.

Hejka MT - melduję że żyję :) dziękuje że o mnie pamietasz. W tygodniu mam mało czasu na pisanie ale nadrabiam w weekend. Pozdrawiam Was cieplutko i miłego popłudnia życzę :)

as80- jak martynka po bilansie wypadla? wikula szkoda ze nie masz czasu zajrzec ale rozumiem , po powrocie do pracy trzeba jeszcze sie domem zajac mt- fajnie ze w koncu pogoda choc na jewden dzien sie u Ciebie poprawila, musze zobacz prognoze zaraz bo u mnie caly dzien mrzawka i nici ze spaceru wyszly.

Hej laski. post na facebooku ja napisałam o tej pomaranczce i tez dodałam ze sie z nia zgadzam, nie chodzi mi o sama siebie ze jestem pomijana bo jeszcze tak bardzo mnie to nie dotknęło ale ogólnie odpisujecie tylko pewnemu gronie osób zawsze a reszcie jak wam sie przypomni, nie winie Was bo jak aga napisała jak sie ktos nie udziela czesto to sie nie pamieta o nim bardzo ale wystarczyło sie odezwac do postu pomaranczowej z szacunkiem dziewczyna tylko prawde napisała, nie wazne kto to ale po co Ty dziadek od razu taka wkurzona odpisujesz z obelgami?! kafe było kiedys po to ze jak mamy problem to tu mozemy znalesc pomoc ale dzis niektore poczuły sie odrzucone tylko dlatego ze nie maja czasu non stop udzielac sie na forum gadać o wszystkim i o niczym, czy to ich wina ze mają tysiąc innych zajęc z bobasami ze wróciły do pracy? wezmy za przykład łazanke nie odzywa sie bo niema czasu a to nie znaczy ze jak sie odezwie tu to zostanie olana bo nikt o niej nie pamieta. mama8327 pisała wieczorami poznymi zawsze co sie u niej działo bo nie miała pewnie czasu na wiecej wystarczyło czasem tylko i wyłącznie sie przywitac. kafe wczoraj czytałam poznym wieczorem napisałam na facebooku o tym ze pomaranczke pierwszy raz popieram tylko dlatego ze tam moge z komorki pisac a tu nie! po co od razu do pomaranczowej z wyrzutami fakt powinna napisac pod swoim imieniem ale było minęło. Dodam ze po małym dochodzeniu dodam ze to zadna z nas z fb! TNKS chodzik dostałam dopiero dzisiaj i jest beznadziejny!!! musze dodac!!! juz napisalam do sprzedawcy o zwrot kasy po prostu masakra bałabym sie tam małą wkładac zeby przypadkiem mi dołem nie wypadła. co do karmienia to ja tez chce max do roku ale obawiam sie ze mała mi na to nie pozwoli bo ostatnio ubzdurała sobie usypianie na cycu :( tak wiec ze względu na to zaczne ja odzwyczajac na dniach moze poczekam az skonczy 8 miesiecy a wtedy goodbye cycu;) co do tych frankurterek to pytałam i nie mozna dawac takim malenstwom mieska jeszcze najwczesniej w 10mcu wiec ja sie jesdzcze powstrzymam ale jak bede w tesco to juz zaczne sie rozgladac nad tymi kielbaskami. w tesco u mnie najblizszym jest sama spozywka wiec naklejek tam niema ale jakby co to dam ci znac. TNKS jaki sos robisz z warzywkami w 10minut?? potrzebuje takich szybkich dan przy moim małym samochodziku ktory wszedzie lata i nieda mi nic zrobic. ladyAnia109 nikt Cie ani tu ani tam nie wyklnie niemasz sie co bac ;) ciotkajulia nikt nie puszcza fochów tylko pamietaj ze dla niektorych facebook jest latwiejszy jest w wiekszosci komorek a kafe niee! cos mi sie wydaje ze po tym poscie bede mogła pisac jedynie na tym znienawidzonym facebooku ;);)

