Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Wyjaśnijcie mi panie, czemu z jednej strony cały ten feminizm i walka

Polecane posty

Gość fook yoo!
durden ja raczej na nic nie liczylem ale skoro wyszedles juz z klozetu to sosssss jest chetny! :D wracajac do tematu... ja nie mam nic przeciwko temu zeby kobieta zarzadzala lub byla w zarzadzie jakies firmy!skoro ma do tego kwalifikacje to naprzod! ale...no wlasnie:D gdyby faceci patrzyli tylko na to co dla nich wygodne, to raczej kobiety by pracowaly w kopalni:D:D

To już musi być powód wielki? Z bezinteresownej sympatii :) Albo za to, że doceniłaś zapach pierwszego, wbrew fookańskiej logice :)

Gość też mi pytanie
znowu ta kopalnia.. ilu niby facetów pracuje w kopalni? kobieta jest słabsza fizycznie i nic tego nie zmieni, w kopalni byłaby mało wydajna, ale jezeli ma ochote tak pracowac to nie powinna byc wyszydzana z tego powodu. Wygodne jest natomiast zamkniecie kobiety w domu i traktowanie jej jako niepełnorozumnej istoty, która jest na utrzymaniu męża i jest od niego zależna.

Gość fook yoo!
hehehe Duren :D

Pytanie do pań, ale co mi tam. Ludzie powinni być równi wobec prawa i prawo powinno być takie samo dla wszystkich, to nie powinno podlegać dyskusji moim zdaniem. Natomiast feministki, ja tak to widzę żądają by to prawo równość wymuszało co w efekcie prowadziłoby do dyskryminacji mężczyzn, dlatego ja nigdy nie będę traktował tego ruchu poważnie. Sprawiedliwość nie istnieje, to wie każdy dorosły człowiek. Dlatego że sami ludzie posiadają ograniczenia z tytułu choćby narodzin. Jeden rodzi się kobietą drugi mężczyzną, w bogatej rodzinie czy ladacznicy. Mały wzrostem czy wysoki. Wszyscy oni powinni być równi wobec prawa, ale na Boga, prawo nie ma prawa próbować wyrównywać tych różnic bo to prowadzi do patologii.