Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do samsara11

do samsara11

Polecane posty

Gość do samsara11

ty szkocka p.i.p.o nie mozesz wylaczyc tego cholernego capslock-a ? to juz za trudne ? spadaj robic laske tym szkockim sknerom

A TY CO WIESNIAKU ODPIERDOL SIE I SPADAJ CIAGNAC LACHE POLSKIM WIESNIAKOM CHUJU PIERDOLONY NUDZISZ SIE TO SE ZWAL

Gość do samsara11
ty szkocka szmato, wlylacz tego je....nego capslocka sperma ci mozh zalala, ze nie wiesz jak nalezy to zrobic ? sciero

spierdalaj polaczku szmaciarzu idz se obciagnij moze ci pomoze chociaz nie wiem czy to pomaga tym co im nie moze stanac to co kolwiek mikroskopijne

Gość do samsara11
co kolwiek pisze sie "cokolwiek" czyli razem, ale ty za tępa jesteś aby to zrozumieć.

NUDZISZ SIE I SIECZKE W LBIE MASZ PO SWOICH NIEDOROBIONYCH RODZICAM - MATCE DZIWCE I TATUSKU IDIOCIE ZE WSI,SYNUS TAKI SAM MLOT

ZAZDROSCISZ MI CO HUJKU ZE JESTEM W SZKOCJI I ZARABIAM DOBRA KASE A TY GNIJESZ W TEJ SWOJEJ DZIURZE WSI

Wyłącz Caps Locka, bo to świadczy o braku kultury :) Tępa strzało...

Gość Blachara ze wsi
Wszyscy Tobie zazdrościmy tej Szkocji

SPIERDALAC MI Z TAD JA BEDE MIALA CAPS LOCKA JAK BEDE CHCIALA ,NIE CHCECIE TO NIE CZYTAJCIE WIESNIAKI

Gość Ta Szkocja ma na
ciebie zły wpływ

Gość do samsara11
tłumoku jeden, twoich rodziców sie nie czepiałem. jedynie ciebie, więc od moich.

Gość do samsara11
wara.

TO CZEGO SIE CZEPIASZ LUDZI TUTAJ WYMIOCIE POWYZYWAJ SIE NA EX JAK CI POTRZEBA A NIE ROB PROWOKACIJ BOS NIEDOJEBANY

Gość do samsara11
ale ty prosta jesteś. jak budowa pokrowca na cep. a chamska , że hoho. spójrz jakiego słownictwa używasz. tylko k*, ch*, wy*, niedoj* i tp itd. i takie tępaki jadą potem w świat i człowiek się wstydzi za nich bo tylko jedynie co potrafią na obczyźnie zaprezentować to przekleństwa. żenada.

PZEKLENSTWAMI ODPOWIADAM NA PRZEKLENSTWA WIESKU DLUGO CI ZAJMUJE NAPISANIE KILKU LINIJEK PASZTECIE NIEMYTY TY I TWOJA POLONSKA ZALOGA TO JEST TO CZYM TY I TWOJE WIESKI REPREZENTUJA POLSKE - CHAMSKIMI PODSZYWKAMI AZ NORMALNIE CUD ZE UMIESZ CZYTAC WIDAC ZE MAMUSKA WYCIORA ZADBALA O PODSTAWOWA CHOCIAZ EDUKACJE

A TY KLAUDENKO JAK ODPOWIADASZ NA TEMAT NIE DOTYCZACY CIEBIE TO CZYTAJ CALY WATEK ZANIM SIE WPIEPRZYSZ Z TEKSTAMI NA KOGOS BO TYLKO UDOWADNIASZ SOBA TA PRZECIATNA INTELIGENCJE KRAJU

Gość do samsara11
już raz ci coś mówiłem, tłumoku jeden, że od moich rodziców to trzymaj sie z daleka. jesteś tak tępa, że nie potrafisz tego zrozumieć ?

NIE BEDE TRZYMAC SIE OD NICH Z DALEKA BO TO ONI SPLODZILI TAKIEGO KAZIA WYMIOTA JAK TY KTORY PALCEM DLUBIE W DUPIE I SZUKA KOGO BY TU SPROWOKOWAC

Gość do samsara11
ciebie nawet nie spłodzili, tępaku (bo nadal nie kumasz , że należy wyłączyć CAPSLOCK) tylko twój stary trzepał się pod widok lalki barbi i spuścił się na glebe. a twoja stara się przyssałą do tego jak celebryta do sławy. i stąd takie szkockie gówno się nam pojawiło ... hahahahahah TĘPAK

Gość Edward Grzybiarz
Samsara,obsrana czy jak tam-wyruchalbym Cie ale ty pewnie w tej szkockiej dziurze oddajesz sie zwierzetom wiec przez wzglad na higiene napluje Ci do pyska.Nic sie nie martw,podziekujesz mi pozniej a teraz pozwalam Ci poszczekac-dalej smieciu-daj glos hahahahahahaha

PROSZE JAK IDIOTA OPISAL SWOICH DUMNYCH RODZICOW JA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJELA ,GRATULUJE I NIE ZDEJME MOICH DUZYCH LITER TY FUJARO ZGRZYBIALA