Witajcie kochane. Zostawilam was na jeden dzien a tutaj takie rzeczy sie dzieja, pomaranczowki atakuja. Abrakadabra hokus pokus a kysz kysz kysz i nie ma juz pomaranczowek-forum zaczarowane w same dobre emocje. Hihihihi u mnie pogoda piekna i caly.dzien na dworze bylismy. Wczoraj w miescie bylo otwarcie nowej galerii i oblecialam czesc sklepow, az odciski sobie zrobilam. Zakupy jednak malutkie zrobilam. Pojde jak bedzie mniej ludzi. Kacper raczkuje i nawet czasu na pisanie niemam, bo musze caly czas byc na strazy. Mi tez czasami nikt na pytania noe odpowiada ale tak samo ja na wszystkie pytania tez nie odpowiadam, wiec jest ok. Dziadek wirusy itp juz pogonila ze swojej rezydencji? Vila jak maly z jedzeniem? Tnks kochana i tak jestes wielka z tym karmieniem piersia-podziwiam- ja karmilam tylko 3miesiace. Tymkowa buciki juz dostalas,pasuja? Buziaki.dla wszystkich pominietych. Mam w chalupie taki balagan,ze M nawet obiecal mi malego dzis po pracy popilnowac, zebym posprzqtala. Przy malym nic zrobic nie moge. Kupowalyscie juz krem.z.filtrem dla maluszkow? Ja dostalam probke Pharmaceris 50 i wlasnie sprawdzam pierwszy dzien czy maly nie jiest na niego czulony.

pocahontas ja kupiłam Nivea sun kids 50 ale on jest tylko do twarzy za 50ml zaplaciłam ponad 30zl i mała mi go dobrze toleruje.

Gość super _aga_
super _aga_ . chociaz jedna madrze pisze. Brawo kobieto,choc jestem tylko podczytujaca, zgadzam sie w 100% .milego wieczorka dla ciebie :)

_aga_ zgadzam sie z Tobą :) ja niestety z powodu braku czasu niemoge często pisać :( i to prawda ze czasem wystarczy chociaż się przywitać :)

Aga🌻 to przeczytaj sobie post TEJ POMARAŃCZY której odpisałam, która wpominała coś o moim "bezczelnym" czymś tam i potem dopiero zapytaj mnie dlaczego jej tak a nie inaczej odpisałam. Poza tym wybacz, ale nie mam zamiaru tłumaczyć się przed obcą babą, która nie ma odwagi ujawinić się, choć do stawiania idiotycznych zarzutów odwagę naturalnie ma. Tolerować podobnych sytuacji nie muszę i nie mam zamiaru, tym bardziej, że jak pozwolę sobie wspomnieć kolejny raz łatwo się ocenia mnie, Ciotkę czy TNKS samemu nie będąc celem podobnych działań pomarańczy.

Siema!!! Widzę jakaś zadyma ;) Nie było mnie dwa dni i już łobuzujecie ;) Jakiem matka założycielka to mówię Wam niech już cisza zastanie i przestańcie się ciskać baby! Ja też jestem pomijana, ktoś tam potem za dwie strony sobie o mnie przypomni i odpisze, ale ogólnie nie ma się co spinać ;) Jak dam radę to poczytam. Lena wychodzi z choróbska, antybiotyk do pn, ale mamy na dwór wychodzić, zdecydowanie się katar zmniejsza od pobytu na dworze. Ja chodzikom, jak już pisałam, mówię zdecydowane NIE. Na chodzenie przyjdzie czas, nie widzę więc sensu podganiania dziecka, którego kościec i mięśnie nie są ku temu gotowe. Tyle w temacie, nie polemizuję, nie wykrzykuję, ino swoje zdanie ogłaszam ;) Mam w tym tyg sobotę pracującą :o Błeeeh. No ale jak trzeba to trzeba. Tak sobie powoli marzę, że może za kilka lat mogłabym przejść do nauczania zintegrowanego, bardzo bym chciała, nie wiem tylko, czy dyr się zgodzi. No ale czas pokaże ;) Dostałyście już zwroty z US? Czekam, jak na zmiłowanie, bo mamy masę pilnych wydatków, łącznie z chrzcinami córki mojej przyjaciółki. I jakie macie plany na majówkę? My w górki uderzamy, mam zamiar wykorzystać porządnie chustę po raz pierwszy w terenie, już nie mogę się doczekać, Szrenico welcome tu :D No i chcemy do skansenu pojechać, do Dino Parku, i do takiego zespołu placów zabaw, udostępniane za darmoszkę sesese ;) Będzie się działo, napędzam się normalnie jak pociąg wąskotorowy ;) Baj kochane, poczytam wieczorem, idę teraz ogarniać towarzystwo! PS. Czas wolny to dla mnie w zasadzie abstrakt, bo ciągle coś robię, ale dzisiaj udało mi się przeczytać całą gazetę, jak byłyśmy na spacerze!! Szok, wypoczęłam na ławce w parku ;)